Hlavní obsah

Soutěžící věří ženským favoritkám

Netypického lídra má dnešní žebříček nejsázenějších zápasů v soutěži na Eurotip.cz. Vůbec největší důvěru sázkařů totiž dostal fotbalový tým - ovšem ženský.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž na Eurotip.cz

Článek

Není se ale čemu divit. Pondělní nabídka je jako obvykle chudší a ve zmiňovaném utkání nastoupí hráčky Německa, úřadující mistryně Evropy i světa. Němky přicestovaly do Číny s úmyslem obhájit svůj titul a ž v prvním zápase naznačily svou sílu, když rozdrtily Argentinu 11:0. Svěřenkyně trenérky Neidové poté netradičně remizovali 0:0 s Anglií a v dnešním utkání s Japonskem tak mají co napravovat. Podle všech sázkařů se jim to podaří - na výhru favorizovaných Evropanek si s kursem 1.20 vsadilo všech 445 tipujících, v úspěch Japonek nevěří nikdo.

Na dva ligové zápasy si sice vsadilo více lidí, ani jeden ale nevidí tak jednoznačně, jako ten předchozí. Vůbec nejvíc sázek šlo na utkání Derby - Newcastle, v němž se utkají dvě mužstva s rozdílným vstupem do nové sezony: zatímco Newcastlu se daří a ve čtyřech zápasech neprohrál, nováček Premier League uhrál jen remízu v úvodním souboji s Portsmouthem a od té doby se musel před soupeřem vždy sklonit. Dnes hraje Derby sice doma, podle bookmakerů je ale favoritem Newcastle a soutěžící s tím souhlasí - 356 lidí si dalo na tiket dvojku v kursu 1.95, dalších 178 lidí jistilo výhru hostů remízou a jen 34 soutěžících věří, že Derby uhraje alespoň bod.

V dalším utkání se Plzeň pokusí navázat na slušné domácí výsledky v dohrávce šestého kola, v níž ve Štruncových sadech přivítá Zlín. Západočeši před svými diváky remizovali se Spartou a porazili trápící se Bohemians, dnes je ale nečeká lehký soupeř. Zlín obvykle bodu je hlavně doma, letos si ale vozí slušné výsledky z cizích hřišť: hned v úvodním utkání vybojoval remízu v Brně, na Letné prohrál se ctí 1:2 a v posledním kole dokonce bodoval naplno na půdě Liberce. Účastníci soutěže proto jediný tento zápas nevidí tak jednoznačně, jako ty předchozí. Nejvíc - 223 - jich tipuje jedničku s kursem 1.82. 155 sázkařů se spokojilo s nižším kursem na neprohru Plzně, 50 lidí risklo remízu s kursem 3.25 a deset odvážlivců si na tiket dalo dokonce vítězství hostů.

V maďarské lize se dnes dohrává osmé kolo. MTK Budapešť na svém hřišti hostí tým z Gyoru a pokud bude naplno bodovat, posune se v tabulce na druhé místo. Dosavadní výsledky naznačují, že by se to domácím mohlo povést - jako jediní totiž ještě neprohráli a před svými diváky mají vynikající bilanci 3-1-0. Svého dnešního soupeře na vlastním hřišti pravidelně porážejí a navíc je venku Gyor zatím bezzubý; ve čtyřech utkáních dokázal vstřelit jedinou branku. Není divu, že naprostá většina soutěžících si vsadila čistou jedničku s kursem 1.47, zatímco v to, že si hosté odvezou alespoň bod, věří jen tři lidé.

Pětici nejtipovanějších zápasů uzavírá další souboj na mistrovství světa žen ve fotbale Anglie - Argentina. Hráčky z Jižní Ameriky mají za sebou dvě nepovedená vystoupení, po debaklu s Německem 0:11 nestačily ani na Japonky, s nimiž prohrály 0:1. Angličanky po dvou remízách mají velmi slušnou šanci na druhé místo ve skupině, pokud favorizované Němky porazí Japonsko a ony samy uspějí proti Argentině. Sázkaři jim věří: na utkání si vsadilo celkem 395 účastníků soutěže a jen dva tipují něco jiného, než výhru Anglie s kursem 1.15.

Reklama