Hlavní obsah

Duel expertů: 42. kolo

Slabší kolo mají za sebou oba účastníci Duelu expertů. Volnasek i Eurotiper trefili po jednom zápasu, stále si ale drží velmi dobrou úspěšnost. Zlepší si ji tento víkend? Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek1 - 41. kolo - shrnutí
ZápasTipKursDůvěraVýsledek
Fiorentina - AC MilánCambuur - ZwolleAmadora - Braga0203.001.803.059/109/109/100:11:11:1kokook
Celkem vsazeno: 1049Celkem výhra: 1184.19Úspěšnost: 112.9%
eurotiper - 41. kolo - shrnutí
ZápasTipKursDůvěraVýsledek
Groningen - KerkadeSp. Rotterdam - VenloLevante - Santander1111.851.953.058/108/106/101:12:01:1kookko
Celkem vsazeno: 836Celkem výhra: 858.00Úspěšnost: 102.6%

42. kolo

volnasek
Paderborn - FreiburgTip: 2Kurs: 2.15Důvěra: 9/10Boj o postup do 1. německé ligy začíná být hned na začátku po zimní přestávce velice zajímavý. Všechny celky na třech postupových pozicích v úvodním kole jarní části nižší soutěže jen remizovali a stejně dopadl také Freiburg na 4. místě, který zahájil doma překvapivou remízou 1:1 s nevýrazným Osnabruckem. Nyní zavítá na půdu posledního Paderbornu, který je zřejmě prvním aspirantem na sestup. I když domácí v minulém kole prohráli až po šesti zápasech, jejich remízy na udržení stačit určitě nebudou. A jejich výkon proti silnému Freiburgu také nebude na vítězství, protože hosté míří vysoko a musí nahradit domácí ztrátu, aby byli v kontaktu s čelem tabulky. Pro mě tedy dvojka s krásným kursem 2.15.
Nottingham - MillwallTip: 1Kurs: 1.61Důvěra: 10/103. anglická fotbalová liga je již ve své druhé polovině a její utkání budou stejně zajímavá jako zápasy vyšších soutěží. O víkendu přivítá jeden z aspirantů na postup do druhé ligy, celek Nottinghamu, mužstvo ze sestupového pásma Millwall. Forest jsou jednoznačně favoritem a tohle utkání by měli dovést konečně do vítězného konce, protože již čtyři kola naplno nebodovali. Pokud skutečně pomýšlí na postup, nesmějí si dovolit ztrácet body. Proti letos slabým hostům potvrdí doma roli favorita a připíšou si tři body.
Larisa - AEK AtényTip: 2Kurs: 2.00Důvěra: 9/10Hosté z Atén po překvapivé domácí prohře 2:3 s Panioniosem v minulém kole přepustili první příčku první řecké ligy svému městskému rivalovi Panathinaikosu. O víkendu zavítají na půdu celku Larisa, který se drží sice ve středu tabulky, ale který se může pochlubit tím, že v domácím prostředí ještě neokusil trpkost porážky. Proti hostům jim však moc šancí nedávám, protože celek AEK neprohrává dvakrát za sebou a navíc bude chtít opět poskočit na vedoucí pozici v tabulce. Souboj o mistra se totiž odehraje pouze v režii aténských klubů. Podle mě Larisa poprvé v domácím prostředí prohraje a AEK získá ztracené tři body z minulého kola.
eurotiper
Cagliari - ParmaTip: 1Kurs: 2.40Důvěra: 7/10V 22. kole italské Serie A se utkají dva týmy bojující o záchranu. Domácímu Cagliari patří už dlouho poslední příčka, ale v minulých dvou kolech naznačilo zlepšení. Nejdřív doma zdolalo Neapol a před týdnem dokázalo remizovat v Turíně s domácím Juventusem. Hosté se na 17. místo dostali vinou nepříznivé série v posledních kolech, když v pěti zápasech uhráli jediný bod. A proti rozjetému Cagliari to znovu vypadá na prohru.
Bolton - PortsmouthTip: 1Kurs: 2.45Důvěra: 7/10V Anglii se o víkendu odehraje už 26. kolo Premier League. V jednom z utkání přivítá Bolton, momentálně 14. tým tabulky, o pět příček lepší Portsmouth. Domácím podzimní část vůbec nevyšla, ale v posledních kolech se zlepšili, hlavně na domácím hřišti. V souboji s Portsmouthem, proti kterému se jim daří, by měli tento pozitivní trend potvrdit a získat důležité tři body.
La Coruna - GetafeTip: 1Kurs: 2.25Důvěra: 7/10Momentálně 16. tým španělské Primera Division bude tento týdem hostit Getafe. Oba týmy jsou jen těsně nad pásmem sestupu a zdá se, že se letos boji o záchranu nevyhnou. Pro domácí je to ideální šance navázat na předchozí dvě výhry proti Valladolidu a Betisu Sevilla. Navíc Getafe dokázali v minulých třech letech na svém hřišti vždy porazit.

Reklama