Hlavní obsah

Duel expertů: 26. kolo

Výborný čich na zápasy, v nichž nevyhráli favorité, prokázal v minulém kole Duelu expertů Volnasek. Bohužel pro něj obě utkání skončila remízami, když v Lecce vyrovnali domácí až v poslední minutě. Bude mít nyní víc štěstí?

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz. Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10-10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek1 - 25. kolo - shrnutí
ZápasTipKursDůvěraVýsledek
Lecce - SpeziaWashington - ChicagoBrescia - Mantova2207.008.153.059/109/109/102:20:0-koko-
Celkem vsazeno: 667Celkem výhra: 642.55Úspěšnost: 96.3%
eurotiper - 25. kolo - shrnutí
ZápasTipKursDůvěraVýsledek
Juventude - ParanaensePiacenza - BolognaMaastricht - Telstar1112.153.351.807/106/107/100:00:12:1kokook
Celkem vsazeno: 488Celkem výhra: 510.04Úspěšnost: 104.5%

26. kolo

volnasek 1
Drogheda - CorkTip: 0Kurs: 3.10Důvěra: 9/10Souboj dvou nejlepších celků je šlágrem 30. kola irské fotbalové ligy. Lídr z Droghedy přivítá na své půdě druhé mužstvo tabulky. Bude to velice předstižní zápas, i když domácí mají před svým pronásledovatelem desetibodový náskok. Jak domácí, tak hosté budou chtít uspět a získat tři body, vzájemné duely těchto týmů ale mluví spíše pro remízu. Proto předpokládám, že i nyní se obě mužstva rozejdou stejným způsobem.
Brest - AjaccioTip: 2Kurs: 3.90Důvěra: 9/10Ve 12. kole druhé francouzské fotbalové ligy přivítá Brest (zatím na 7. místě tabulky) celek Ajaccio, který je o tři místa za ním. Domácí hrají na vlastní půdě skvěle, ještě neprohráli a budou se snažit tuto sérii prodloužit. Hosté naopak venku ještě nevyhráli a budou to chtít změnit. Věřím, že se jim to podaří právě v tomto utkání, z něhož si odvezou tři body.
Inverness - AberdeenTip: 0Kurs: 3.25Důvěra: 9/10Obě mužstva hrající nejvyšší skotskou ligu jsou po 9. kole ve spodních vodách tabulky. Domácí se po špatném vstupu do sezóny v posledních třech kolech výrazně zlepšili, když získali sedm bodů. Hosté ale nejsou žádným nováčkem a i když výsledky mají střídavé, také potvrdili zlepšenou formu. Předpokládám, že tento duel skončí remízou k oboustranné spokojenosti.
eurotiper
Raufoss - HaugesundTip: 1Kurs: 1.90Důvěra: 7/10Tři kola před koncem druhé norské ligy je Raufos na sestupovém místě už jen vinou horšího skóre. Tento víkend přivítá devátý Haugesund, s nímž potřebuje vyhrát. Domácím se v posledních kolech celkem daří, hosté naopak už třikrát v řadě nevyhráli. Ve vzájemných zápasech Raufoss svého soupeře na domácí půdě pravidelně poráží, proto očekávám, že zvítězí i nyní.
St Patrick's - ShamrockTip: 1Kurs: 2.00Důvěra: 6/10V irské lize jsou na programu poslední čtyři kola. O titulu je, zdá se, rozhodnuto. Boj o druhé místo, zabezpečující účast v Poháru UEFA, bude ale ještě dramatický. Momentálně třetí tým St. Patrick's ztrácí na druhé místo jediný bod, a proto mu v souboji se Shamrockem určitě nebude chybět motivace. Hosté jsou navíc v herní krizi, prohráli poslední tři utkání a jejich porážka by nebyla překvapením ani v tomto souboji.
Auxerre - LorientTip: 1Kurs: 2.10Důvěra: 6/10Po reprezentační přestávce pokračuje o víkendu také nejvyšší francouzská liga. V jednom ze zápasů přivítá Auxerre Lorient. Oba týmy se nacházejí ve spodní části tabulky. Hosté se po překvapujících výhrách v úvodu sezony momentálně trápí, domácí naopak ze sestupového pásma dostaly až dvě domácí výhry. Auxerre by mělo v tomto utkání potvrdit lepší formu a vítězstvím si vylepšit postavení v tabulce.

Reklama