Hlavní obsah

Využije Inter nečekaného zaváhání Říma?

Inter může odskočit Římanům na šest bodů a čtyři kola před koncem se hodně přiblížit scudettu. Veledůležitý souboj se odehraje v Janově, kde Sampdoria hostí Udine. Oba celky myslí na Ligu mstrů a výsledek vzájemného utkání může hodně napovědět, kdo se nakonec bude radovat. Také další zápasy slibují dramatickou podívanou...

Článek

FC Parma - Neapol SSC  (neděle 15:00)

Na Stadio Ennio Tardini se schyluje k souboji zachraňující se domácí Parmy a deváté Neapole, která se již soustředí jen na co nejlepší umístění ve středu tabulky. Zatímco domácí již čtyřikrát nevyhráli, jsou šestnáctí a od sestupu je dělí pouhý bod, hosté si hlídají klidný střed tabulky a podávají dobré výkony.

Domácí útočník Igor Budan přiznává, že doufá v klidnější závěr sezony a že se dokáže Parma zachránit. "Myslím si, že tlak je na nás vyvíjen každý zápas a proti Neapoli to nebude jiné," řekl Chorvat pro oficiální web klubu. "Jediný rozdíl je v tom, že zbývá méně zápasů a my musíme bodovat. Máme před sebou důležité zápasy, ve kterých musíme, pokud se chceme udržet, bezpodmínečně uspět."

Zápas zmešká domácí veterán Fernando Couto, jenž si z posledního zápasu s Juventusem odnesl čtyřzápasový distanc. V obraně ho zastoupí Zenoni a trenér Hector Cuper se nejspíše uchýlí ke kompatibilnějšímu rozestavení 4-4-2. Mimo hru jsou také zranění Ferdinand Coly, Andrea Pisanu a Bernardo Corradi, zatímco Reginaldo si odpykává jednozápasový trest. Obránce hostů Paolo Cannavaro již nyní hodnotí sezonu Neapole jako povedenou. "Je to dobrá, nikoliv vzrušující sezona," řekl Sky Italia.

"Brzy jsme si zajistili klidnou pozici a nemuseli bojovat o udržení a už to je velice dobré. Naznačuje to, že jsme odehráli dobrou sezonu."

Neapol sice má skvělou domácí bilanci, ale na hřištích soupeřů pokulhává. Pouze dvakrát zvítězila a čtyřikrát remizovala. Kouč hostů Edoardo Reja nejspíše udělá v sestavě oproti té vítězné z posledního kola jen jednu změnu, když místo suspendovaného Continiho nastoupí Santacroce. Suspendovaný je též Pazienza a zraněný je kanonýr Zalayeta.

FC Parma - pravděpodobná sestava:

Bucci - Zenoni, Paci, Falcone, Castellini - Dessena, Morrone, Cigarini, Gasbarroni - Budan, Lucarelli

Neapol SSC - pravděpodobná sestava:

Iezzo - Santacroce, Cannavaro, Domizzi - Mannini, Blasi, Gargano, Hamšík, Savini - Sosa, Lavezzi

Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.20 - 6.15

Tip EuroFotbal.cz: 1

Cagliari Calcio - Empoli FC

Poslední Cagliari Calcio přivítá na svém stadionu Sant‘Elia předposlední Empoli. Domácí mají dobrou formu a stále se zvedají ze dna tabulky. Mezi oběma soupeři je pouze jednobodový rozdíl. Cagliari hraje doma výtečně a je proto favoritem tohoto zápasu.

V minulém kole si Cagliari připsalo veledůležitou výhru na půdě Livorna. Díky tomuto vítězství se Rossoblu konečně zvedli ze dna tabulky, kam poslali právě svého toskánského protivníka. Nicméně do tohoto utkání vstupují domácí opět z pozice posledního týmu, neboť Livorno dokázalo v sobotním zápase uhrát velmi cenný bod na hřišti AS Řím. Souboj Cagliari s Empoli dopadl v minulé sezóně bezbrankovou remízou. Ovšem nyní nechce ani jedna strana tento výsledek zopakovat.

Obránce Cagliari Francesco Pisano nabádá fanoušky, aby velkou měrou podpořili své miláčky v této "sestupové" bitvě. "Podpora fanoušků bude pro nás základ," řekl Pisano pro www.cagliaricalcio.net. Cagliari vyhrálo šest utkání před domácími fanoušky, ale pouze dvě vítězství si připsalo venku. "Vždy jsme věřili ve šťastný konec sezóny, protože víme, že nejsme horší než jakýkoliv tým v Serii A. Utkání s Empoli pro nás může představovat bod zlomu, ale nebude rozhodující. Navíc máme stále v živé paměti poslední zápas s tímto soupeřem (4:1 pro Empoli)," řekl dále Pisano. Rozhodující bude pro Cagliari trojice následujících utkání, v nichž sardinský tým vyzve Fiorentinu, Inter Milán a Udinese.

