Hlavní obsah

Serie A: preview nedělních zápasů

Inter porazí Regginu a na tahu je AS Řím, které čeká těžký zápas s Neapolí. Juventus bude v Janově hájit třetí příčku před Fiorentinou, ta zajíždí do Sieny a bude si chtít udržet náskok před AC Milán. V dalších zápasech se bude hrát především o záchranu...

Článek

AC Siena - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)

Do Sieny přijede Fiorentina hájit čtvrtou pozici před AC Milán. Klub z Florencie má náskok čtyř bodů a na třetí Juventus ztrácí pouze bod. Domácí se v minulých kolech zvedli a úspěšně tak unikají sestupovým vodám.

Siena se po výhře nad Empoli vyšplhala s osmadvaceti body na čtrnácté místo tabulky. Domácí jsou ve slušné formě, z posledních šesti zápasů prohráli pouze jeden jediný, a to na půdě AC Milán. Navíc v nich svěřenci trenéra Maria Berretty inkasovali pouhé tři branky. V souboji celků s aktuálně dobrými formami je mírným favoritem Fiorentina. Fialky také zvítězily v prvním utkání ve Florencii drtivě 3:0. Pro Sienu by byl jakýkoliv bodový zisk jistě úspěchem

Fiorentina zažila úspěšný týden, když nejprve dokázala zvítězit v Turíně nad Juventusem a poté doma vyhrála dvoubrankovým rozdílem v úvodním zápase osmifinále Poháru UEFA nad anglickým Evertonem.

Trenér Cesare Prandelli tak může být spokojen, jeho tým je čtvrtý jen těsně za Juventusem a je také velice blízko postupu do čtvrtfinále Poháru UEFA. Do konce zbývá ještě dvanáct kol a cíl Fiorentiny je jasný – hrát Ligu mistrů. Jenže takovéto cíle si klade také AC Milán nebo Udinese Calcio. Zejména Milánský klub představuje nejvážnější hrozbu. Rossoneri totiž vypadli už v osmifinále Ligy mistrů, a tak se musí loňský evropský a světový šampión soustředit na dobytí čtvrté příčky. O Ligu mistrů tak bude obrovský boj. Fiorentině nahrává do karet famózní forma a luxusní náskok čtyř bodů.

V tomto utkání budou domácím chybět Tomas Locatelli, Daniele Galloppa, Simone Vergassola a Lukáš Jarolím, kteří mají zdravotní potíže, k dispozici nebude ani Valerio Bertotto, jenž si odpykává karetní trest. Záložní řadu tak vytvoří Manuel Coppola, Paul Codrea a Houssine Kharja. O střílení branek by se měla starat trojice ofenzivních hráčů ve složení Fernando Forestieri - Mario Frick - Massimo Maccarone.

Fiorentině bude chybět hvězdný útočník Adrian Mutu, a také Franco Semioli a Fabio Liverani. Vykartovaný je Pablo Daniel Osvaldo. V útoku by se tedy měli objevit Mario Santana, Giampaolo Pazzini, a Martin Jorgensen.

AC Siena - pravděpodobná sestava:

Alexander Manninger - Luca Rossettini, Daniele Portanova, Simone Loria, Paolo De Ceglie - Houssine Kharja, Paul Codrea, Manuel Coppola - Fernando Forestieri - Mario Frick, Massimo Maccarone

ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:

Sebastien Frey - Tomáš Ujfaluši, Dario Danielli, Per Kroldrup, Manuel Pasqual - Riccardo Montolivo, Marco Donadel, Massimo Gobbi - Mario Alberto Santana, Giampaolo Pazzini, Martin Jorgensen

Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.35 - 2.80 - 2.25

Tip EuroFotbal.cz: 0

Lazio Řím - AS Livorno

Sestupem ohrožené Livorno zavítá na horkou půdu Lazia Řím. Domácí v minulém kole sahali po vítězství na San Siru, nakonec si však odvezli pouze bod. Livorno získalo všechny tři body za vítězství nad Catanii Calcio.

