Hlavní obsah

Duel expertů: 32. kolo

Eurotip.cz

Z volnaska, jednoho ze dvou účastníků Duelu expertů, se stal specialista na remízy. V minulém kole trefil další dvě a znovu si tak vylepšil svou - už tak slušnou - úspěšnost. Bude se mu v souboji s eurotiperem dařit i tento víkend?

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz. Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10-10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek1 - 31. kolo - shrnutí
ZápasTipKursDůvěraVýsledek
Toulouse - MonacoQPR - Sheffield W.Ejido - Castellon0022.903.102.709/109/109/100:00:01:0okokko
Celkem vsazeno: 828Celkem výhra: 910.70Úspěšnost: 110.0%
eurotiper - 31. kolo - shrnutí
ZápasTipKursDůvěraVýsledek
Nice - Paris SGHaarlem - OmniworldGratkorn - Kapfenberger1112.552.102.206/107/107/102:12:20:2okkoko
Celkem vsazeno: 613Celkem výhra: 627.58Úspěšnost: 102.4%

32. kolo

volnasek 1
Deventer - Den BoschTip: 0Kurs: 3.05Důvěra: 9/10Šlágrem 19. kola druhé nizozemské ligy bude jistě duel druhého Deventeru se čtvrtým týmem Den Bosch. Domácí mají na vlastní půdě výbornou bilanci a potřebují body, pokud chtějí postoupit přímo do nejvyšší soutěže. Nyní ale proti sobě nemají lehkého soupeře; Den Bosch také usiluje o přímý postup, a tak se dá čekat tvrdý souboj, který podle mě skončí spravedlivou remízou.
Denizlispor - FenerbahceTip: 0Kurs: 3.25Důvěra: 9/10Turecká nejvyšší fotbalová liga pokračuje o víkendu svým 14. kolem a v něm bude patřit k nejsledovanějším zápasům duel Denizlisporu s Fenerbahce. Domácí, zatím na 5. příčce, již tři kola neprohráli a tři body se budou snažit získat i v utkání s favoritem z Istanbulu. Hosté i přes prohru v Lize mistrů mají ještě šanci na postup ze skupiny, a tak se budou šetřit. Proto jim postačí, aby uhráli na půdě svého soupeře bod.
Cagliari - LivornoTip: 0Kurs: 2.90Důvěra: 9/10V Itálii pokračuje nejvyšší soutěž 14. kolem a v něm poslední celek tabulky Cagliari přivítá šestnácté Livorno. Rozdíl mezi nimi jsou pouhé tři body, a tak se domácí budou chtít bodově dotáhnout na svého soupeře a odpoutat se tak ze dna tabulky. Jenže hosté z Livorna budou chtít natáhnout svou skvělou sérii posledních čtyř utkání, v nichž získali 10 bodů. Věřím, že dělba bodů bude spravedlivá jako v posledních třech sezónách.
eurotiper
Valenciennes - RennesTip: 1Kurs: 2.20Důvěra: 7/10První francouzská liga pokračuje tento víkend 16. kolem. V jednom ze zápasů změří síly Valenciennes a Rennes. Hosté jsou momentálně na výborném čtvrtém místě, o tři příčky výše než jejich soupeř. Poslední měsíc ovšem zažívají hlubokou krizi: v lize prohráli už čtyři utkání v řadě, v Poháru UEFA získali ze tří zápasů jediný bod a navíc v domácím poháru prohráli na vlastním hřišti právě s Valenciennes 0:2. Domácí by této situace měli využít a zvítězit.
Parma - EmpoliTip: 1Kurs: 1.85Důvěra: 8/10Z nabídky 14. kola italské Serie A mě zaujal zápas dvou mužstev z chvostu tabulky. Patnáctá Parma přivítá o tři příčky horší Empoli. Domácím se v posledních zápasech začalo dařit a i proto jsou v tomto souboji favoritem. V jejich prospěch mluví i bilance Empoli na hřištích soupeřů, z nichž si přivezlo jen jedno - i když šokující - vítězství nad AC Milán. V posledních sezonách Parma doma s Empoli neztratila ani bod a její vítězství očekávám i nyní.
Valladolid - VillarealTip: 1Kurs: 3.17Důvěra: 6/10Ve španělské Primera Division přivítá 15. Valladolid druhý Villareal. Hosté jsou v tomto utkání favoritem, vždyť na první Real Madrid ztrácejí jediný bod. Navzdory tomu věřím, že domácí mohou překvapit a získat tři body. Valladolidu začala v poslední době stoupat forma, z posledních pěti zápasů prohrál až ten poslední s Atletikem Madrid po nešťastném vlastním gólu v nastaveném čase.

Reklama