Hlavní obsah

Překvapí Jablonec s Teplicemi?

Eurotip.cz

Teplice mohly ještě před posledním podzimním kolem Gambrinus ligy pomýšlet na titul podzimního mistra. Slavia ale včera vyhrála na Kladně, a proto Severočechům nebude stačit ani dnešní případné vítězství v Jablonci.

Článek

Body si však budou jistě chtít připsat do tabulky i Jablonečtí, kteří se letos prozatím potýkají s velmi špatnou formou, díky níž zaobírají momentálně až předposlední příčku tabulky. Bídně si vedou především na domácím stadionu, kde během osmi zápasů vybojovali pouhých šest bodů. „Musíme zlepšit nasazení, důraz a agresivitu. Když to se povede, tak věřím, že nejsme ani proti druhému týmu tabulky bez šancí,“ konstatoval kouč Jablonce František Komňacký, kterému se po nástupu do funkce stále nepodařilo mužstvo probudit.

„Musíme se přiznat, že situace je vážná a na jaře musíme udělat maximum pro záchranu. Takovou situaci tady nepamatuji,“ řekla opora Jablonce Miroslav Baranek, který dnes na hřišti nebude chybět. Na soupisce naopak nebudou figurovat zranění Vošahlík a Laciga.

Teplice jsou na opačném konci tabulky, když je v tuto chvíli bodově lepší už pouze pražská Slavia. Jak už bylo zmíněno, Sešívaní včera po třech remízách opět bodovali naplno a ani Teplice je už na podzim nemohou předstihnout. O titulu se však bude bezesporu rozhodovat na jaře a Severočeši u toho samozřejmě chybět nebudou.

Lepší výchozí pozici si mohou dnes vydobýt v Chance aréně, kde je však určitě nečeká jednoduchý zápas. „Byla by škoda si závěr sezony pokazit porážkou. Je přece jen těžší hráče namotivovat, ale oni budou mít dostatečnou dovolenou,“ věří trenér hostí Petr Rada, který odešel do Teplic právě z Jablonce. Kouči žlutomodrých se do sestavy vrací útočník Fenin, který si už odpykal karetní trest, nejisté jsou starty Verbíře a Gašpaříka.

Podle bookmakerů nemá toto utkání jasného favorita. Na domácí si vsadíte s kursem 3.00 rovné. Remíza je oceněna hodnotou 2.90 a výhra Teplic 2.30.

Reklama