Hlavní obsah

Potěší Porto soutěžící?

Jasného lídra má dnešní žebříček nejsázenějších zápasů v soutěži na Eurotip.cz. Je jím utkání Porto-Leixoes, ve kterém sázkaři téměř výhradně věří domácím.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž na Eurotip.cz

Článek

Ovšem v tomto případě se není čemu divit. Porto je v domácí lize naprosto suverénní a s bilancí 7-0-0 a jediným inkasovaným gólem vede tabulku portugalské ligy. Domácím se navíc daří poměrně slušně i v Lize mistrů a vzhledem k tomu, že další zápas hrají až příští týden, mohou se na utkání s Leixoes plně soustředit. Hosté si na hřištích soupeřů nevedou nejhůř, ve všech třech zápasech dokázali remizovat. Podle soutěžících by dnes ale měli poprvé odejít ze hřiště se sklopenými hlavami: 659 lidí si vsadilo na Porto s kursem 1.20, zatímco v neprohru hostů věří jen čtyři tipující.

Mnohem vyrovnaněji vidí soutěžící dnešní dohrávku Gambrinus ligy Liberec - Slavia. Pražský tým je po deseti kolech v čele tabulky a v lize vyhrál poslední tři utkání s celkovým skóre 12-1, jeho hráči ale minulý týden museli překousnout ostudnou prohru 0-7 na hřišti Arsenalu. Nyní je čeká Liberec, který si v posledním kole už s novým trenérem připsal druhou výhru v sezoně v Mladé Boleslavi. Z více než šesti stovek lidí, kteří si na tento zápas vsadili, jich nejvíc věří ve výhru hostů s kursem 2.25. 102 soutěžících tipuje remízu a 87 jich věří v jedničku s kursem 3.10.

Další dva duely žebříčku nejpopulárnějších zápasů se odehrají na ledě. Valerenga v prvním z nich přivítá Lillehammer a v případě výhry se dostane do čela tabulky před Frisk. Domácí navíc mají co napravovat, naposledy totiž utrpěli první porážku v sezoně od Stjernenu. Letos už Valerenga uspěla proti Lillehammeru i na jeho ledě a v Oslu by se to podle soutěžících mělo opakovat - 471 si jich dala na tiket jedničku v kursu 1.25, dva lidé zkusili vysoký kurs na remízu a ve vítězství hostů nevěří nikdo.

Velmi podobně to vypadá i s duelem švédské hokejové ligy HV 71 - Linkoping. Také zde jsou domácí jasným favoritem; z posledních šesti zápasů si připsali pět výher a se šestibodovým náskokem vedou tabulku. Tým Linkopingu je ale jedním ze tří, které letos HV 71 porazily. Bude se to dnes opakovat? Podle účastníků soutěže spíše ne: 319 tipuje jedničku s kursem 1.65, 117 jich výhru domácích jistilo remízou, 15 lidí si vsadilo remízu a jen jeden věří ve výhru hostů po šedesáti minutách.

Žebříček dnešních nejtipovanějších zápasů uzavírá duel dánské fotbalové ligy Aalborg - Esbjerg. Domácí přišli před týdnem o fantastickou sérii; od konce srpna odehráli šest vítězných zápasů v řadě a body jim sebrala až druhá FC Kodaň za remízu 0:0. Hostující Esbjerg by nerozhodný výsledek určitě bral, i když by pro něj byl už čtvrtý v řadě. Remízy se ale soutěžící příliš nebojí: 285 jich totiž vsadilo čistou jedničku, 151 se jich spokojilo s nižším kursem na neprohru Aalborgu a jen 38 lidí věří, že si hosté odvezou minimálně bod.

Reklama