Hlavní obsah

Potěší dnes Sparta soutěžící?

Na fotbalové favority se dnes nejvíce sází v soutěži na Eurotip.cz. Pětici nejtipovanějších zápasů vede zápas Sparta - Liberec, v němž dalo domácím svou důvěru přes 500 lidí.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Liberec, který zahájí sezonu bez několika loňských opor, se už letos na rozdíl od Sparty stihl naostro rozehrát. Čtvrtý tým loňského ročníku totiž v Poháru Intertoto absolvoval dvojzápas s kazašským týmem Tobol Kostanaj. Generálka na ligu to ale nebyla šťastná: po ostudné domácí porážce 0:2 se liberecký tým se soutěží rychle rozloučil. Letenští mají za sebou několik přípravných zápasů, až dnes je ale čeká ostrá prověrka jejich síly. V ní jim soutěžící věří - 503 si jich na tikety dalo domácí s kursem 1.47, 110 lidí jistilo jedničku remízou, 39 sázkařů zkusilo kurs 3.90 na remízu a jen 17 si jich trouflo vsadit výhru Liberce.

Ještě více věří soutěžící domácím v souboji nejvyšší finské soutěže HJK Helsinky - Viikingit. Tým HJK je remízovým králem severské soutěže. Ze 14 zápasů jich osm skončilo nerozhodně a hlavně čtyři remízy ze sedmi domácích utkání stojí Helsinky lepší umístění. Dnes ovšem přivítají soupeře s velkými problémy: Viikingit získal v posledních šesti zápasech pouhé čtyři body a s dvanácti body je v tabulce na předposledním místě. Proto dnes účastníci soutěže sázejí především na domácí. Kurs 1.45 na jedničku využilo 465 sázkařů, remízu tipují jen tři lidé a dvojku nezkusil vůbec nikdo.

Podobné je to i s ostatními zápasy. V prvním z nich přivítá AIK Stockholm na svém stadionu mužstvo Brommapojkarna. Domácí na tom nejsou nejlépe, s devatenácti body jsou až na 11. místě a jako jedni z mála mají průměr vstřelených gólů na zápas pod 1.00. Přesto si na ně v dnešním duelu vsadilo v kursu 1.50 408 lidí, dalších sto se jich spokojilo s nižším kursem na neprohru AIK a v bodový zisk hostů věří jen pět lidí. Proč? Brommapojkarna je totiž nejslabším týmem ligy a zvlášť venku se jí nedaří - po sedmi zápasech na cizích hřištích má jen tři body za stejný počet remíz.

Pokud jsou odhady účastníků soutěže správné, budou se radovat domácí diváci i po souboji irské fotbalové ligy St. Patrick's - UCD Dublin. Dubliňané sice v minulém kole porazili slušné Bohemians, to ale bylo na domácím hřišti. Venku se hostům tolik nedaří a dnes je čeká utkání na stadionu mužstva s domácí bilancí 7-2-1. Hráči St. Patrick's Athletic minule ztratili body po remíze s Corkem, dnes by ale měli znovu bodovat naplno - myslí si to alespoň 316 soutěžících, kteří si vsadili na jejich výhru s kursem 1.60. 134 lidí jedničku jistilo remízou, v remízu nebo výhru hostů věří jen deset lidí.

Pětici nejsázenějších zápasů uzavírá další duel ze severu Evropy Lilleström - Stromsgodset. Ani tady účastníci soutěže hostům vůbec nevěří, přestože jsou vůbec nejlepším mužstvem norské ligy na cizích hřištích. Z posledních pěti zápasů venku Stromsgodset čtyřikrát bodoval naplno, v polovině května dokonce dokázal uspět i na stadionu slavného Rosenborgu Trondheim. V minulém kole ale doma odevzdal všechny body soupeři z Bergenu a s prázdnou by měl podle sázkařů odejíř i dnes: 246 lidí tipuje jedničku s kursem 1.60, 130 lidí si ze strachu z remízy raději vsadilo neprohru Lilleströmu, devět jich tipuje remízu a čistou dvojku si nevsadil nikdo.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články