Hlavní obsah

O Grygerově přestupu se rozhodne do týdne

PRAHA

Přestup fotbalového reprezentanta Zdeňka Grygery do některého zahraničního klubu by se mohl uskutečnit začátkem příštího týdne. V pondělí to prozradil hráčův agent Zdeněk Nehoda, který současně potvrdil, že jedním z hlavních zájemců o fotbalistovy služby je nyní i Ajax Amsterdam.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Zdeněk Grygera při tréninku před kvalifikačním zápasem s Nizozemskem.

Článek

Tři kluby prý už dokonce oznámily konkrétní sumu, za níž hodlají Grygeru vykoupit. Nehoda tvrdí, že v současné chvíli má Grygera i jeho současný zaměstnavatel na vybranou.

"Objevily se další nabídky z Německa, stále trvá zájem z Itálie," připomněl manažer, že se u něho poptávalo v posledních dnech několik dalších zájemců. Jejich jména však s odkazem na slib mlčenlivosti nezveřejnil.

Schůzka Nehody s Košťálem ve čtvrtek

Mezi zájemci už ale zřejmě nefiguruje Borussia Dortmund, která potřebu krajního beka vyřešila v minulých dnech příchodem dánského reprezentanta Niclase Jensena.

Suma odstupného, za níž by se mohl Grygera stěhovat směrem na západ, se podle Nehody přibližuje tomu, co si představovalo letenské vedení. Klubový šéf Vlastimil Košťál před časem přiznal, že Sparta by si představovala částku přesahující sto miliónů korun. Podobně lukrativní nabídku před časem předložil celek CSKA Moskva, ovšem tu fotbalista odmítl.

Nehoda se má s Košťálem sejít ve čtvrtek. Grygera se svým agentem bude celou situaci řešit o víkendu po návratu Sparty ze soustředění v Rakousku.

Reklama

Související témata: