Hlavní obsah

Duel expertů: 41. kolo

Eurotip.cz

Nepříliš vydařené kolo mají za sebou oba účastníci Duelu expertů. Volnasek ani Eurotiper si před týdnem zhoršili svou velmi dobrou bilanci, ovšem tento víkend se to chystají napravit. Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin , své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10-10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek1 - 40. kolo - shrnutí
ZápasTipKursDůvěraVýsledek
Iraklis - AsterasFC Dundee - Queen of SouthMallorca - Atl. Madrid0102.801.632.909/1010/109/100:03:01:0okkoko
Celkem vsazeno: 1022Celkem výhra: 1156.74Úspěšnost: 113.2%
eurotiper - 40. kolo - shrnutí
ZápasTipKursDůvěraVýsledek
Catania - ParmaLens - ŠtrasburkBraga - Belenenses1112.051.751.808/109/109/100:02:21:1kokoko
Celkem vsazeno: 814Celkem výhra: 842.40Úspěšnost: 103.5%

41. kolo

volnasek
Fiorentina - AC MilánTip: 0Kurs: 3.00Důvěra: 9/10Nejsledovanějším duelem 21. kola Serie A bude jistě utkání čtvrté Fiorentiny s AC Milán. Domácí jsou ve skvělé formě, což potvrdili plným bodovým ziskem ve čtyřech utkáních v řadě. Navázat na tyto výsledky budou chtít i proti AC, které je v tomto ročníku za očekáváním a zatím se drží na 7. příčce. Pro oba celky to bude jistě těžké a myslím, že i dost vyrovnané utkání, které skončí spravedlivou remízou.
Cambuur - ZwolleTip: 2Kurs: 1.80Důvěra: 9/10Cambuur, který se nachází na předposlední příčce, přivítá ve 26. kole druhé nizozemské ligy aspiranta na postup, celek Zwolle. Domácí hrají se střídavými úspěchy a dokážou i překvapit, ale nevěřím, že to bude právě v tomto utkání. Hosté totiž již šest kol v řadě neprohráli a jdou slibně za svým cílem - postupem do nejvyšší soutěže. Věřím, že potvrdí roli favorita a že si po třech remízách odvezou opět plný bodový zisk.
Amadora - BragaTip: 0Kurs: 3.05Důvěra: 9/1018. kolo nejvyšší portugalské ligy přinese o víkendu zajímavý duel sestupem ohrožené Estrely se Sportingem, který bojuje o účast v evropském poháru. Domácí by měli zabrat více, zejména na vlastní půdě, pokud nechtějí mít skutečně sestupové starosti. Narazí však na zkušený celek Bragy, který už tři roky nedokázali porazit. Oba celky nutně body potřebují, a tak se dá očekávat dost tvrdý souboj. Předpokládám proto, že se každý ze soupeřů spokojí s bezbrankovou remízou.
eurotiper
Groningen - Roda KerkadeTip: 1Kurs: 1.85Důvěra: 8/10Nizozemská liga má tento víkend na programu 23. kolo. Mezi zajímavé zápasy bude určitě patřit duel mezi pátým Groningenem a osmou Rodou Kerkrade. Groningen je už tradičně doma silný, obzvlášť letos, kdy na druhé místo ztrácí jediný bod. Momentálně má na svém kontě sérii 6 domácích výher a nezastavily ho ani takové týmy, jako PSV nebo Feyenoord. Proti Rodě se Groningenu v posledních dvou sezonách dařilo a jeho vítězství očekávám i nyní.
Sparta Rotterdam - VenloTip: 1Kurs: 1.95Důvěra: 8/10V nizozemské lize se odehraje také souboj z opačného konce tabulky. Domácí Sparta v něm může potvrdit rostoucí formu, hlavně na domácím trávníku. Vítězstvím nad utrápeným týmem Venlo, který v posledních dvou zápasech inkasoval 10 gólů, by se Sparta dostala v tabulce před svého soupeře, a tím i ze sestupového pásma.
Levante - SantanderTip: 1Kurs: 3.50Důvěra: 6/10Ve 23. kole španělské Primera Division přivítá suverénně poslední Levante šestý tým tabulky ze Santanderu. Levante ztrácí na místo, které by zabezpečovalo záchranu, 10 bodů. V posledních kolech ale remízou ve Valencii nebo vítězstvím na hřišti Murcie naznačilo, že záchrana pro něj nemusí být nereálná. Body potřebuje získávat hlavně na domácím trávníku a proti Santanderu, který v minulých sezonách pravidelně poráželo, k tomu má ideální příležitost.

Reklama