Hlavní obsah

Chtělo by to teď třikrát zvítězit, má jasno Ulihrach

PRAHA

V Amsterdamu skončil v kvalifikaci na domácím Kempesovi, v Kitzbühelu jej lehounce přehrál Španěl Portas. Tenista Bohdan Ulihrach ale není překvapený ani zklamaný, z porážek si těžkou hlavu nedělá. Osm měsíců byl kvůli dopingovému trestu mimo turnaje a návrat je 'pekelně' těžký. To mu bylo jasné už předem.

Foto: archiv

Bohdan Ulihrach.

Článek

"Počítal jsem s tím. Potřebuji se vyhrát, v rozhodujících chvílích se do toho bojím bouchnout," řekl. Před odletem na turnaj do Sopot má jasno, co teď nutně potřebuje. "Chce to rychle tak tři vítězství, aby se člověk uvolnil," vykládal tenista, do něhož se před pár dny pustil rakouský tisk, když napsal, že Ulihrach je české číslo nula, že je nudný a někdy je prý líný i spát... To vše proto, že dostal v Kitzbühelu volnou kartu na úkor domácího Hipfla!

Ostatní tenisté se o jeho šokující kauzu zajímají. Hodně z nich mu radí, aby se snažil vysoudit finanční odškodné. "Byl jsem překvapený, hodně se ptali. O vše se v tuto chvíli stará můj právník. Já jsem rád, že mohu hrát," zůstával v klidu tenista, jenž si může po dobu jednoho roku vybrat patnáct turnajů, kde bude moci využít svého žebříčkového postavení před dopingovou kauzou. "Poprvé to bude na US Open," ví už nyní.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články