Hlavní obsah

Duel expertů: 38. kolo

Další trefená remíza, další úspěšný víkend. Tak se dá stručně shrnout minulé kolo Duelu expertů v podání volnaska. Jeho yield se přehoupl už přes 115%. Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz. Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10-10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek1 - 37. kolo - shrnutí
ZápasTipKursDůvěraVýsledek
Arbroath - DumbartonBerwick - BrechinEibar - Albacete0003.603.503.258/108/108/10odl.2:21:0-okko
Celkem vsazeno: 968Celkem výhra: 1121.40Úspěšnost: 115.8%
eurotiper - 37. kolo - shrnutí
ZápasTipKursDůvěraVýsledek
Huelva - AlmeriaAlaves - FerrolGetafe - Valladolid1112.051.751.957/108/107/101:11:00:3kookko
Celkem vsazeno: 737Celkem výhra: 777.36Úspěšnost: 105.5%

38. kolo

volnasek
Panionios - ArisTip: 0Kurs: 2.80Důvěra: 9/1016. kolo nejvyšší řecké fotbalové ligy pokračuje o víkendu zajímavým duelem dvou aspirantů na účast v evropských pohárech. Domácí Panionios zatím okupuje 7. příčku tabulky, hosté ze Soluně jsou o dvě místa výše a již na pozici, která by jim zajišťovala účast v Poháru UEFA. Oba celky hrají se střídavými úspěchy a body potřebují, a tak se o ně dost tvrdě poperou. Dá se proto očekávat, že tento souboj skončí remízou, jako již ve třech vzájemných zápasech po sobě (dvakrát 0:0 a 2:2).
Bologna - MantovaTip: 0Kurs: 3.10Důvěra: 8/10Nejsledovanějším duelem 20. kola druhé italské ligy bude souboj lídra tabulky z Boloni s dalším aspirantem na postup do nejvyšší soutěže, s mužstvem Mantova. Domácí jsou v tomto utkání podle bookmakerů bwin favoritem a pokud chtějí postoupit, nesmějí si dovolit ztrácet body zejména na vlastní půdě. Určitě budou hrát na vítězství, ale se skvěle hrajícími a rozjetými hosty, kteří vyhráli 5 utkání v řadě, to jednoduché mít nebudou. Předpokládám, že tento skvělý zápas skončí spravedlivou dělbou bodů.
Nijmegen - Tw. EnschedeTip: 2Kurs: 1.88Důvěra: 9/10Domácí Nijmegen, který se pohybuje těsně nad sestupovým pásmem 1. nizozemské ligy, přivítá o víkendu aspiranta na titul, celek Twente Enschede. Zatímco domácí již šest kol naplno nebodovali, hosté už stejně dlouho neprohráli a svou neporazitelnost se pokusí prodloužit o další zápas. Nevěřím, že by Nijmegen v tomto utkání vytěžil nějaký bod, podle mě Twente potvrdí roli favorita a zvítězí.
eurotiper
Valenciennes - St. EtienneTip: 1Kurs: 1.90Důvěra: 8/10Ve francouzské lize na sebe ve 20. kole narazí šesté Valenciennes a desátý tým tabulky, St. Etienne. Valenciennes letos v devíti domácích zápasech ještě nenašlo přemožitele a při současné formě obou soupeřů neočekávám, že se to v tomto utkání změní. St. Etienne je doma tradičně silný tým, ale venku se mu vůbec nedaří. V průběhu sezony získal jen 5 bodů, což ho řadí mezi nejslabší mužstva v tabulce zápasů hraných venku.
Empoli - RegginaTip: 1Kurs: 2.05Důvěra: 8/10Zápas mezi Empoli a Regginou je důležitým soubojem o záchranu. Oba týmy dělí v tabulce Serie A jen dva body. Empoli dokázalo v posledních pěti domácích zápasech s Regginou třikrát vyhrát a dvakrát remizovat. Očekávám, že domácí potvrdí tuto vzájemnou bilanci a získají důležité tři body proti Reggině, které se v této sezoně na cizích hřištích vůbec nedaří.
Sivasspor-TrabzonsporTip: 1Kurs: 2.00Důvěra: 8/10Sivasspor je v turecké lize letos nejpříjemnějším překvapením - momentálně mu patří druhé místo v obklopení slavných soupeřů z Istanbulu. Za toto postavení v tabulce vděčí hlavně domácí bilanci, když v devíti zápasech neztratili ještě ani jeden bod. Svého soupeře, Trabzonspor, dokázal doma porazit loni i předloni, což byl tehdy překvapivý výsledek. Letošní vítězství je už očekávané.

Reklama