Hlavní obsah

Soutěžící se soustředí na Pohár UEFA

Eurotip.cz

Dnešní odvety Poháru UEFA se staly dnešním hitem v soutěži na Eurotip.cz. Zápasy evropské soutěže obsadily celou pětici nejtipovanějších zápasů.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Hned první zápas, Hamburk - Honvéd, ukazuje, jak moc dnes sázkaři věří favoritům. V tomto utkání je jím pochopitelně Hamburk, na který bookmakeři vypsali nízký kurs 1.20. První duel obou týmů skončil v Maďarsku nerozhodně 0:0 a dnes nikdo nepochybuje o tom, že německý tým na své půdě zvítězí. Na Hamburk, kterému se povedl i vstup do bundesligy, si vsadilo všech 529 lidí, kteří si tento zápas dalo na tiket, v jakýkoliv úspěch Honvédu nevěří nikdo.

Téměř navlas stejně to vypadá i se soubojem Blackburn - Myllykoski. Anglický tým si v Premier League vede velmi slušně, ve třech zápasech ještě neprohrál, a dobře vykročil i v Poháru UEFA. V úvodním utkání s finským mužstvem totiž dokázal uspět na severu Evropy a vítězství 1:0 ho velmi přiblížilo postupu. Dnes mu tedy stačí remíza, ovšem tu tipuje jediný člověk. Zbývajících 515 soutěžících věří v jedničku a neodradil je ani kurs 1.15.

Dalším silným klubem, který by si měl poradit s papírově slabším soupeřem, je podle účastníků soutěže Galatasaray Istanbul. Turci uspěli už v prvním zápase na stadionu Slavenu Belupo; prohrávali sice 0:1, ovšem dvěma góly vývoj zápasu obrátili. Ani oni proto dnes nemusejí nutně zvítězit, i jim ale soutěžící věří. Na Galatasaray, který má v domácí lize výmluvnou bilanci 3-0-0 a skóre 6-0 si s kursem 1.25 vsadilo 474 soutěžících, dalších 33 jistilo jedničku remízou a vsadit si na to, že si hosté odvezou alespoň remízu, nenašel odvahu nikdo.

Utkání Petrohrad - Zlaté Moravce se těm dvěma předešlým podobá jako vejce vejci. Slovenský tým v lize inkasoval v sedmi zápasech 14 gólů, které ho v tabulce srazily na šesté místo. A co víc, také s Pohárem UEFA už se mohou naši východní sousedé pomalu loučit. Doma totiž nezvládli úvodní duel, když po gólech Hagena a Ionova prohráli 0:2. Do Ruska jedou s mizivou šancí na postup, mohou se ale pokusit souboj alespoň zdramatizovat. Podle soutěžících se jim to nepodaří: 463 jich tipuje výhru Petrohradu s kursem 1.15, jeden člověk si vsadil na remízu a jeden na vítězství hostů v kursu rovných 12.00.

Tabulku nejpopulárnějších utkání uzavírá duel Valerenga - Ekranas Panevežys. Na rozdíl od těch předešlých v něm domácím remíza stačit nemusí. Před dvěma týdny totiž norský tým na půdě Ekranasu dokázal uhrát jen remízu, když důležitý gól vstřelil v 76. minutě Dos Santos. I to jim samozřejmě dává dobrou pozici do odvety, v níž jim jakákoliv výhra zajistí postup. Toho by se také Valerenga měla dočkat - tedy alespoň podle 367 lidí, kteří si vsadili jedničku s kursem 1.35. 60 soutěžících se spokojilo s nižším kursem na neprohru Norů a jediný člověk věří tomu, že Ekranas dnes uhraje remízu.

Reklama