Hlavní obsah

AS Řím nechce zopakovat jarní neúspěch

Eurotip.cz

Na 10. dubna letošního roku nevzpomínají v Římě rozhodně rádi. Fotbalisté zdejšího AS o šest dní dříve porazili doma Manchester United ve čtvrtfinále Ligy mistrů 2:1, ovšem na Old Trafford následně utrpěli debakl 1:7 a s milionářskou soutěží se rozloučili. Dnes budou mít možnost se anglickému týmu pomstít.

Článek

Dnes sehrají Římané na půdě Manchesteru zápas druhého kola základních skupin, v němž chtějí napravit už zmiňované zaváhání. „Bylo těžké vzít takovou prohru, ale teď máme hodně silný a konkurenceschopný tým, který patří k favoritům celé soutěže,“ říká sebevědomě Francesco Totti, kapitán AS. Pomoci mužstvu nebudou moci obránci Panucci a Cassetti i útočník Taddei.

Giallorossi se navíc v poslední době moc nedaří. Do Serie A sice vstoupili třemi výhrami, ale další tři utkání už tak dobře nezvládli, když o víkendu doma dokonce podlehli 1:4 Juventusu Turín. Letošní ročník milionářské soutěže odstartovali očekávaným vítězstvím s Dynamem Kyjev.

Dnes je však čeká tvrdší oříšek. Manchester je na domácí půdě velmi silný a rozhodně bude chtít vyhrát. Úvodní tři body v Lize mistrů vydřel před 14 dny v Lisabonu se zdejším Sportingem. V posledních kolech se navíc začíná probouzet i v domácí soutěži, když po třech blamážích vyhrál už pět zápasů v řadě a navíc neinkasoval ani branku.

Podobný cíl má jistě i dnes, přesto se už ani u domácích neočekává výsledek podobný tomu z dubna. „Už se nic takového nestane, k něčemu podobnému může dojít tak jednou za tři čtyři roky. V úterý budu šťastný za jakékoliv vítězství,“ konstatoval záložní Owen Hargreaves. Manažer domácích Sir Alex Ferguson má k dispozici kompletní kádr až na brankáře Van der Sara.

Manchester vstoupí do zápasu podle předpokladů jako favorit a vsadit si tak na něj můžete s kursem 1.65. Remízu si vsadíte s kursem 3.40 a na vítězství hostů z Itálie za kurs 5.00 rovných. Na koho si vsadíte, se můžete rozhodnout klidně až v průběhu zápasu a to díky live sázkám, které rovněž najdete u společnosti bwin.

Reklama