Hlavní obsah

Skončí Real opět v osmifinále?

Eurotip.cz

Bílý balet prohrál úvodní osmifinálový duel Ligy mistrů na Olympijském stadionu v Římě 1:2 a v domácí odvetě tedy potřebuje vyhrát. Straší ho však skutečnost z předchozích třech sezon, kdy se s milionářskou soutěží loučil vždy před branami čtvrtfinále.

Článek

Real Madrid podal sice v Římě dobrý výkon a po brance Raula se dokonce ujal vedení, ale ještě do přestávky vyrovnal David Pizarro a konečné skóre pečetil v 58. minutě Alessandro Mancini. Výsledek tak do odvety nahrává Římanům, ale na Santiago Bernabeou to budou mít samozřejmě těžké.

Bílý balet momentálně vévodí tabulce La ligy, což o víkendu potvrdil vítězstvím na hřišti Huelvy. Nyní jde však ligová soutěž stranou, v Madridu se dnes všichni soustředí na Ligu mistrů. „Musíme Řím respektovat, jelikož má velké hráče, ale jediný gól nás může posunout v Lize mistrů dále a já věřím, že odehrajeme dobrý zápas,“ konstatoval uzdravený útočník Robinho, na němž bude společně s Raulem stát ofenzíva mužstva, jelikož nizozemský trojlístek Wesley Sneijder - Ruud van Nistelrooy - Arjen Robben je mimo hru. Odvetu si nezahraje ani vykartovaný Sergio Ramos, zraněný je navíc stoper Christoph Metzelder. Dobrými zprávami jsou návraty Gutiho a Michela Salgada.

Římanům absence domácích jistě nikterak nevadí, přesto na ně nemohou spoléhat. Real má totiž velmi široký kádr a v dnešním zápase mu stačí k postupu i nejtěsnější možné vítězství 1:0. Giallorossi však nechtějí z Madridu odcestovat s nepořízenou, čemuž naprosto všechno podřídí. „Je to pro oba týmy největší zápas v poslední době. Je to fascinující a pikantní utkání. Hrát o čtvrtfinále proti Realu Madrid je okouzlující pro každého trenéra,“ nešetřil líbivými slovy kouč Luciano Spaletti, který má pro dnešní večer jasného talismana. „Máme Tottiho. Je to skvělý vůdce, tvůrce hry i střelec. Totti je Totti, duše AS Řím,“ dodal lodivod Římanů, kteří se oproti prvnímu zápasu mohou spolehnout na obránce Juana. Hrát naopak nebude Marco Cassetti.

Jestli si myslíte, že Real tento zápas vyhraje, pak si na něj vsaďte s kursem 1.50. Římu stačí k postupu remíza, myslíte si, že alespoň nerozhodný výsledek uhraje, kurs 2.31 na neprohru hostů je tu pro vás. K utkání nebudou samozřejmě chybět ani live sázky, které najdete rovněž u bwin.

Reklama