Hlavní obsah

Sevilla hostí druhý Villarreal

Španělská Primera division dnes nabídne šlágr v podobě duelu ze špice tabulky Sevilla - Villarreal. Domácí zůstávají prozatím za očekáváním, hosté naopak bojují o druhou příčku tabulky s Barcelonou.

Článek

Sevilla neprožívá nejúspěšnější sezonu už z pohledu na tabulku, v níž figuruje až na 6. příčce s pětibodovou ztrátou na čtvrté Atletiko Madrid. S největší pravděpodobností se tak na podzim v Lize mistrů neobjeví, ale ani účast v Poháru UEFA nemají svěřenci Manola Jiméneze stále jistou a musí se o ni stále prát. V poslední době jim to však moc nevychází, jelikož prohráli s Atletikem Madrid i Realem.

Možnost získat důležité body mají dnes Rojiblancos na domácím stadionu s Villarrealem. „Je to pro nás těžké období, jelikož máme poměrně velké absence a poslední zápasy nám nevyšly. O to víc je ale nedělní zápas důležitější a jestli vyhrajeme, budeme velmi potěšeni,“ konstatoval záložník Seydou Keita. V sestavě domácích dnes budou chybět Ernesto Chevanton, Julien Escude, Ivica Dragutinovic, Christian Poulsen a také střelec 22 letošních branek - Luis Fabiano.

Villarreal je na tom o hodně lépe než Sevilla. Stále totiž bojuje o druhou příčku tabulky a v poslední době se mu navíc velmi daří. Minulý týden totiž nezaváhal ani s Atletikem Madrid, když soupeře vyprovodil ze hřiště jasným výsledkem 3:0 a protáhl tak svou sérii vítězství na číslovku 4.

„Nyní nepřemýšlíme nad celkovým zúčtováním, ale pouze na zápas se Sevillou. Soupeř je totiž vůbec jeden z nejsilnějších v soutěži a už z tohoto pohledu to bude těžké utkání,“ myslí si trenér Manuel Pellegrini, který se bude muset obejít bez Diega Godina, Bruna Soriana a Jon Dahla Tomassona. Nejisté jsou navíc starty Fabricia Fuentese a Guillea Franca.

Bookmakeři sázkové společnosti bwin dnes mírně favorizují domácí, na které si můžete vsadit s kursem 2.15. Pokud si myslíte, že se o vítězi nerozhodne, pak zkuste remízu s kursem 3.20. A kdo věří, že Villareal porazí favorizovanou Sevillu si může vsadit s kursem 3.10.

Reklama