Hlavní obsah

Duel expertů: 21. kolo

Další dobré kolo mají za sebou oba účastníci Duelu expertů, volnasek i eurotiper . Vítězové předchozích kol soutěže na Eurotip.cz trefili minulý víkend po dvou zápasech. Budou alespoň stejně úspěšní i nyní?

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz. Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10-10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek1 - 20. kolo - shrnutí
ZápasTipKursDůvěraVýsledek
Maastricht - F. SittardModena - SpeziaJihlava - Ústí n. L.1111.851.551.5510/1010/1010/104:12:23:0okkook
Celkem vsazeno: 542Celkem výhra: 498.10Úspěšnost: 91.9%
eurotiper - 20. kolo - shrnutí
ZápasTipKursDůvěraVýsledek
Moss - NotoddenKoge BK - OlstykkeSonderjyll - Kolding1111.551.801.709/108/107/103:12:12:2okokko
Celkem vsazeno: 368Celkem výhra: 310.69Úspěšnost: 84.4%

21. kolo

volnasek 1
Lillestrom - TromsoTip: 2Kurs: 6.00Důvěra: 9/10Lillestrom na druhém místě tabulky nejvyšší norské fotbalové ligy je v tomto utkání velikým favoritem. Bojuje o mistrovký titul a na vedoucí mužstvo ztrácí pouhé tři body, které bude chtít doma získat. Je ve skvělé formě, ale jednou se i mistr tesař utne. Předpokládám, že to bude právě v tomto duelu. Celek Tromso na domácí zahrát umí, a proto nyní čekám překvapení na úkor domácích.
Myllykoski - HJK HelsinkyTip: 0Kurs: 3.25Důvěra: 9/10Obě mužstva nejvyšší finské fotbalové ligy jsou pro mě letos velkým zklamáním. Domácí okupují desátou příčku tabulky a mají za sebou šnůru čtyř proher v řadě, hosté na osmém místě na tom nejsou o moc lépe a naplno nebodovali také již čtyři kola. Předpokládám, že oba soupeři budou chtít v tomto duelu uspět, a proto jejich vyrovnaný boj skončí spravedlivou remízou.
Sao Paulo - SantosTip: 2Kurs: 3.50Důvěra: 9/10Lídr nejvyšší brazilské fotbalové Sao Paulo jde jasně za titulem a bude chtít svůj bodový náskok ještě zvýšit. Jenže jej čeká nelehký soupeř. Mužstvo Santos je na třetím místě tabulky a má ještě šanci na titul. Sao Paulo hrající ve skvělé formě porazilo svého soupeře na jeho půdě 2:0 a rád by to zopakoval i doma, v této soutěži plné skvělých fotbalistů je ale možné vše a čekám, že hosté pořážku na své půdě domácím oplatí.
eurotiper
Kalmar - GAISTip: 1Kurs: 1.70Důvěra: 9/10V 1. švédské lize se schyluje k zajímavému boji o titul. Šest kol před koncem je rozdíl mezi prvním a šestým místem jen šest bodů, takže je to pořádně vyrovnané. Momentálně pátý Kalmar přivítá na svém hřišti jedenáctý GAIS. Domácí se po nevydařené sérii zápasů znovu chytili překvapivým vítězstvím v Djurgardenu a svou formu potvrdili i doma s Halmstadem, který porazili hladce 3:0. V Goteborgu dokázali na jaře přehrát GAIS stejně přesvědčivě 3:0 a nad momentálně se trápícím soupeřem by měli zvítězit i doma a zamotat tak boj o přední příčky tabulky.
Graafschap - VenloTip: 1Kurs: 1.85Důvěra: 7/10V nejvyšší holandské soutěži je ve 4. kole na programu souboj nováčků. Loňský suverénní vítěz druhé ligy Graafschap vstoupil do této sezony zahanbující domácí prohrou 1:8 s Ajaxem. Zdá se ale, že se z této lekce poučil a v dalších dvou zápasech získal čtyři boda na hřištích soupeřů za výhru nad Groningenem a remízu s Utrechtem. Na tyto poslední výsledky bude chtít navázat i doma proti soupeři, s nímž se utkával ve druhé lize a v holandském poháru a proti kterému vyhrál všechny čtyři poslední vzájemné zápasy. Venlo v tomto ročníku nijak nepřekvapuje, na svém kontě má dvě očekávané prohry a domácí vítězství proti poslednímu Excelsioru.
Orgryte - OstersTip: 1Kurs: 1.80Důvěra: 8/10Ve druhé švédské lize zůstává odehrát už jen sedm kol. Momentálně šesté Orgryte ztrácí na třetí postupové místo šest bodů a jestli chce pomýšlet na návrat mezi elitu, musí vyhrávat souboje s papírově slabšími soupeři. Takovýmto zápasem bude i ten proti týmu Osters, který minulý měsíc zdolal v prvním utkání 3:2. Pro Osters touto prohrou začala nešťastná série pěti zápasů bez výhry. Domácí Orgryte naopak vyhrálo čtyři utkání v řadě, až přišla čtvrteční prohra na půdě Hackenu. Proti Osters potřebují tuto porážku odčinit a zvýšit svoje šance na postup.

Reklama