Lazio po utkání litovalo neproměněných šancí, přesto byl bodový zisk úspěchem. Laziu se totiž proti Milánu dlouhodobě nedaří. "Zasloužili jsme si vyhrát, zvláště poté, jaké šance jsme si vypracovali na začátku druhého poločasu. Milán unikl porážce jenom díky skvělým zákrokům Kalače. Brankář byl vynikající minimálně ve třech momentech," prohlásil po utkání prezident klubu Lotito. Nicméně pokud by svěřenci trenéra Delia Rossiho zopakovali výkon, jaký předvedli proti AC, pak by je bodový zisk neminul. Laziu se navíc doma proti Livornu daří. Biancocelesti vyhráli všechny tři předchozí duely na Stadio Olimpico a v letošní sezoně dokonce dokázali zvítězit na stadionu Armanda Picchiho, což je domácí stánek Livorna.

Hosté jsou na tom bídně a je jasné, že veškeré cíle v letošních sezoně budou směřovat k záchraně klubu v nejvyšší italské souteži. Tým trenéra Giancarla Camoleseho je totiž pouhé dva body od sestupu. Proti Catanii zaznamenali hosté výhru po sedmi utkání, což je velice špatná bilance. Důležité tři body zajistil Livornu Alessandro Diamanti, pro něhož to byl skvělý zápas. Livorno se potýká s nedostatkem střílení branek. Hlavní útočné eso Livorna, Francesco Tavano je už pět utkání bez gólu a pokud by chtěli hosté pomýšlet na bodový úspěch, musela by se útočná hra Livorna zlepšit. Ofenzivní duo ve složení Tavano-Tristán k tomu má velké předpoklady.

Domácímu celku nebude k dispozici obránce Lorenzo De Silvestri, který obdržel v utkání s Rossoneri červenou kartu. Právě neúčast Lorenza De Silvestriho nahrává do karet Davidu Rozehnalovi, který by se měl v tomto utkání objevit na trávníku. Chybět bude také záložník Gaby Mudingayi, a tak by středová formace měla vypadat ve složení Ledesma – Behrami – Dabo. Trenér Livorna Giancarlo Camolese bude muset oželit start Martina Bergvolda, Giuliana Giannicheddu a Francesca Volpeho, kteří stále mají zdravotní problémy. Autor vítězné branky z utkání proti Catanii, Alessandro Diamanti začne na lavičce náhradníků.

Lazio Řím - pravděpodobná sestava:

Ballotta - Rozanhal, Siviglia, Cribari, Radu - Ledesma, Behrami, Dabo - Pandev - Bianchi, Rocchi

AS Livorno - pravděpodobná sestava:

Amelia - Grandoni, Knezevic, Galante - Balleri, Pulzetti, De Vezze, Filippini, Pasquale - Tristan, Tavano

Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.20 - 5.00

Tip EuroFotbal.cz: 10

Empoli FC - AC Milán

AC Milán po vyřazení z Ligy mistrů zavítá na hřiště Empoli. Domácí už jednou dokázali v letošní sezoně Milán porazit, a to dokonce na jejich půdě. Tenkrát Empoli prohloubila Milánským krizi a nyní nastává z pohledu AC Milán čas odplaty. Empoli čeká po porážkách s Palermem a Sienou těžká záchranářská práce. Tým trenéra Alberta Malesaniho je na sedmnáctém místě s náskokem jednoho bodu na sestupové pozice. Problémy nastaly také v ofenzívě, ve zmiňovaných duelech s Palermem a Sienou vyšli střelci Empoli naprázdno. Empoli si doma nesmí dovolit rozdávat body na potkání a výjimkou není ani zápas s AC Milán.V již zmiňovaném zápase sice dokázal Empoli zvítězit na San Siru 1:0, jenže na domácím stadionu Carla Castellaniho se jim proti AC Milán nedaří. Naposledy se tu v minulé sezoně zrodila bezbranková remíza a v roce 2005 dokonce Milán vyhrál 3:1 a odvezl si tak všechny tři body.

