Hlavní obsah

Manchester dnes hostí Portsmouth

Jedním z nejzajímavějších duelů dnešního programu Premier league bude zajisté utkání na Old Trafford. Domácí Manchester United zde přivítá Portsmouth, v jehož dresu si dnes odbude premiéru český útočník Milan Baroš.

Článek

Arsenal včera Rudé ďábly sesadil z čela tabulky, když si bez sebemenších problémů poradil s Newcastlem. Manchester se však dnes může na špici vrátit, stačí když si doma poradí s Portsmouthem. Na to bezesporu má, což dokazují i poslední zápasy; svěřenci Sira Alexe Fergusona vyhráli hned osm z devíti posledních duelů.

V dresu Ďáblů se dnes jistě neobjeví středopolař Paul Scholes, který se musel podrobit operaci kolene a celku z Old Trafford tak bude scházet pravděpodobně tři měsíce. Problémy s kolenem naopak už zažehnal Louis Saha, jenž by se tak mohl na hřišti objevit. Hrát by mohl už i Gary Neville, jehož trápil poraněný kotník.

Portsmouth předloni bojoval o udržení, ale v minulé sezoně začal výborně a svou formu si velmi dlouho držel. Svěřenci charismatického manažera Harryho Redknappa sice nakonec přišli o evropské poháry, ale bezesporu mohli být spokojení. Letošní sezona začala pro Pompey velmi podobně, ale v poslední době opět jakoby ztráceli šťávu.

Pozvednout mužstvo z jihu Anglie by mohl český reprezentant Milan Baroš, který se tento týden vrátil do Anglie na hostování z francouzského Lyonu. Jelikož David Nugent se musel podrobit operaci, Baroš se už dnes s největší pravděpodobností objeví na hrotu po boku Benjani Mwaruwariho. Po zranění se vrací do sestavy Sol Campbell, který bezesporu výborně vyztuží defenzívu.

Papírovým favoritem utkání je jednoznačně domácí Manchester, na který si můžete vsadit s kursem 1.25. Na remízu vypsali bookmakeři společnosti bwin kurs 4.75. Ten kdo věří v překvapení, může si vsadit na Portsmouth, jehož výhra je oceněna kursem 11.00 rovných. Na koho si vsadíte, se můžete rozhodnout klidně až v průběhu zápasu a to díky live sázkám, které rovněž najdete u společnosti bwin.

Reklama