Hlavní obsah

Duel expertů: 49. kolo

Slabší kolo si před týdnem vybrali oba soutěžící v Duelu expertů. Volnasek s eurotiperem trefili jediný zápas, což se chystají napravit tento víkend. Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 48. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Heerenveen - KerkradeChelsea - ArsenalManchester Utd. - Liverpool1001.803.153.209/108/108/104:32:13:0okkoko
Celkem vsazeno: 1238Celkem výhra: 1275.26Úspěšnost: 103.0%
eurotiper - 48. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Košice - Banská BystricaReggina - NeapolOsasuna - Betis Sevilla1111.602.402.009/107/107/101:31:10:1kokoko
Celkem vsazeno: 990Celkem výhra: 1017.45Úspěšnost: 102.8%

49. kolo

volnasek
Real Madrid - SevillaTip: 1Kurs: 1.76Vklad: 10/10Šlágrem 30. kola nejvyšší španělské ligy bude zajisté souboj lídra z Madridu se šestou Sevillou. Domácí jsou pro mě v tomto utkání favoritem a na jejich vítězství je společností bwin vypsán velice pěkný kurs. Real po dvou nečekaných prohrách bude chtít opět bodovat a tomu podřídí vše! Jde totiž za titulem a čtyřbodový náskok před svým rivalem z Barcelony bude chtít minimálně udržet nebo zvýšit. Hosté jsou letos tak trochu za očekáváním a nevěřím, že by na půdě Madridu bodovali. Real má navíc možnost Seville oplatit prohru 0:2 z podzimu a bude si tak chtít udobřit své fanoušky.
PAOK Soluň - AtromitosTip: 1Kurs: 1.65Vklad: 10/1027. kolo první řecké ligy přinese zajímavý souboj zejména díky účasti domácího mužstva ze Soluně. PAOK, pohybující se ve středu tabulky, již pět kol v řadě nebodoval naplno, a tak se o to pokusí o víkendu s celkem Atromitos, který je pouze o 3 příčky níže. Domácí by měli konečně zabrat, protože na hosty na vlastní půdě zahrát umí, což dokázali i ve dvou posledních sezónách jasnými výhrami (2x 4:0). Hosté by neměli být nějak zvlášť tvrdým oříškem, věřím, že domácí potvrdí roli favorita a budou se konečně radovat z výhry a zisku tří bodů.
Stavanger - StromgodsetTip: 1Kurs: 1.55Vklad: 10/10Na severu se tento týden konečně roztáčí kola fotbalových lig. V úvodním kole nejvyšší norské soutěže přivítá třetí celek loňské sezóny Stavanger mužstvo Stromsgodset, které uniklo sestupu jen o vlásek. Vikingové jsou podle mě jednoznačným favoritem: loni na své půdě neprohráli ani jednou! Svého nynějšího soupeře zdolali 2:1 i na jeho půdě a pak 3:0 doma. A tak věřím, že domácím vstup do nové sezóny vyjde podle očekávání a tři body za jednoznačné vítězství si nenechají vzít.
eurotiper
Bordeaux - NancyTip: 1Kurs: 1.80Vklad: 7/10Největším šlágrem 31. kola francouzské ligy bude určitě souboj druhého Bordeaus s třetím Nancy. Domácí ztrácejí na vedoucí Lyon už zřejmě nedostižných 9 bodů, stále ale mají reálnou šanci na přímou účast v Lize mistrů. Oba týmy dosáhly svého výborného postavení v tabulce hlavně díky domácím vítězstvím, Bordeaux v této sezoně vyhrálo doma 10 z 15 zápasů. Pořekadlo "Můj dům, můj hrad" platí i ve vzájemné bilanci, proto očekávám, že domácí navážou na loňské vítězství 3:0.
Empoli - SampdoriaTip: 1Kurs: 2.50Vklad: 6/10V italské Serii A zůstává do konce sezony posledních 8 kol. Už tradičně je boj o záchranu velmi vyrovnaný a v této sezoně to platí dvojnásob: posledních sedm týmů dělí jen 6 bodů. Jeden z důležitých zápase se odehraje na hřišti předposledního Empoli, které přivítá Sampdorii Janov. Hosté hrají v pokojném středu tabulky, takže motivace bude jednoznačně na straně domácích, kteří po sérii nepřesvědčivých výsledků potřebují 3 body.
Cagliari - AS RomaTip: 1XKurs: 1.89Vklad: 7/10V dalším klíčovém utkání Serie A přivítá poslední Cagliari druhý AS Řím. Hosté jsou jasným favoritem, ale v Cagliari to určitě nebudou mít lehké. Za posledních 10 let získali Římané v šesti zápasech jediný bod, navíc Cagliari tahá sérii čtyř domácích výher a utkání se hraje jen tři dny před čtvrtfinálovým zápasem AS v Lize mistrů. Dá se proto očekávat, že domácí získají minimálně bod.

Reklama