Hlavní obsah

Duel expertů: 37. kolo

Eurotip.cz

Slabší kolo si před týdnem vybrali oba účastníci Duelu expertů. Volnasek i eurotiper si ovšem i tak stále drží vynikající bilanci, kterou si chtějí o tomto víkendu ještě vylepšit. Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz. Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10-10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek1 - 36. kolo - shrnutí
ZápasTipKursDůvěraVýsledek
Morecambe - PeterboroughMansfield - AccringtonGr. Morton - Hamilton0023.203.202.008/108/109/103:21:21:3kokook
Celkem vsazeno: 952Celkem výhra: 1093.40Úspěšnost: 114.9%
eurotiper - 36. kolo - shrnutí
ZápasTipKursDůvěraVýsledek
Panionios Ateny - OFI KrétaKalamaria - Iraklis SoluňTilburg Willem - Nijmegen1111.652.652.207/106/107/101:31:13:0kokook
Celkem vsazeno: 715Celkem výhra: 763.36Úspěšnost: 106.8%

37. kolo

volnasek
Arbroath - DumbartonTip: 0Kurs: 3.60Důvěra: 8/104. skotská liga má po Novém roce na programu další, už 20. kolo. K nejzajímavějším duelům bude patřit utkání celků Arbroath a Dumbarton. Domácí hrají se střídavými ůspěchy a usilují o barážovou pozici a postup do vyšší ligy. V posledním kole je ovšem deklasoval tým Montrose 5:0, což jim na sebevědomí jistě nepřidalo. Hosté na tom ale také nejsou nejlépe, snaží se totiž odpoutat ze sestupového místa, k čemuž jim konečně pomohla domácí výhra 2:0 nad Albionem Rovers. Oba celky potřebují body jako sůl a přesto, že domácí jsou jistě favoritem, podle mě přenechají hostům překvapivý bod.
Berwick - BrechinTip: 0Kurs: 3.50Důvěra: 8/10O víkendu pokračuje také 3. skotská fotbalová liga, která nabídne souboj posledního Berwicku s mužstvem dolní poloviny tabulky, Brechinem. Berwick před vlastním publikem nehraje špatně, dokázal potrápit většinu favoritů a dokonce porazit i lídra  soutěže Raith 2:1. O to se bude snažit i proti favorizovanému Brechinu, který má však skvělou formu, což potvrdil 4 výhrami v řadě. Předpokládám, že tento velice tvrdý duel skončí spravedlivou remízou, stejně jako letos již dvakrát (3:3 a 2:2).
Eibar - AlbaceteTip: 0Kurs: 3.25Důvěra: 8/10Druhá španělská liga také ještě nemá zimní přestávku. Její 19. kolo nabídne mimo jiné duel možného aspiranta na postup do 1. ligy Eibaru a trápícího se mužstva Albacete, který je zatím na 19. - sestupové - příčce. Nevěřím, že by to domácí dotáhli na přímý postup, protože jejich výkony jsou nestabilní a ztrácejí příliš bodů na to, aby okupovali čelo tabulky. Zato hosté, kteří jsou letos pro mě zklamáním, každý bod nutně potřebují, protože by neradi opustili jako bývalý prvoligový celek dokonce i ligu druhou. A tak jim věřím, že na půdě Eibaru zabojují a odvezou si bod za remízu.
eurotiper
Huelva - AlmeriaTip: 1Kurs: 2.05Důvěra: 7/10V 18. kole španělské Primera Division přivítá v souboji nováčků dvanáctá Huelva o dvě příčky horší Almerii. Oba týmy jsou těsně nad pásmem sestupu a jejich vzájemné zápasy budou v boji o záchranu velmi důležité. Domácí Huelva zaznamenala v poslední době vzestup formy, ze šesti utkání prohráli jen to v Barceloně. Hosté naopak po problémech se sestavou prohráli poslední dva zápasy a jejich prohru očekávám i nyní.
Alaves - FerrolTip: 1Kurs: 1.75Důvěra: 8/10Souboj mezi Alavesem a Ferrolem je jedním ze zápasů 19. kola druhé španělské ligy. Domácí Alaves se dokázal po nevydařeném vstupu do sezony stabilizovat a začal konečně stoupat v tabulce. V posledních kolech potrápil i favority na postup, Sporting Gijon a Numancii. Hosté naopak zažívají opačný trend - v posledních 10 zápasech získali jen tři body a propadli se až do sestupového pásma. Očekávám, že momentální forma rozhodne a domácí zvítězí.
Getafe - ValladolidTip: 1Kurs: 1.95Důvěra: 7/10V dalším zápase nejvyšší španělské soutěže přivítá jedenácté Getafe sedmnáctý Valladolid. Getafe se po počátečních problémech, kdy hrálo ligu i Pohár UEFA, dostává do loňské formy, doma dokázalo porazit dokonce i Barcelonu. Valladolid se sice také zlepšil, stále se mu ale nedaří na hřištích soupeřů. Proti Getafe by podle mě neměl získat ani bod.

Reklama