Hlavní obsah

Potěší dnes favorité soutěžící?

Tři duely předkola Ligy mistrů se dostaly mezi zápasy, které dnes nejvíce upoutaly pozornost účastníků soutěže na Eurotip.cz. Je mezi nimi i utkání pražské Slavie v Žilině, který podle sázkařů nemá favorita.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Ještě víc lidí ale zaujaly jiné dva zápasy dnešního předkola milionářské soutěže. V prvním z nich Crvena Zvezda Bělehrad přivítá tým Levadia Tallin. Hosté z Estonska postoupili o kolo dřív přes Pyunik nejtěsnějším možným rozdílem; venku vstřelili jediný gól dvojzápasu a doma jim poté stačila remíza 0:0. Na srbské mužstvo, které loni domácí ligu vyhrálo s náskokem 17 bodů by ale stačit neměli, přinejmenším v tomto utkání: 139 účastníků soutěže si vsadilo jedničku v nízkém kursu 1.20 a jen dva věří ve výhru hostů.

Nejmenší pochybnosti nemají potom soutěžící o vítězi souboje Besiktas - Sheriff Tiraspol. Domácí jsou mnohem zkušenějším týmem a v tureckém kotli se snadno nevyhrává, jak už se mohly přesvědčit i věhlasné evropské kluby. Ani nízký kurs 1.18 proto neodradil 128 tipujících od sázky na jedničku. Sheriff Tiraspol je už sice rozehraný z prvního kola, v němž si celkovým skóre poradil 5:0 s andorrským týmem Ranger's, nenašel se ale nikdo, kdo by dnes hostům dával šanci byť jen na remízu.

Pětice nejtipovanějších utkání dneška má také dva tenisové zástupce. Podobně jako v předchozím případě, i v souboji Šarapovová - Tanasugarnová nepřipouštějí soutěžící možnost překvapení. Podceňovaná Thajka se letos trápí, ještě na žádném turnaji letos nepřešla přes druhé kolo. Ruská hráčka se sice přes měsíc neobjevila na žádném turnaji WTA, dnes jí ale věří bookmakeři i sázkaři: kurs na favoritku je 1.06 a vsadilo si ho 93 lidí, vsadit na Tanasugarnovou si netroufl nikdo.

Na rozdíl od zkušené Tanasugarnové má Němka Kerberová nejlepší léta zřejmě ještě před sebou, ani jí dnes ale účastníci soutěže v utkání s Ruskou Dementěvovou nevěří. Na turnajích nižší kategorie už letos uspěla čtyřikrát a třikrát se ještě dostala do finále. V San Diegu prošla kvalifikací a v prvním kole snadno přehrála Brittany Augustineovou. Podle soutěžících by ale druhé kolo mělo být pro ní konečné: 82 lidí si vsadilo na Dementěvovou s kursem 1.13 a jediný člověk si na tiket přidal Kerberovou v kursu 4.50.

Reklama