Hlavní obsah

Sledujte souboje na US Open na internetu

Eurotip.cz

Pohodlím, o jakém se sázkařům před lety ani nesnilo, zahrnují své zákazníky internetové společnosti. V nadcházejících dvou týdnech si ho mohou dosyta užít díky kanceláři bwin hráči, kteří se rozhodnou sázet na US Open. K dispozici budou mít totiž obrazové přenosy zápasů na pěti kurtech.

Článek

Jednou z hlavních výhod sázení na internetu je možnost tipovat i v průběhu zápasů. Dění na hřišti či na kurtu je ale důležité sledovat živě a při tom ohromném množství utkání je nemožné vidět vše, co se kde hraje. Jak tedy sázet a "nestřílet naslepo"?

S částečnou odpovědí přišla společnost bwin, jeden z největších světových poskytovatelů sázek a her na internetu. Pro své hráče připravila na svých stránkách živé obrazové přenosy zápasů posledního grandslamového turnaje sezony, US Open. bwin bude přenášet všechny souboje z pěti hlavních hracích kurtů každý den, přičemž bude možnost sázet na jednotlivá utkání v reálném čase.

„Zákazníci budou moci sledovat až pět utkání najednou a na každé si vsadit tzv. live sázky, to znamená tipovat v průběhu zápasů, například na to, jak dopadne další game, další set a na mnoho dalších událostí. Je to jako splněný sen každého tenisového fanouška. Může na monitoru sledovat kterýkoliv zápas live, a zároveň na něj sázet,“ říká Jindřich Rajchl, zástupce bwin v České republice.

Reklama