Hlavní obsah

Duel expertů: 47. kolo

Fantastický víkend zažil před týdnem Eurotipe, kterému v Duelu expertů vyšly všechny tři tipy s kursem přes 2.0. Po dlouhé době tak v úspěšnosti předběhl Volnaska. Vrátí mu to nyní jeho soupeř? Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 46. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Crystal P. - ColchesterStockport - BradfordAC Turín - Bergamo2004.753.252.808/109/109/102:12:11:0kokoko
Celkem vsazeno: 1186Celkem výhra: 1228.19Úspěšnost: 103.6%
eurotiper - 46. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Stuttgart - BrémyNancy - MonacoNaval - Leixoes1112.502.052.207/107/107/106:32:02:1okokok
Celkem vsazeno: 946Celkem výhra: 992.95Úspěšnost: 105.0%

47. kolo

volnasek
Furth - KoblenzTip: 1Kurs: 1.73Vklad: 9/10Ve 24. kole druhé německé ligy přivítá Furth, aspirant na postup mezi elitu, mužstvo ze středu tabulky TuS Koblenz. Domácí, kteří jsou zatím na třetí příčce, jsou v tomto utkání favoritem, a pokud to myslí vážně s postupem, musí bodovat. Doma nevyhráli již dvě kola, a tak jistě nebudou chtít brát nic jiného než plný bodový zisk, zvlášť proti Koblenzi, se kterým mají doma příznivou bilanci. Hosté svého soupeře dokázali porazit na své půdě již dvakrát (1:0, 3:0), ale v tomto duelu vyjdou naprázdno. Podle mě tutová 1!
Malaga - ElcheTip: 1Kurs: 1.85Vklad: 9/10Největším tahákem 29. kola druhé španělské ligy bude souboj druhé Málagy s celkem Elche, který je na pátem místě. Domácí opět touží po návratu do ligy nejvyšší a dá se očekávat, že tento úkol letos splní, i když do konce soutěže zbývá ještě hodně kol. Hostům taky svítá naděje na postup, a tak každý bod ze hřišť soupeřů je velice cenný, protože doma mají výbornou bilanci. Málaga je však podle mě favoritem. Na půdě svého soupeře sice za dvě sezóny nevytěžila ani bod, zato doma si s mužstvem Elche dokázala v minulé sezóně poradit a zvítězit. A nejinak tomu bude i v tomto zápase!
Braga - NavalTip: 1Kurs: 1.68Vklad: 9/10Domácí Sporting, který ve 23.kole první portugalské ligy hostí celek Navalu, je pro mě letos docela zklamáním. V minulých sezonách patřil vždy mezi špičku, hrál i v evropských pohárech, a teď okupuje pouze střed tabulky. Po pěti kolech však minulý týden konečně naplno bodoval na půdě celku Naconial a toto vítězství mu jistě zvedne sebevědomí. Potvrdit by to měl v tomo zápase proti třináctému Navalu, s nímž neprohrál již tři sezóny a který doma vždy porazil. Věřím proto, že vzestup formy Braga potvrdí a nevýrazným hostům nedaruje ani bod.
eurotiper
Boavista Porto - AmadoraTip: 1Kurs: 1.85Důvěra: 7/10Ve 23. kole portugalské ligy je na programu souboj tabulkových sousedů mezi 10. Boavistou a 11. Amadorou. Ve vyrovnané lize mají ještě oba týmy reálnou šanci na Pohár UEFA. Domácí Boavista je momentálně ve vynikající formě, v posledních 10 zápasech prohrála jen jednou a doma dokonce remizovala jen jednou, v městském derby s FC Porto. Hosté jsou na tom podstatně hřů, hlavně venku, kde letos ještě nezvítězili.
Villareal - ZaragozaTip: 1Kurs: 1.65Důvěra: 7/10Villareal hraje letos ve španělské Primera Division ve vynikající formě. Aktuálně mu patří 3. místo, v posledním kole pak dokázal uspět dokonce i na Nou Campu proti Barceloně, kterou porazil 2:1. Doma ale už tři kola po sobě jen remizoval a nyní má ideální příležitost ukončit tuto nepříznivou sérii. Zaragoza patří venku mezi nejslabší týmy, ve 13 zápasech nasbírala jen šest bodů.
West Bromwich - LeicesterTip: 1Kurs: 1.60Důvěra: 7/10Ve druhé anglické lize se v sobotním 39. kole utkají dva týmy z opačných pólů tabulky. Čtvrtý West Bromwich přivítá hosty z Leicesteru, kteří bojují o záchranu. Domácí ztrácejí na přímý postup do Premier League jen 4 body a mají navíc dva zápasy k dobru. Na postup mezi anglickou elitu potřebují vítězit hlavně na svém stadionu, kde patří mezi tři nejlepší mužstva ligy. Proti Leicesteru tak musí navázat na loňské vítězství 2:0, nebo na letošní výhru 2:1 v Leicesteru.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články