Hlavní obsah

Duel expertů: 36. kolo

Nevydařený víkend zažil před týdnem v Duelu expertů eurotiper. Jeho vynikající bilanci mu zkazily tři remízy, zatímco si volnasek udržel dobrou formu a dvěma trefenými zápasy si vylepšil úspěšnost na 116%. Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz. Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10-10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek1 - 35. kolo - shrnutí
ZápasTipKursDůvěraVýsledek
Nancy - LyonElche - EjidoNaval - Academica2122.051.673.209/1010/108/101:12:10:1kookok
Celkem vsazeno: 927Celkem výhra: 1075.40Úspěšnost: 116.0%
eurotiper - 35. kolo - shrnutí
ZápasTipKursDůvěraVýsledek
Toulouse - RennesZaragoza - ValenciaLivorno - Atalanta1112.152.172.357/107/106/100:02:21:1kokoko
Celkem vsazeno: 695Celkem výhra: 747.96Úspěšnost: 107.6%

36. kolo

volnasek
Morecambe - PeterboroughTip: 0Kurs: 3.20Důvěra: 8/10Anglický fotbal je v plném proudu také o svátcích. Ve 4. lize se odehraje jeden ze zajímavých duelů mezi celky Morecambe a Peterborough. Domácí to zřejmě myslí vážně s postupem do vyšší ligy, což potvrdili posledními dvěma výhrami nad silnými celky - Hereford porazili 3:0 na jeho půdě a doma zvítězili 5:3 nad Chesterem. Navíc v posledních šesti utkáních pouze jednou prohráli a získali 15 bodů, což jen potvrzuje jejich výbornou formu, na kterou budou chtít doma opět navázat. Jenže hosté aspirují také na přímý postup do vyšší soutěže, a i proto, že v posledním kole překvapivě prohráli na půdě posledního Mansfieldu 0:2, musí bodovat, pokud nechtějí ztratit šance na postup. Předpokládám, že tento tvrdý duel skončí spravedlivou remízou.
Mansfield - AccringtonTip: 0Kurs: 3.20Důvěra: 8/10Domácí Mansfield se překvapivou výhrou 2:0 nad týmem Peterborough v posledním kole odpoutal ze samého dna tabulky 4. anglické ligy a v tomto trendu bude chtít pokračovat i nadále. Hraje opět doma a soupeřem mu bude nevyzpytatelný Accrington, který okupuje střed tabulky. Mansfieldu by tři body velice pomohly, aby se vyhoupl nad sestupové pásmo, a proto se se zvýšeným sebevědomím pokusí o jejich zisk. Předpokládám však, že svůj výborný výkon z posledního zápasu nezopakuje a hostům, kteří jsou celkem s nejnižším počtem remíz v lize, darují bod za remízu - tipuji 1:1.
Gr. Morton - HamiltonTip: 2Kurs: 2.00Důvěra: 9/10Skotský fotbal - podobně jako anglický - jede bez přestávky. V 19. kole druhé ligy zavítá lídr tabulky Hamilton na půdu celku Gr. Morton. Domácí se pohybují ve středu tabulky a šance na postup do nejvyšší ligy nemají prakticky žádné. Zato hosté hrají o přímý postup s rivalem FC Dundee, před kterým si udržují jednobodový náskok. Pokud Hamilton chce vážně myslet na postup do nejvyšší soutěže, nesmí si dovolit body ztrácet a musí naplno bodovat také venku. Věřím, že v tomto duelu se tak stane a Hamilton potvrdí roli favorita.
eurotiper
Panionios Ateny - OFI KretaTip: 1Kurs: 1.65Důvěra: 7/10Ve 14. kole řecké ligy změří síly sedmý Panionios a 14. OFI Kréta. Panionios se pohybuje v horní polovině tabulky se šancí na pohárové umístění a hlavně doma potvrzuje výhrami své kvality. Hostům tato sezona vůbec nevychází, svědčí o tom i jejich bilance na hřištích soupeřů - ze sedmi zápasů získali jediný bod a neočekávám, že by v tomto utkání mělo přijít zlepšení.
Kalamaria - Iraklis SolunTip: 1Kurs: 2.65Důvěra: 6/10V dalším zápase řecké ligy na sebe narazí tabulkoví sousedi Kalamaria a Iraklis Soluň. Obě mužstva právě prožívají období krize a propad v tabulce až těsně nad pásmo sestupu. V tomto duelu proto půjde o hodně. Rozhodnout by měla výhoda domácího prostředí a fakt, že Kalamaria v posledních sezonách svého soupeře pravidelně porážela.
Tilburg Willem - NEC NijmegenTip: 1Kurs: 2.20Důvěra: 7/10V první holandské lize přivítá poslední Tilburg 14. tým tabulky z Nijmegenu. Pokud si chce Tilburg udržet prvoligovou příslušnost i v další sezoně, musí týmy jako je NEC na domácím trávníku porážet. Hostům se venku nedaří, v devíti utkáních získali pouhé dva body, což dává domácím šanci na zopakování loňského vítězství 1:0 a zisku důležitých tří bodů.

Reklama