Hlavní obsah

Potěší Manchester City soutěžící?

Mimořádný zájem vzbudil v tradičně chudší pondělní nabídce zápas anglické Premier League Manchester City - Sunderland. Na domácí si vsadilo přes tisíc soutěžících, a tak se tento duel s velkým náskokem vyhoupl do čela dnešních nejsázenějších zápasů.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž na Eurotip.cz

Článek

Hlavním důvodem toho, že si Manchester City dalo na tiket tolik soutěžících, je zřejmě unikátní bilance týmu trenéra Gorana Erikssona. Manchester jako jediný ještě neztratil na svém hřišti ani bod, přičemž mezi jeho soupeři byl například i městský rival, Manchester United. V posledním kole sice City dostalo šestigólovou nadílku od Chelsea, nyní se ale vrací na svou půdu, aby si zlepšil sebevědomí v souboji se Sunderlandem. Ten venku získal v šesti zápasech pouhé dva body a ty by mu na kontě měly zůstat i po dnešku. Tedy alespoň podle 1008 účastníků soutěže, kteří si vsadili na domácí s kursem 1.55. Dalších 96 lidí jistilo výhru Manchesteru remízou a jen 25 sázkařů věří, že Sunderland neodjede bez bodu.

Ještě jednoznačněji vidí soutěžící zápas druhé německé ligy Mönchengladbach - Jena. Rozdíl mezi oběma týmy je letos zatím propastný: domácí mají po jedenácti kolech 24 bodů a v případě dnešní výhry se dostanou do čela tabulky před Freiburg. V minulém kole navíc zvládli souboj na hřišti silného Fürthu, a tak jsou v souboji s předposlední Jenou jasnými favority. Hosté venku ještě nevyhráli a nezdá se, že by se na tom mělo dnes něco změnit. To si myslí jak bookmakeři, tak soutěžící - ti první vypsali na výhru domácích kurs 1.37, který si vsadilo 793 účastníků soutěže. Kurs na remízu zlákal čtyři lidi a další tři si troufli vsadit vítězství Jeny ve vysokém kursu 7.50.

Mnohem vyrovnanější by měla být dohrávka nejvyšší české soutěže Jablonec - Liberec. Oba týmy se nacházejí v podobné situaci: ani jednomu se nedařilo, oba vyměnily trenéry a oběma se v posledních dvou kolech dařilo. Podle rozložení sázek je ale zřejmé, že sázkaři o něco víc věří Liberci. 116 si jich vsadilo na hosty s kursem 2.70, zatímco kurs 2.60 na Jablonec využilo jen 38 lidí. Nejvíc soutěžících - 190 - ovšem tipuje nerozhodný výsledek.

Jediným hokejovým zástupcem v dnešní pětici nejtipovanější utkání je souboj švédské ligy Linköpings - Skelleftea. Linköpingu se v posledním týdnu nedařilo; na ledě HV 71 dotáhl zápas do prodloužení, po kterém ovšem prohrál, poté doma jen remizoval s Farjestadem a v sobotu kapituloval na stadionu Modo. V tabulce jsou tak až osmí. Skelleftea je na tom o něco lépe, ovšem hlavně díky domácím zápasům. Na svém ledě je jen těžko k poražení, zato venku nedokázala v sedmi zápasech ještě ani jednou zvítězit. Zřejmě proto dnes hostům sázkaři vůbec nevěří: 329 si jich vsadilo jedničku s kursem 1.65, dalších 189 se spokojilo s menším kursem na neprohru Linköpingu a jen sedm lidí věří v neprohru týmu Skelleftea.

Žebříček nejsázenějších zápasů dneška uzavírá dohrávka slovenské fotbalové ligy Slovan Bratislava - Petržalka. Domácí Slovan se v posledních týdnech trápí, na výhru čeká od konce září a nyní ho čeká Petržalka, která sbírá jednu výhru za druhou. Dokonce i na hřištích soupeřů, kde zvítězila čtyřikrát v řadě. I proto je dnes Petržalka favoritem, na kterého si s kursem 2.20 vsadilo 124 soutěžících. 176 jich výhru hostů jistilo nerozhodným výsledkem, remízu si na tiket přidalo 49 lidí a jen sedm odvážlivců věří ve vítězství Slovanu s kursem 3.20.

Reklama