Hlavní obsah

Duel expertů: 39. kolo

Eurotip.cz

Nestává se často, aby se volnasek a eurotiper v Duelu expertů shodli na stejném zápase. Nyní se to stalo. Které utkání podle obou skončí vítězstvím domácích? Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin , své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10-10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek1 - 38. kolo - shrnutí
ZápasTipKursDůvěraVýsledek
Panionios - ArisBologna - MantovaNijmegen - Tw. Enschede0022.803.101.889/108/109/100:33:02:2kokoko
Celkem vsazeno: 994Celkem výhra: 1121.40Úspěšnost: 112.8%
eurotiper - 38. kolo - shrnutí
ZápasTipKursDůvěraVýsledek
Valenciennes - St. EtienneEmpoli - RegginaSivasspor-Trabzonspor1111.902.052.008/108/108/102:01:12:0okkook
Celkem vsazeno: 761Celkem výhra: 808.56Úspěšnost: 106.2%

39. kolo

volnasek
Reggina - CagliariTip: 1Kurs: 1.96Důvěra: 9/10Boj o o odpoutání se ze sestupového pásma. Tak by se dal jednoduše nazvat duel 19. kola Serie A mezi celky Reggina a Cagliari. Domácí Reggina je na tom o něco lépe, před soupeřem má čtyřbodový náskok. Pokud nechce mít další starosti, musí nyní naplno bodovat. Navíc proti poslednímu mužstvu tabulky Cagliari se jí dařilo i v posledních třech sezónách, kdy neprohrála ani jednou! Věřím, že v tomto trendu bude pokračovat i nadále a získá důležité tři body.
Lens - LyonTip: 2Kurs: 1.89Důvěra: 9/1021. kolo nejvyšší francouzské ligy přinese souboj lídra tabulky z Lyonu a sestupem ohroženého mužstva Lens. Domácí Racing je pro mě letos zklamáním. Proti favoritovi se jistě bude chtít vytáhnout, protože již tři kola vůbec nebodoval. Jenže snadné to proti Lyonu mít nebude, i když prokázal jisté zlepšení v ligovém poháru proti druhému celku tabulky Nancy, když jej doma porazil 3:0. Na hosty to však neumí, v posledních dvou sezonách s ním pokaždé prohrál rozdílem třídy (0:3, 0:3 a 0:4). Proto pochybuji, že by právě v tomto utkání domácí nepříznivou bilanci změnili. Podle mě Olympique potvrdí roli favorita a upevní si vedoucí místo tabulky.
Bastia - BrestTip: 1Kurs: 1.77Důvěra: 10/102. francouzská liga má na svém programu také již 21. kolo. V něm mimo jiné přivítá aspirant na postup do nejvyšší ligy z Bastie mužstvo ze středu tabulky, Brest. Domácí v posledních šesti zápasech nasbírali pouhých 7 bodů a pokud vážně uvažují o přímém postupu alespoň ze třetího místa, musí už začít bodovat naplno, zejména v domácím prostředí. Hosté z Brestu hrají se střídavými úspěchy a venku nejsou tak silní jako doma. Věřím, že Bastia využije domácího prostředí a oplatí svému soupeři loňskou porážku 1:3.
eurotiper
Blackburn - MiddlesbroughTip: 1Kurs: 1.70Důvěra: 9/10V anglické Premier League na sebe narazí Blackburn a Middlesbrough. Na základě výsledků z posledních zápasů jsou pro mě jednoznačným favoritem domácí, kteří táhnou sérii tří výher v řadě. Hosté naopak už v pěti zápasech za sebou nedokázali zvítězit. Ještě zajímavěji vypadá vzájemná bilance těchto týmů: Blackburn vyhrál posledních šest zápasů a uspět by měl i posedmé.
Reggina - CagliariTip: 1Kurs: 1.96Důvěra: 9/10V italské Serii A každoročně budí pozornost boj o záchranu a letos tomu nebude jinak. O víkendu přivítá předposlední Reggina v důležitém zápase posledním tým tabulky z Cagliari. Reggina má zkušenější mužstvo a v posledních kolech zaznamenala první domácí výhry, což jim dává naději na zlepšení. Hosté jsou v hluboké krizi, v posledních 10 kolech získali pouhé dva body.
Kayserispor - KonyasporTip: 1Kurz: 1.80Důvěra: 9/10V jednom ze zápasů 19. kola turecké ligy přivítá pátý Kayserispor o dvě místa horší Konyaspor. Oba týmy mají podobné výsledky - doma se jim daří vyhrávat a získávat důležité body, ale venku se trápí. Konyaspor prohrál letos na hřištích soupeřů už šest z osmi zápasů. Podobně na tom byl i v minulých sezonách na hřišti Kayserisporu, kde ve čtyřech utkáních získal jediný bod.

Reklama