Hlavní obsah

Duel expertů: 51. kolo

Kousek štěstí chyběl v minulém kole Duelu expertů Volnaskovi, který trefil dva ze tří zápasů. V tom třetím ho v souboji dvou moskevských celků připravil o uhodnutou remízu gól pět minut před koncem zápasu. Tipne tento víkend správně všechna tři utkání? Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 50. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Nottingham - CheltenhamSaturn - LokomotivSalzburg - Sturm Graz1011.552.701.4510/109/109/103:11:23:0okkook
Celkem vsazeno: 1296Celkem výhra: 1353.41Úspěšnost: 104.4%
eurotiper - 50. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Newcastle - ReadingGenk - LokerenKorutansko - Altach1111.751.651.857/106/107/103:02:31:1okkoko
Celkem vsazeno: 1030Celkem výhra: 1055.53Úspěšnost: 102.5%

51. kolo

volnasek
Derry City - SligoTip: 1Kurs: 1.56Vklad: 10/10Lídr 1. irské ligy, celek Derry City, přivítá v šestém kole osmé mužstvo tabulky Sligo Rovers. Domácí jsou velkým favoritem a jsem trochu překvapen, že na jejich vítězství je vypsán tak pěkný kurs. Vždyť Derry jsou zatím jediným neporaženým celkem a jistě budou chtít uspět naplno i v duelu se soupeřem, jehož výkony jsou zatím nevýrazné. Svou převahu nad Sligem domácí potvrdili i v minulých sezónách, kdy jej na vlastní půdě porazili vždy rozdílem třídy (4:1, 3:0 a 4:0). Jinam tomu nebude ani v tomto utkání a Derry roli favorita potvrdí ziskem tří bodů.
Inter Milán - FiorentinaTip: 1Kurs: 1.63Vklad: 9/10Jedním z nejsledovanejších zápasů Serie A bude dozajisté duel lídra z Milána a čtvrté Fiorentiny. Pronásledovatel Interu v boji o titul AS Řím se přiblížil k lídrovi soutěže již na 4 body, a tak domácím nezbývá nic jiného než opět bodovat a udržet si náskok, případně ho zvýšit. Hosté mají velice kvalitní tým, ale budou nejspíš unaveni z pohárového duelu, a tak jejich výkon na body nebude. Věřím Interu, že v tomto utkání vyhraje a neporuší tak vítěznou tradici proti Fiorentině na vlastní půdě, kde ji za poslední dva ligové ročníky dokázal udolat 3:1 a 1:0.
Brann Bergen - StromsgodsetTip: 1Kurs: 1.63Vklad: 10/10Jednoznačná záležitost pro jednoho z aspirantů na titul nejvyšší norské soutěže - Brann Bergen. Domácí celek byl v loňské sezóně doma téměř k neporažení a letos taky zahájil domácí výhrou, i když ve druhém kole překvapivě prohrál na půdě Aalesundu 4:2. V tomto utkání 3. kola proti mužstvu Stromsgodset je ale podle mě jasným favoritem, přestože hosté  dokázali doma překvapivě porazit Trondheim 3:2. Na hřišti Bergenu se však překvapení konat nebude a domácí potvrdí roli favorita podobně jako v minulém ročníku, kdy svého soupeře zdolali 3:1 a 4:2.
eurotiper
Nijmegen - ArnhemTip: 1Kurs: 2.10Vklad: 7/10V nizozemské lize zbývají do konce soutěže poslední dvě kola. V přímém souboji o účast v nadstavbové části na sebe narazí dva týmy se stejným počtem bodů, NEC a Arnhem. Domácím závěr sezony vychází excelentně, z posledních 10 zápasů dokázali osmkrát vyhrát. Výhrou nad Arnhemem, kterému se poslední dobou venku nedaří, si mohou zabezpečit playoff o účast v pohárové Evropě.
Panathinaikos - ArisTip: 1Kurs: 1.75Vklad: 7/10V předposledním kole řecké ligy se v zajímavém souboji utkají třetí Panathinaikos a čtvrtý Aris Soluň. Tato mužstva jsou sice sousedy v tabulce, od sebe je ale dělí propastných 13 bodů. Domácí po posledních nepřesvědčivých výkonech na hřištích soupeřů prakticky ztratili šanci na zisk titulu, stále si ještě ale mohou vybojovat účast v Lize mistrů. Doma jsou velmi silní a pořád bez prohry. Hostům už prakticky o nic nejde, a tak by Panathinaikos měl navázat na vítězství z podzimu a získat důležité tři body.
Paris SG - NiceTip: 1Kurs: 2.00Vklad: 7/10V 33. kole francouzské ligy přivítá 18. Paříž soupeře z Nice, šestý tým tabulky. Domácím tato sezona vůbec nevychází. Už od začátku se pohybují na konci tabulky a stále je tak ohrožuje sestup. Přestože venku prohrávají, doma se jim už delší dobu daří získávat důležité body. To udržuje Paris SG ve hře o záchranu a v dalším domácím utkání proti trápícímu se Nice očekávám jejich důležitou výhru.

Reklama