Hlavní obsah

Soutěžící se soustředí na Pohár UEFA

Málo vídaná shoda sázkařů je k vidění v dnešním žebříčku nejsázenějších zápasů na serveru Eurotip.cz. Malé kursy v Poháru UEFA neodradily stovky soutěžících, aby si vsadili na favority, zatímco outsiderům nevěří prakticky nikdo.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž na Eurotip.cz

Článek

Už vůbec nejsázenější zápas, Bayern - Belenenses, naznačuje, jak vypadají dnešní tikety většiny soutěžících. Domácí Bayern je zřejmě největším favoritem evropského poháru, do kterého postoupil jako čtvrtý tým loňského žebříčku bundesligy. Letos má výbornou formu: přestože v posledních dvou zápasech jen remizoval, vede tabulku soutěže, a je proto logické, že je proti průměrnému portugalskému soupeři jasným favoritem. Na zápas si vsadilo 597 lidí a s výjimkou dvou pokaždé na jedničku s kursem 1.15; v to, že si Belenenses odveze alespoň bod, věří jen dva lidé.

Téměř stejné je to s duelem Spartak Moskva - Hacken. Spartaku sice chybí věhlas Bayernu, v lize se mu ale daří - v tabulce je na prvním místě - a soupeřem mu bude druholigový švédský klub. Těžko se divit tomu, že 578 z 579 soutěžících neodradil kurs 1.20 na domácí vítězství. Jediný člověk zkusil vysoký kurs 5.50 na remízu.

V dalších dvou duelech už outsiderům nevěří vůbec nikdo. Kyperská Famagusta sice v domácí soutěži odstartovala dvěma vítězstvími, dnes se ale představí na hřišti slavného Tottenhamu. Londýňanům se v Premier League příliš nedaří, po šesti kolech mají jen čtyři body a naposledy navíc nezvládli derby s Arsenalem. Proti dnešnímu soupeři ale anglickému klubu věří úplně každý, kdo si na tento zápas vsadil: všech 560 lidí tipuje jedničku v kursu 1.15, sázka alespoň na neprohru Kypřanů nezlákala nikoho.

Navlas stejně je to i se zápasem Everton - Metalist Charkov. Everton má za sebou mnohem lepší vstup do nové sezony než Tottenham, i přes poslední prohru s Manchesterem United je v tabulce Premier League na sedmém místě se ztrátou pouhých tří bodů na vedoucí Arsenal. Dnes ho v evropském poháru čeká zdánlivě snadné sousto: nejvyšší anglická soutěž se s ukrajinskou nedá vůbec porovnat a i v domácí lize Charkov na cizím hřišti ještě nevyhrál. Podle bookmakerů je proto jasným favoritem Everton a soutěžící jim dávají zapravdu - 529 si jich vsadilo jedničku s kursem 1.20, v úspěch Charkova znovu nevěří vůbec nikdo.

Tabulku nejsázenějších utkání uzavírá souboj mistrovství světa ve fotbale žen Čína - Nový Zéland. Pro Tento zápas je velmi důležitý pro oba týmy, zatímco ale šance Nového Zélandu na postup jsou mizivé, Číňanky mají velmi slušnou šanci se do čtvrtfinále dostat. Zatímco Dánsko odehraje těžký zápas s Brazílií, Asiatkám stačí porazit soupeřky, které na turnaji ještě nevstřelily gól - a podle téměř všech účastníků soutěže, kteří si na toto utkání vsadili, se jim to podaří. I přes nízký kurs 1.12 si na Čínu vsadilo 520 lidí, zatímco kurs 13.00 na úspěch Nového Zélandu využil jediný sázkař.

Reklama