Hlavní obsah

Duel expertů: 44. kolo

Plný zásah si v minulém kole Duelu expertů připsal Eurotiper. Zápasy, které tipoval ve třech různých soutěžích, skončily výhrou domácích týmů. Bude mít úspěch s "jedničkami" i tento víkend? Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek1 - 43. kolo - shrnutí
ZápasTipKursDůvěraVýsledek
Albinoleffer - ModenaJuventus - AS ŘímFC Bruggy - St. Lutych0003.302.803.109/109/109/103:11:01:2kokoko
Celkem vsazeno: 1104Celkem výhra: 1200.29Úspěšnost: 108.7%
eurotiper - 43. kolo - shrnutí
ZápasTipKursDůvěraVýsledek
Larissa - PanioniosGronigen - AlkmaarAlmeria - Real Murcia1112.052.001.857/107/108/101:02:11:0okokok
Celkem vsazeno: 879Celkem výhra: 901.15Úspěšnost: 102.6%

44. kolo

volnasek
Wolfsburg - HerthaTip: 0Kurs: 3.10Důvěra: 9/10Jarní část 1. německé ligy se teprve rozbíhá a už v ní není nouze o překvapení. Wolsburg, který v minulém kole senzačně uspěl na stadionu Schalke 2:1, hostí o víkendu mužstvo ze středu tabulky, Herthu Berlín. Domácí, mající před svým soupeřem pouze tříbodový náskok, jsou favoritem a své vítězné tažení budou chtít prodloužit na pět výher v řadě, ale na hosty to nějak neumí. Neporazili je totiž ani jednou v posledních třech sezónách a nečekám, že by v tomto duelu tomu bylo jinak. Oba celky podle mě dodrží remízovou tradici na půdě Wolsburgu a spravedlivě si rozdělí po bodu.
WBA - HullTip: 1Kurs: 1.60Důvěra: 10/102. anglická liga má na svém programu 23. kolo a v něm přivítá aspirant na postup do Premier League, celek West Bromwich Albionu, sedmý tým tabulky - Hull City. I když výsledky domácích byly v  posledních šesti zápasech velmi rozpačité, na vlastní půdě mají skvělou bilanci, a proto  jsou pro mě favoritem. Navíc musí naplno bodovat, pokud chtějí postoupit přímo nebo z baráže, protože tlačenice o vstupenky mezi elitu je letos veliká. Hosté jsou sice velice nevyzpytatelným mužstvem a mají také šanci na postup, ale v tomto duelu odejdou s nepořízenou. Takže podle mě jasná 1!
Coventry - LeicesterTip: 0Kurs: 3.20Důvěra: 9/10Dalším utkáním 2. anglické ligy bude souboj celků Coventry a Leicestru - sousedů tabulky, kteří se oba těsně vznáší nad sestupovými vodami. Výkony obou týmů jsou nevýrazné a dá se říci, že pro experty jsou letos zklamáním. Domácí získali v posledních šesti kolech pouhé čtyři body a hosté koněčně po třech prohrách v řadě zabrali, když v minulém kole doma rozdrtili silný Norwich 4:0. Vzájemná bilance těchto soupeřů mluví jasně ve prospěch Leicestru, který ve třech ročnících od svého hostitele neokusil trpkost porážky. A tak předpokládám, že tomu nebude jinak ani teď a oba soupeři se rozejdou smírně.
eurotiper
Genclerbirligi - KonyasporTip: 1Kurs: 2.20Důvěra: 8/10Ve 23. kole turecké ligy se odehraje zápas sousedů v tabulce mezi 13. Genclerbirligi a o příčku lepším Konyasporem. Domácí po nevydařené podzimní části v posledních kolech stabilizovali svou výkonnost, když z posledních deseti zápasů prohráli jen třikrát. Daří se jim hlavně doma proti papírově slabším soupeřům, mezi něž určitě patří i Konyaspor. V posledních čtyřech domácích utkáních ztratili body jen s Fenerbahce. Hosté prohráli posledních pět zápasů a venku patří mezi nejslabší týmy.
Zwolle - MaastrichtTip: 1Kurs: 1.85Důvěra: 7/10Ve druhé holandské lize se odehraje 29. kolo tradičně v pátek. Mezi důležité zápasy bude patřit souboj druhého Zwolle s pátým Maastrichtem. Zwolle v této sezoně jako jediný tým na domácím trávníku ještě neprohrál a má za sebou sérii už 9 utkání bez prohry. Proti Maastrichtu se mu navíc v posledních sezonách daří, a proto očekávám jeho vítězství.
Empoli - CataniaTip: 1Kurs: 2.00Důvěra: 7/10Ve 24. kole Serie A se odehraje souboj mužstev, která se pravděpodobně nevyhnou boji o záchranu. Momentálně 16. Empoli dělí jen bod od sestupu a hosté z Catanie mají jen o bod víc. Domácí Empoli v posledních dvou kolech zaznamenalo výhry v Neapoli a doma nad Laziem. Naopak hosté v posledních sedmi zápasech dokázali získat jen dva body za domácí remízy a jejich propad v tabulce by měl pokračovat i po tomto zápase.

Reklama