Hlavní obsah

Duel expertů: 22. kolo

Eurotip.cz

Na vysoké kursy se v posledním kole Duelu expertů rozhodl vsadit volnasek - a vyplatilo se. Díky skvělému tipu na Tromso se znovu přehoupl do kladných čísel; vysokými kursy se svou úspěšnost chystá vylepšit i tento víkend.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz. Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10-10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek1 - 21. kolo - shrnutí
ZápasTipKursDůvěraVýsledek
Lillestrom - TromsoMyllykoski - HJK HelsinkySao Paulo - Santos.2026.003.253.509/109/109/100:30:02:1okokko
Celkem vsazeno: 569Celkem výhra: 581.35Úspěšnost: 102.2%
eurotiper - 21. kolo - shrnutí
ZápasTipKursDůvěraVýsledek
Kalmar - GAISGraafschap - VenloOrgryte - Osters1111.701.851.809/107/108/102:23:20:0kookko
Celkem vsazeno: 392Celkem výhra: 323.64Úspěšnost: 82.6%

22. kolo

volnasek 1
Nancy - LorientTip: 2Kurs: 4.50Důvěra: 9/10Po osmém kole nejvyšší francouzské fotbalové ligy je jejím lídrem překvapivě celek Nancy, který doma ve čtyřech utkáních neztratil ani bod. V tomto kole přivítá na své půdě devátý Lorient. Ten hraje venku lépe než doma a ještě neprohrál. Domácí  jsou v tomto duelu velkým favoritem a budou chtít své postavení opět potvrdit, ale nevěřím, že by i popáté v řadě doma vyhráli. Na hosty totiž zahrát neumí, a tak předpokládám překvapení na jejich účet.
Treviso - PiacenzaTip: 0Kurs: 2.90Důvěra: 9/10Páté kolo druhé italské ligy pokračuje zajímavým duelem celků Trevisa a Piacenzy. Hosté jsou pro mě zatím zklamáním a oproti loňské sezóně se pohybují na konci tabulky. Domácí na tom nejsou o nic lépe, a tak budou chtít v tomto duelu uspět stejně jako jeho soupeř. Předpokládám proto, že jejich vzájemný duel skončí remízou.
Lokomotiv M. - Spartak M.Tip: 0Kurs: 3.00Důvěra: 9/10Po dvoutýdenní pauze pokračuje opět nejvyšší ruská fotbalová liga. Nejočekávanějším zápasem je jistě městské derby mezi Lokomotivem a Spartakem Moskva. Hosté, kteří jsou na čele tabulky se stejným počtem bodů jako druhý St. Petěrburg, budou v tomto duelu určitě chtít získat tři body, ale domácí to jen tak lehce nevzdají. Očekávám, že jejich souboj skončí remízou jako v předešlých dvou sezónách.
eurotiper
Volendam - HaarlemTip: 1 Kurs: 1.60Důvěra: 9/10Druhá holandská liga pokračuje o víkendu 9. kolem. Momentálně třetí Volendam přivítá 14. tým tabulky, Haarlem, Domácí se po rozpačitém úvodě dostávají do formy a zdá se, že i tento rok budou bojovat o postup do nejvyšší soutěže. V posledních dvou zápasech vstřelili 11 gólů, což svědčí o obrovské útoční síle mužstva. Proti Haarlemu maní navíc zajímavou vzájemnou bilanci - od roku 1999 zvítězili ve všech sedmi domácích utkáních.
Moss - HonefossTip: 1 Kurs: 1.50Důvěra: 10/10Sedm kol před koncem druhé norské ligy ztrácí Moss na třetí postupové místo jen čtyři body. Přiblížit se ke svému cíli by se měl už v dalším zápase proti Honefossu, proti kterému je jasným favoritem. Moss vyhrál už šest zápasů v řadě a doma z 11 utkání jen dvakrát nebodoval naplno. V prvním souboji na jaře vyhrál 1:0 a zvítězit musí i doma, pokud chce pomýšlet na postup.
Hacken - DegeforsTip: 2 Kurs: 6.10Důvěra: 10/10Na první pohled jasný zápas druhé švédské ligy mezi čtvrtým Hackenem a posledním týmem Degefors.Domácí ale momentálně žijí prvním kolem Poháru UEFA a dvojzápasem se Spartakem Moskva. Ve čtvrtek odehráli těžké utkání v Moskvě, kde prohráli vysoko 0:5, takže nálada v mužstvu není nejlepší. Jejich soupeř je sice na posledním místě, ale z posledních pěti utkání prohrál jen jednou a v prvním letošním duelu porazil Hackem 3:2. Myslím si, že to nebude až tak jasný zápas a může se v něm urodit překvapení na úkor domácích.

Reklama