V úterý zažili Milánští velké zklamání. V Lize mistrů je totiž vyřadil Arsenal Londýn, když o výsledku rozhodli v poslední desetiminutovce Francesc Fabregas a Emmanuel Adebayor. AC Milán tak neobhájí loňské prvenství. Po vyřazení už v osmifinále se hodně spekulovalo o budoucnosti Carla Ancelottihona lavčce Rossonerrii. Prezident klubu Silvio Berlusconi učinil všem spekulacím přítrž "Ancelotti má platnou smlouvu a tu my dodržíme".Pro Milán teď nastává důležité období. Do konce ligy ještě zbývá dvanáct kol a Milán stále nemá jistotu účasti v příštím ročníku Ligy mistrů. "Nyní musíme myslet na ligu, kterou potřebujeme pro návrat na evropskou scénu. Zápas s Empoli nebude jednoduchý, protože prohra nás psychicky trochu poznamenala," nechal se slyšet obránce Massimo Oddo.

Do utkání nenastoupí v dresu Empoli Lino Marzoratti jelikož je suspendovaný a Andrea Raggi jenž je pro změnu zraněný. Do sestavy se vrací Felice Piccolo, který byl v trestu. V útoku bude osamocený Luca Saudatti, jenž rozhodl utkání na stadionu Giuseppe Meazzy.

Marodka Milána je o něco větší, hostům bude chybět hned několik hráčů a to Clarence Seedorf, Marcos Cafú, Alessandro Nesta, Serginho, Ronaldo a vykartovaný Gennaro Gattuso. Otazník visí nad startem Marka Jankulovského, jenž měl problémy s kolenem. Velkým přínosem je návrat brazilského, ofenzivního kouzelníka Kaká. Jenž hrál už i proti Arsenalu. Ten by se měl o střílení branek starat s krajanem Alexandrem Patem a Albertem Gilardninem.

Empoli FC - pravděpodobná sestava:

Bassi - Busce, Piccolo, Pratali, Tosto - Marianini, Marchisio, Budel - Vannucchi, Giovinco - Saudati

AC Milán - pravděpodobná sestava:

Kalac - Oddo, Kaladze, Bonera, Maldini - Gourcouff, Pirlo, Ambrosini - Kaká - Pato, Gilardino

Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.00 - 3.00 - 1.75

Tip EuroFotbal.cz: 2

Neapol SSC - AS Řím

AS Řím čeká v rámci 27. kola těžká zkouška v Neapoli. Naples jsou doma, na stadiónu San Paolo, velmi silní, což potvrdili v minulém kole výhrou nad Interem. Nicméně AS Řím má nyní dobrou formu. Parmě uštědřili Giallorossi debakl 4:0 a Real Madrid poslali pryč z Ligy mistrů.

Azzurri jsou v současnosti na jedenácté příčce, avšak pro týmy z popředí tabulky představují velkou hrozbu. Inter (0:1), Udinese (1:3) a Juventus Turín (1:3) odjely ze San Paola s prázdnou. Udinese navíc prohrálo s Neapolí i doma, a to vysoko 0:5. První střet Giallorossi a Azzurri v této sezóně skončil přestřelkou, jež neměla vítěze – 4:4. Nicméně AS Řím právě díky Neapoli stáhl náskok na vedoucí Nerazzurri na šest bodů a stále pomýšlí na Scudetto. Římané jsou navíc nabuzeni postupem v Lize mistrů, kde vyřadili Real Madrid. Po domácím vítězství 2:1 zopakovali stejný výsledek i na Santiago Bernabéu. Favority jsou tedy hosté.

"Byl to senzační úspěch. Na Santiago Bernabeu se jen tak nenaskytne možnost vyhrát. Nyní můžeme porazit kohokoliv. V předchozích týdnech jsme opět vyrostli. Ve správný čas jsme našli naši starou formu a máme šanci uspět jak v Itálii, tak v Evropě," neskrývá svou radost Francesco Totti, kterého v Neapoli čeká jubilejní 500. start v dresu AS. Na jméno dalšího soupeře v rámci Ligy mistrů si budou muset Římané počkat až do pátku.

Mezitím se svěřenci Luciana Spallettiho budou soustředit pouze na zápas na San Paolu. "Musíme nyní myslet pouze na utkání v Neapoli. Obzvláště, když Naples předvedli, čeho jsou schopni proti Interu. Pro nás šance na zisk Scudetta stále žije a proto musíme zvítězit," prohlásil Luciano Spalletti.

