Hlavní obsah

Nastartuje Schalke k lepším výsledkům domácí pohár?

Schalke 04 nevstoupilo do letošní sezony bundesligy špatně, ale v poslední době se jeho forma vytratila. Pomoci klubu z Gelsenkirchenu může domácí pohár, v němž dnes přivítá Hannover.

Článek

Schalke získalo v dosavadním průběhu bundesligy 18 bodů, díky čemuž mu patří šestá příčka v tabulce. Svěřenci trenéra Mirko Slomky však míří výše a především s posledními třemi koly nejsou moc spokojeni. Modří nejdříve překvapivě podlehli v domácí aréně 0:2 Karlsruhe, následně pouze remizovali v Roztoku a bod si odnesli i ze šlágru o uplynulém víkendu s Werderem Brémy.

„Náš výkon proti Brémám byl dobrý. Kdybychom takto hráli všechna utkání, měli by jsme více než 18 bodů. Na tomto výkonu musíme stavět,“ konstatoval kouč Mirko Slomka, jehož celek dnes čeká utkání domácího poháru.

V něm se střetne s Hannoverem, který je bezesporu překvapením letošního ročníku elitní německé fotbalové soutěže. Reds letos totiž doposud získali stejně bodů jako Schalke, což je pro tento klub úspěch. Velmi dobře si svěřenci kouče Dietera Heckinga vedou především v poslední době, když neprohráli hned pět utkání v řadě, z nichž vyhráli hned tři. Prodloužit tuto sérii se hráči Hannoveru pokusí jistě dnes, i když ve Veltins aréně je nečeká vůbec jednoduchý úkol.

I přes tyto výsledky Hannoveru jsou dnes podle bookmakerů společnosti bwin favority domácí. Vsadit si na ně můžete s kursem 1.50. Remíza je oceněna hodnotou 3.75 a na výhru hostů nabízí stejná společnost kurs 6.00 rovných. Na koho si vsadíte, se můžete rozhodnout klidně až v průběhu zápasu a to díky live sázkám.

Reklama