Hlavní obsah

Soutěžící se dnes soustředí na hokej

Jako každé pondělí, i dnes je nabídka sázkových kanceláří chudá na fotbalové zápasy. Účastníkům soutěže na Eurotip.cz to ale, zdá se, příliš nevadí. Důkazem toho jsou stovky sázek na hokejová utkání z ruské ligy a NHL.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž na Eurotip.cz

Článek

Vůbec nejsledovanější utkání se odehraje na ledě Lady Togliatti. Domácí tým je sice v tabulce až dvanáctý, v posledních týdnech se ale rozehrál do vynikající formy: po domácích výhrách nad Novokuzněckem a Novosibirskem bodoval naplno také na stadionu Chabarovsku a Čechova. Vítěznou sérii může prodloužit na pět zápasů, pokud porazí hosty z Čeljabinsku. Těm se také daří, z posledních čtyř zápasů třikrát vyhráli, jenže všechna utkání sehráli na vlastním ledě. Loni Lada vyhrála všechny tři zápasy a podle soutěžících uspěje i dnes: 204 si jich vsadilo jedničku s kursem 1.70, 110 jich vítězství domácích jistilo remízou a jen 14 lidí věří tomu, že Čeljabinsk po šedesáti minutách neprohraje.

Hodně podobně vidí soutěžící i duel NHL Buffalo - Toronto. Domácí jsou v divizi sice poslední, mají ale odehrány teprve čtyři utkání. První dva zápasy prohráli, potom se ale zlepšili v útoku i v obraně a Atlantu doma porazili 6-0 a 7-3. Ani hosté nezačali nejlépe, když prohráli prestižní dvojzápas s Ottawou. Proti Montrealu si sice připsali první vítězství, celkově ale stále budí rozpačitým dojmem - také další tři utkání sehráli na domácím ledě a porazit dokázali jen newyorské Islanders, zatímco nestačili na Carolinu a Pittsburgh. Podle většiny soutěžících s takovou formou na ledě Buffala neuspějí: 176 jich tipuje jedničku s kursem 2.05, 68 účastníků soutěže se spokojilo s nižším kursem na remízu, deset lidí věří v remízu a deset ve výhru hostů v kursu 2.45.

Zpět do Ruska. Ufa v domácí lize táhne skvělou sérii osmi domácích výher po šedesáti minutách v řadě. Žádný jiný tým se něčím podobným chlubit nemůže, jen mužstvo z Mitišči dosud doma neprohrálo, jenže to dvakrát uspělo až v prodloužení. Hosté z Magnitogorsku jsou ve vynikající formě, po výhře na ledě Novokuzněcku na začátku srpna se vrátili domů, kde dokázali čtyřikrát v řadě zvítězit. Venku jsou ale o poznání slabší, a proto jim soutěžící tolik nevěří. Celkem 180 si jich vsadilo buď čistou jedničku s kursem 2.05 nebo neprohru Ufy v kursu 1.39, zatímco 69 sázkařů věří v to, že Magnitogorsk jako první zlomí kouzlo domácích.

Jediným fotbalovým zástupcem v dnešní pětici nejsázenějších zápasů je duel třetí anglické soutěže Luton - Northampton. Domácí nevstoupili do letošní sezony úplně nejhůř, jejich hra venku a doma je ale jako noc a den. Po čtyřech prohrách na hřištích soupeřů uhráli první bod až před dvěma týdny za bezbrankovou remízu na půdě Yeovilu. Doma ale dělají svým fanouškům radost; naposledy sice jen remizovali s Doncasterem a na začátku září prohráli s Bristol Rovers, výhry nad Hartlepoolem, Gillinghamem a Port Vale je ale řadí mezi ta lepší domácí mužstva. Potvrdit to dnes budou chtít proti soupeři, který na první výhru na hřišti soupeřů také stále čeká a kterého už letos jednou porazili - před pěti týdny se totiž utkali v poháru a Luton se radoval z výhry 2:0. Podle většiny soutěžících budou domácí diváci spokojeni i dnes; 110 sázkařů tipuje jedničku s kursem 1.95, kurs na remízu zlákal jen 12 lidí a na hosty si vsadili jen dva soutěžící.

Žebříček nejčastěji sázených utkání uzavírá duel NHL Anaheim - Detroit. Domácí na tom nejsou zrovna nejlépe, ze sedmi zápasů mají na kontě už pět porážek, na druhou stranu čtyřikrát kapitulovali na cizím ledě. Doma jsou na tom o poznání lépe - na konci srpna porazili před vlastními diváky Los Angeles 4:1, minulý týden si poradili 2:1 s Bostonem a až včera dobyla jejich led Minnesota, která zde zvítězila 2:0. Dnes budou mít Kačeři těžký úkol. Čeká je totiž lídr Centrální divize z Detroitu, který svou letošní dobrou formu potvrdil i včerejším vítězstvím v Los Angeles. Podle bookmakerů by utkání mělo být vyrovnané a rozložení sázek potvrzuje, že ani podle sázkařů tento zápas jasného favorita nemá: 71 účastníků soutěže tipuje výhru Detroitu s kursem 2.00, 45 jich vítězství hostů jistilo remízou, kurs 3.70 na nerozhodný výsledek zlákal 24 sázkařů a 50 soutěžících věří v to, že Anaheim po šedesáti minutách neprohraje.

Reklama