Pro Azzurri byl úspěch proti Interu neuvěřitelnou morální vzpruhou. Neapol totiž po utkání s Giallorossi čekají ještě Fiorentina a Juventus. Do této série "smrtících" utkání mají tedy nakročeno slibně. "Měli jsme možnost vidět skvělou stránku Neapole proti Interu. Bylo to veliké zadostiučinění pro naše fanoušky, kteří si to tolik zasloužili. Zdá se, že se nám navrátil náš bojovný duch a správné psychické rozpoložení. Díváme se do budoucnosti s klidem. Nyní musíme pokračovat ve vítězné cestě," řekl lodivod Azzurri Edy Reja.

Domácím budou chybět zranění Grygory Garics, Gennaro Iezzo, Michele Pazienza a Andrea Cupi. Na marodku hostujícího celku by měli přibýt Juan a Simone Perrotta, kteří si utrpěli drobné šrámy v utkání s Realem Madrid. V sestavě se neobjeví ani delší dobu zraněný Marco Cassetti.

Neapol SSC - pravděpodobná sestava:

Matteo Gianello - Fabiano Santacrore, Paolo Cannavaro, Matteo Contini - Daniele Mannini, Manuele Blasi, Walter Gargano, Marek Hamšík, Mirko Savini - Ezequiel Ivan Lavezzi, Marcelo Zalayeta

AS Řím - pravděpodobná sestava:

Alexander Doni - Cicinho, Christian Panucci, Philippe Mexes, Max Tonetto - Alberto Aquilani, Daniele De Rossi - Alessandro Mancini, Mirko Vučinič, Rodrigo Taddei - Francesco Totti

Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.30 - 3.00 - 2.15

Tip EuroFotbal.cz: 2

FC Turín - Atalanta Bergamo

Turín čeká ve 27. kole italské nejvyšší soutěže na Stadio Olimpico souboj s Atalantou, která díky nevýrazným výsledku z posledních týdnů klesla až na desátou pozici a pohárová Evropa se jí vzdálila. Také domácí budu chtít vyhrát, aby se nemuseli zaobírat sestupovými starostmi a posunuli se ke klidnému středu tabulky.

Turín na Atalantu ztrácí v tabulce tři příčky a šest bodů. Do utkání jdou domácí již s osmizápasovou šňůrou neporazitelnosti. Naposledy podlehli v 19. kole Fiorentině. Většina utkání, ve kterých Turín figuruje, ovšem obvykle končí remízou, a proto jsou domácí až třináctí. "Navzdory získání několika důležitých bodů v posledních sedmi zápasech pro nás není tabulkové postavení nijak úchvatné, takže si musíme stále dávat pozor," potvrzuje kouč Novellino, který bude muset sestavu poskládat bez suspendovaného Marca Pisana a nejspíše také bez Paola Zanettiho, nad kterým visí otazník.

Domácí zajisté nevědí, jakou taktiku na hostující Atalantu zvolit. Ta se totiž nachází v rozporuplném období, kde střídá dobrý zápas se špatným. Nejprve přišlo jasné vítězství nad Sampdorií v poměru 4:1 a očekávaly se velké věci. Jenomže poté následovaly porážky od Lazia a Udinese, kvůli kterým klesla Atalanta až na desátou pozici. "Pohárové příčky již pro nás nejsou prioritou," přiznává trenér Del Neri. "Chceme se hlavně udržet v klidném středu tabulky a neřešit sestupové problémy."

Del Neri by měl mít k dispozici kompletní tým s ohledem na suspendované hráče. Na druhou stranu je ale rozsáhlá listina zraněných, která čítá pět hráčů – Forsytha, Carrozzieriho, Belliniho, Costinhu a Rivaltu. V pořádku již je Talamonti. Kapitánskou pásku po zraněném Bellinim převezme tahoun Doni.

FC Turín - pravděpodobná sestava:

Sereni; Comotto, Di Loreto, Natali, Lanna; Diana, Grella, Barone, Lazetic; Stellone, Rosina

Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:

Coppola; Belleri, Capelli, Pellegrino, Manfredini; Pinto, Tissone, Guarante, Langella; Doni, Floccari

Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 2.75 - 3.50

Tip EuroFotbal.cz: 0

FC Parma - Sampdoria Janov

Šestnáctá Parma přivítá na svém stánku Ennio Tardini sedmou Sampdorii Janov. Sampdoria bojuje o evropské poháry a rozhodně nechce na hřišti outsidera zaváhat. Postrádat však bude hříšníka Antonia Cassana, jenž má stop na pět zápasů. Parma však musí také sbírat body, jelikož se nachází pouhý bod od sestupových příček.

