Hlavní obsah

Spraví si dnes Chelsea chuť?

Už dnes čeká Chelsea další zápas Premier league. Po nečekané pondělní remíze s Wiganem si Blues chtějí spravit chuť v Liverpoolu, kde změří síly s Evertonem. Domácí stále nevzdali boj o kvalifikaci do Ligy mistrů a rozhodně tak nedají londýnskému favoritovi nic zadarmo.

Článek

Blues se v poslední době dařilo, díky čemuž postoupili do semifinále Ligy mistrů a navíc se udrželi v boji o titul Premier league. V pondělí však svěřenci manažera Avrama Granta nezvládli dohrávku s Wiganem, který dokázal srovnat na konečných 1:1 v nastaveném čase druhého poločasu.

Dnes se Blues pokusí o reparát, který je může vrátit do boje o titul. „Nevzdáme se do té doby, dokud budeme mít byť jen teoretickou šanci - ve fotbale se může stát cokoliv. Ale první co nyní potřebujeme, tak vyhrát. Čeká nás důležitý zápas a až po něm můžeme přemýšlet o dalších věcech. Je vždy obtížné hrát v Goodison Parku, mají dobrý tým a nikdy nenechají soupeři nic zadarmo,“ konstatoval trenér Chelsea, jehož mužstvo ztrácí nyní 5 bodů na vedoucí Manchester. Izraelský kouč se stejně jako v pondělí musí obejít bez dua Lampard - Drogba.

O co hrát, má jistě stále i Everton, který v posledních týdnech rovněž ztratil možná klíčové body. Toffees nejprve podlehli Fulhamu a následně doma pouze remizovali s West Hamem. Bez bodu vyšli i z klíčového duelu na Anfield Road a i díky pouhé remízy s Birminghamem momentálně ztrácejí na Liverpool pět bodů.

„Myslím si, že Manchester vyhraje mistrovský titul a pro nás bude obtížné dostat se na čtvrtou příčku. Chelsea nechce prohrávat, ostatní týmy rovněž těžko zaváhají, musíme se alespoň udržet v elitní pětici,“ uznal evertonský kouč David Moyes, který se pravděpodobně v dnešním zápase bude muset obejít bez Mikela Artety a Leona Osmana.

V roli favorita vstoupí do zápasu hosté. Na vítězství svěřenců Avrama Granta vypsali bookmakeři společnosti bwin kurs 1.95. Myslíte si, že zápas skončí remízou? Pak si na to vsaďte - kurs je 3.20. Jestliže vám není cizí riskování, pak se nabízí sázka na domácí s kursem 3.60.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články