Hlavní obsah

Waterford přivítá Sligo Rovers

Irská nejvyšší fotbalová soutěž má dnes na programu dva zápasy, které otevřou už 19. kolo. Jedním z nich je souboj Waterfordu se Sligem Rovers, v němž budou domácí jistě chtít potvrdit svou dobrou formu ze svého stadionu.

Foto: www.olympiastadion-berlin.de

Fotbal - ilustrační foto

Článek

Na něm totiž momentálně předposlední celek tabulky porazil před 14 dny v tu chvíli vedoucí celek tabulky St. Patrick's Athletic, který vítězstvím 2:1 sesadili z čela. Venku jsou na tom svěřenci trenéra Cronina naopak velmi mizerně, když z devíti duelů vybojovali pouhé dva body. Poslední dva neúspěchy si připsali se silnými Shamrockem a Cork City, na které nestačili shodně 0:2.

„Chceme opět hrát dobrý fotbal a zapomenout na poslední dva zápasy. Po vítězství se St Pat's jsme spadli zpět na dno a rádi by jsme se dnes vrátili zpět. Máme mladé mužstvo, které se teprve formuje, ale už začíná mít svůj formát a teď musíme bodovat,“ řekl Gareth Cronin, manažer Waterfordu, který dnes bude postrádat zraněné duo Alan Mulcahy - Shane Harte.

Těchto absencí se rozhodně pokusí využít Sligo Rovers, které je v tuto šestým celkem Eircom Premier league. Lepší než jeho dnešní soupeř je především díky výsledkům ze hřišť soupeřů, když venku vyhrálo už dokonce třikrát. Zbylých šest zápasů však prohrálo, což zase není tak pozitivní.

V poslední době ale hraje tento klub velmi dobře - během pěti kol nasbírali svěřenci kouče Paula Cooka hned 10 bodů, prohráli pouze s Derry City (1:4). Do sestavy by se dnes měl navíc po zranění vrátit Brian Cash. Nejisté jsou naopak starty Matthewa Judge a Rafy Cretara.

Utkání nemá žádného papírového favorita. Na domácí si můžete vsadit s kursem 2.50. Na remízu vypsala společnost bwin kurs 3.00 rovné. Ten kdo věří ve vítězství hostů, může využít kursu 2.65.

Reklama