Parma v minulém kole přišla o svou sérii utkání bez prohry, která čítala již čtyři duely v řadě, včetně vítězství 2:0 nad Udinese, remízy 0:0 s Milánem a nebo remízy 4:4 na půdě FC Turín. Křižáci se tak budou chtít co nejdříve oklepat z debaklu 0:4, který jim uštědřil AS Řím. "Musíme přistoupit k utkání nejlépe, jak jen to bude možné a získat všechny tři body. Sampdoria je velmi dobře organizovaným mužstvem, avšak my nejsme horší. Musíme makat a přistoupit k posledním dvanácti utkáním, jako by to bylo dvanáct finálových zápasů – zápasů, ve kterých musíme získat co nejvíce bodů, abychom se dostali z naší situace," řekl pro www.fcparma.com záložník Andrea Pisanu.

Domácí budou zajisté chtít zaznamenat šestou domácí výhru v této sezóně. Přispět by jim k tomu měl fakt, že Blucerchiati prohráli na svých cestách hned devět z třinácti utkání. Parmě bude scházet zraněné duo Domenico Morfeo a McDonald Mariga.

V Janově byl okolo posledního utkání velký humbuk. Postaral se o něj útočník Sampdorie Antonio Cassano. V závěru utkání s FC Turín (2:2) totiž uviděl červenou kartu za nadávky sudímu a poté po arbitrovi dokonce hodil dres. Výsledek? Pět zápasů stop, pokuta 15 tisíc eur a navíc může tento exces Cassana stát místo v italské reprezentaci, se kterou měl po slibných výkonech na janovské štaci namířeno na Euro.

"Je neomluvitelné, co Cassano provedl. Udělal chybu, za kterou obdržel spravedlivý trest. Nicméně vše okolo toho je příliš nafouklé," řekl kouč hostujícího celku Walter Mazzarri. Sampdoria má však v těchto dnech velké potíže s útokem. Cassano si nezahraje pět utkání a Vincenzo Montella a Claudio Bellucci jsou zranění. Vedle Emiliana Bonazzoliho by se tak měl objevit středopolař Gennaro Delvecchio.

"Bonazzoli se zlepšuje zápas od zápasu. Nyní má příležitost hrát pravidelně a to je ta věc, která mu dříve nejvíce scházela. Věříme mu. Zlepšuje se a věřím, že nám velmi pomůže," vyjádřil útočníkovi důvěru trenér Mazzarri. Kromě výše zmiňovaného tria budou hosté postrádat také suspendovaného Luigiho Salu.

FC Parma - pravděpodobná sestava:Luca Bucci - Damiano Zenoni, Giulio Falcone, Marco Rossi, Paolo Castellini - Andrea Gasbarroni, Stefano Morrone, Luca Cigarini, Andrea Pisanu - Cristiano Lucarelli, Igor Budan Sampdoria Janov - pravděpodobná sestava:Luca Castellazzi - Leonardo Martín Migliónico, Daniele Gastaldello, Stefano Lucchini - Christian Maggio, Paolo Sammarco, Angelo Palombo, Daniele Fraceschini, Reto Ziegler - Gennaro Delvecchio, Emiliano Bonazzoli Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 2.85 - 3.60 Tip EuroFotbal.cz: 2 více informací

Calcio Catania - Cagliari Calcio

Diváci na stadionu Angela Massimina budou svědky souboje dvou týmů ze samotného konce tabulky. Domácí Catania Calcio totiž přivítá sardínské Cagliari Calcio. Domácí jsou osmnáctí, hosté dokonce poslední.

Catania je v těžké pozici, tým nevyhrál v poslední deseti zápasech a je až osmnáctý. Domácí přitom v některých utkání dokázali, že mají na lepší umístění. Příkladem je tomu domácí remíza s AC Milán a Juventusem Turín.

