Hlavní obsah

Tottenham zajíždí do Birminghamu

Londýnský Tottenham se po výměně trenéra prokousal tabulkou Premier league výše, ale stále není tam, kde by chtěl být. Vylepšit si statistiku dnes může v Birminghamu, kde změří síly s domácí Aston Villou.

Článek

Villans stejně jako loni odstartovali do probíhající sezony na výbornou a zdá se, že narozdíl od té minulé mají více zkušeností, díky kterým by se mohli na předních příčkách i udržet. Stále se však nedokáží vyvarovat herních výpadků, které předvedli i v prosinci, kdy doma podlehli Arsenalu a Portsmouthu. V posledním týdnu si však spravili chuť, když nejdříve dokázali uhrát remízu 4:4 na Stamford Bridge s Chelsea a ve středu dokonce zvítězili ve Wiganu.

Dnes čeká svěřence trenéra Martina O'Neilla domácí souboj s Tottenhamem, do kterého jdou bezesporu s cílem zvítězit. „Villa Park je pro soupeře nepříjemné místo, čehož chceme využít,“ konstatoval obránce Curtis Davies. Villans se však budou muset obejít bez útočníka Johna Carewa.

Pro Tottenham tedy o jednu hrozbu méně, přesto je zbylý kádr domácích bezesporu velmi silný a Kohouty dnes nečeká rozhodně jednoduchý úkol. Do zápasu ale vstoupí jistě v optimistické náladě, vždyť z posledních pěti zápasů prohráli jen v derby s Arsenalem. Poslední dva duely navíc vyšli mužům kouče Juande Ramose na jedničku z hvězdičkou, když nejdříve porazili 5:1 Fulham a následně 6:4 Reading.

V posledním souboji se zaskvěl čtyřmi brankami Dimitar Berbatov, čímž jen potvrdil, že patří mezi nejlepší útočníky Premier league. Nebezpečný kanonýr dnes v nominaci nechybí stejně jako vracející se trio Didier Zokora, Darren Bent a Michael Dawson. Zranění jsou však stále Anthony Gardner, Gareth Bale a Benoit Assou-Ekotto.

Utkání nemá podle bookmakerů společnosti bwin žádného výrazného favorita. Na vítězství trápících se svěřenců Martina O´Neilla si můžete vsadit s kursem 2.30. Myslíte si, že zápas skončí remízou? Pak si na to vsaďte - kurs je 3.15. Jestliže vám není cizí riskování, pak se nabízí sázka na hosty s kursem 2.85.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články