Hlavní obsah

Duel expertů: 23. kolo

Parádní kousek se před týdnem povedl eurotiperovi, jednomu z účastníků Duelu expertů. Vítěz předchozího kola soutěže na Eurotip.cz trefil dva zápasy ze tří, přičemž sázka na Degefors byla s kursem 6.10. Na vyšší kursy sází i nyní; bude s nimi mít znovu úspěch?

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz. Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10-10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek1 - 22. kolo - shrnutí
ZápasTipKursDůvěraVýsledek
Nancy - LorientTreviso - PiacenzaLokomotiv M. - Spartak M.2004.502.903.009/109/109/102:01:04:3kokoko
Celkem vsazeno: 596Celkem výhra: 581.35Úspěšnost: 97.5%
eurotiper - 22. kolo - shrnutí
ZápasTipKursDůvěraVýsledek
Volendam - HaarlemMoss - HonefossHacken - Degefors1121.601.506.109/1010/1010/101:01:10:1okkook
Celkem vsazeno: 421Celkem výhra: 399.04Úspěšnost: 94.8%

23. kolo

volnasek 1
V. Sarsfield - SarandíTip: 0Kurs: 3.25Důvěra: 9/10Velez Sarsfield je v utkání 1. argentinské fotbalové ligy favoritem a jistě bude chtít vylepšit své umístnění v tabulce. Proti němu však nestojí vyloženě outsider,a le zkušené mužstvo Sarandí, které venku dokáže překvapit. Předpokládám, že tomu tak bude i v tomto souboji a odveze si zasloužený bod.
Sokolov - HFK OlomoucTip: 2Kurs: 2.80Důvěra: 9/10Druhá česká liga pokračuje 9. kolem. V něm třináctý Sokolov hostí mužstvo HFK Olomouc, které v poháru překvapivě vyřadilo prvoligové Teplice. Domácí letos na vlastní půdě ještě neprohráli, ale proti hostům, kterým pohárový postup zvedl sebevědomí, neuspějí a poprvé ztratí doma všechny tři body.
Ajaccio - Le HavreTip: 0Kurs: 2.75Důvěra: 9/10Druhá francouzská fotbalová liga pokračuje zajímavým duelem, v němž hosté, aspirující na postup do nejvyšší soutěže, zavítají na půdu zatím 12. celku Ajaccio. Le Havre je jistě mírným favoritem, ale Korsičané hrají na domácí půdě velmi dobře a věřím, že neprohrají ani v tomto duelu a proti silnému soupeři vybojují bod za remízu.
eurotiper
Rostock - StuttgartTip: 1Kurs: 3.70Důvěra: 8/10Německá bundesliga pokračuje v rychlém tempu osmým kolem. Hosté ze Stuttgartu odehrají už třetí zápas za posledních sedm dní a navíc je hned v úterý čeká těžký souboj v Lize mistrů s hvězdnou Barcelonou. Na ni se budou chtít pořádně připravit, proto očekávám, že proti Rostocku nenastoupí v plné síle. Domácí Hansa po katastrofálním vstupu do sezony vyhrála dva poslední zápasy v Berlíně s Herthou a doma proti Duisburgu. Určitě bude chtít vyhrát i nad mistrem, kterého v posledních dvou vzájemných zápasech porazila a který letos venku ještě nebodoval.
Fredrikstad - Rosenborg TrondheimTip: 1Kurs: 2.90Důvěra: 9/10Obhájce titulu z Trondheimu už v této sezoně ztratil šanci na zisk dalšího triumfu, a tak svou pozornost může soustředit na Ligu mistrů. V ní v úvodním utkání zařídil senzaci na hřišti Chelsea, kde remizoval 1:1, a v následujícím domácím zápase přivítá německý tým Schalke 04. Před tímto důležitým soubojem ale musí odehrát ještě zápas domácí ligy s Fredrikstadem. Rosenborgu se venku vůbec nedaří z 10 zápasů jich šest prohrál a v tomto ukazateli patří mezi nejslabší mužstva ligy. Fredrikstad je naopak doma velmi silný a na Rosenborg v posledních sezonách umí zahrát. Proto očekávám domácí vítězství v pěkném kursu 2.90.
Portsmouth - ReadingTip: 1Kurs: 1.75Důvěra: 8/10Jedenáctý Portsmouth přivítá v 8. kole anglické Premier League 16. Reading. Domácí po těžkých zápas v úvodu sezony čeká duel, do kterého vstupují jako favorité. Proti Readingu se jim loni dařilo, když doma vyhráli 3:1 a na hřišti soupeře remizovali 0:0. Hosté patří nyní venku mezi nejslabší mužstva, ze tří zápasů vybojovali jediný bod a nedá se očekávat, že by další uhráli s Portsmouthem.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články