Jenže svěřenci trenéra Silvia Baldiniho ztrácejí body v důležitých záchranářských soubojích s týmy druhé poloviny tabulky, které jsou také ohroženy sestupem. Příkladem je tomu poslední utkání s Livornem nebo zápas na půdě Empoli. V obou utkání Catania prohrála 1:0, respektive 2:0. Další pokus uspět proti celku namočenému v boji o záchranu bude mít Catania Calcio v podobě posledního, avšak nevyzpytatelného Cagliari Calcio.

Cagliari se poté, co jim byli odečteny disciplinární komisí tři body, dostala do svízelné situace. Poslední místo s patnácti body znamenali téměř jistotu sestupu do nižší soutěže, jenže svěřenci trenéra Davida Ballardiniho dokázali porazit rozjetý FC Janov 2:1, a dostat se tak zpátky do bojů o záchranu. Ještě před tímto úspěchem Cagliari porazila na svém stadionu Lazio Řím.

Pokud budou hosté venku stejně úspěšní jako v předchozích dvou duelech na domácí půdě, pak je vidina záchrany velice reálná. Navíc nebýt bodového odečtu, tak by Cagliari ztrácela už jen čtyři body na pozice zaručující Serii A i pro příští rok.

Dobrou zprávou pro Catanii je návrat Davida Baiocca a Giuseppe Colucciho jenž se vrací po karetním trestu. Chybět budou japonský internacionál Taka Morimito a Mark Edusei. Cagliari bude v plné síle a za každou cenu chce bodovat, to samé platí pro domácí. Před rokem skončilo utkání 1:0 pro Cagliari, tehdy rozhodl utkání David Suazo, který v současnosti hájí barvy vedoucího celku soutěže, Interu Milán.

Calcio Catania - pravděpodobná sestava:

Polito - Silvestri, Terlizzi, Stovini, Vargas - Izco, Biagianti, Baiocco - Martinez, Spinesi, Mascara

Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:

Storari - Pisano, Canini, Bianco, Agostini - Biondini, Conti, Parola - Cossu - Jeda, Acquafresca

Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.00 - 4.70

Tip EuroFotbal.cz: 02

FC Janov - Juventus Turín

Juventus přijíždí na Stadio Ferraris, aby se zde v rámci 27. kole Serie A utkal s domácím Janovem. Domácí stále ještě pomýšlejí na pohárové příčky, ale v posledním kole si situaci značně zkomplikovali, když překvapivě podlehli poslednímu Cagliari. Také Stará Dáma ale bude chtít vyhrát, jelikož jí v souboji o třetí místo na paty šlape Fiorentina.

Trenér Juventusu Claudio Ranieri může do utkání poslat asi nejsilnější možnou kombinaci obránců, jelikož se po jednozápasovém trestu vrací do sestavy Giorgio Chiellini. Ze sestavy by tak měl vypadnout český obránce Zdeněk Grygera, který ovšem svede souboj o post prabého obránce se Zebinou. Tato změna bude nejspíše jediná, takže zbytek sestavy bude stejný jako v posledním kole. Opět tedy nenastoupí Pavel Nedvěd, který si odpykává trest.

Domácí Janov možná nebude moci v nadcházejích zápasech spoléhat na útočníka Marca Borriella. Ten je se šestnácti brankami nejlepším střelcem celé soutěže, má však problémy s kolenem a jeho nedělní start je nepravděpodobný. Do útoku by se měl postavit Di Vaio, společně se Scullim a Leonem. Jedinou změnu, kterou chce trenér Gasperini oproti prohranému utkání v Sardinii v sestavě udělat, je výměna v záloze. Šanci by měl dostat Abdoualy Konko, kterému pomůže suspendovaný Jurič.

FC Janov - pravděpodobná sestava:

Rubinho; Lucarelli, De Rosa, Criscito; Rossi, Milanetto, Konko, Fabiano; Sculli, Borriello, Leon

Juventus Turín - pravděpodobná sestava:

Buffon; Zebina, Legrottaglie, Chiellini, Molinaro; Camoranesi, Sissoko, Zanetti, Palladino; Trezeguet, Del Piero

Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.45 - 3.00 - 2.10

Tip EuroFotbal.cz: 02

Reklama