Trenér Empoli Luigi Cagni ví, že se jeho tým nachází pouhý bod od poslední příčky, a tak by zajisté chtěl získat nějaké body na Sant’Elia. "Jedeme do Cagliari pro body. Nebudeme se zajímat o jiné výsledky, soustředíme se pouze na náš zápas. Navíc jsme fantasticky vyhráli dvě venkovní utkání s AC Milán a FC Turín," řekl Cagni. V posledním utkání si Empoli připsalo pouze bod doma s Parmou. Ale trenér Cagni byl po remíze 1:1 potěšen výkonem svých svěřenců. "Velmi se mi líbil výkon proti Parmě. Empoli odehrálo skvělé utkání s opravdu kvalitním protivníkem. Nyní musíme hrát přinejmenším stejně. Velmi svému týmu věřím. Na mých svěřencích jde vidět odhodlání a já jsem přesvědčen, že budou bojovat až do konce," prohlásil dále Cagni.

Azzurri se budou muset obejít bez suspendovaného obránce Felice Piccola. Záložník Claudio Marchisio a křídlo Luca Antonini se zotavili z lehkých zranění a budou připraveni nastoupit. Jediným zraněným na straně Empoli tak zůstává střelec Nicola Pozzi. Na straně domácích je vcelku velká nedisciplinovanost. Suspendovaní jsou Andrea Cossu, Michele Cannini a Andrea Parola. Zraněný navíc je Davide Marchini.

Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:

Marco Storari - Francesco Pisano, Diego Lopéz, Paolo Bianco, Alessandro Agostini - Davide Biondini, Daniele Conti, Michele Fini - Pasquale Foggia - Nelson Capucho Jeda, Robert Acquafresca

Empoli FC - pravděpodobná sestava:

Daniele Balli - Andrea Raggi, Lino Marzoratti, Vittorio Tosto, Luca Antonini - Antonio Buscè, Claudio Marchisio, Alessandro Budel, Sebastian Giovinco - Luca Saudati, Ighli Vannucchi

Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.00 - 3.75

Tip EuroFotbal.cz: 1

AC Milán - Reggina Calcio

Fotbalisté AC Milán mají před sebou posledních pět utkání,která rozhodnou, zda se probojují do Ligy mistrů. Na stadionu Giuseppe Meazzy přivítají o záchranu bojující Regginu Calcio a jen výhra je udrží ve čtyřbodové ztrátě na Fiorentinu. Viola totiž v předehrávaném utkání porazila Palermo 1:0 a její náskok na Milán je už sedmibodový.

Hráči AC Milán byli po nešťastné porážce s Juventusem Turín velice zklamáni. Rossoneri v něm vedli 2:1, nakonec však podlehli "Staré dámě" 3:2. Prohrála i Fiorentina, a tak se náskok "Fialek" znovu nezmenšil. Do konce soutěže zbývá pět kol a je velice pravděpodobné že se AC Milán nekvalifikuje do předkola Ligy mistrů. "Nezasloužili jsme si prohrát. Především při jejich třetí brance jsme měli být daleko opatrnější, teď musíme vyhrát zbývajících pět zápasů," prohlásil po zápase autor dvou branek Fillipo Inzaghi.

Rossoneri sice zlepšili herní projev, ovšem důležité jsou v této fázi ligy už pouze body. Proti Reggině musí milánští nutně zvítězit. Jednak proto, aby se náskok Fiorentiny nezvětšil ale také už jen pro to, jakou mají Rossoneri domácí bilanci. Na stadionu Giuseppe Meazzy skončili letos všechny tři body pouze v pěti případech a to je na ještě stále úřadujícího vítěze Ligy mistrů a světového šampióna velice málo.

Pro hosty to také nebude ledajaký souboj. Reggina potřebuje nutně body v boji o záchranu. Naposledy se Reggině povedlo zvítězit v utkání s dalším kandidátem na Ligu mistrů Sampdorií Janov (1:0). Ovšem byla to teprve druhá výhra z devíti zápasů. Dno tabulky je nyní hodně vyrovnané a jakýkoliv bodový zisk ze stadionu AC Milán by byl velikánským úspěchem. Jenže v Miláně se Reggině dlouhodobě nedaří. AC Milán na San Siru porazil Regginu v posledních šesti případech šestkrát. Naposledy v loňské sezoně 3:1.

Na marodce domácích jsou vedle Brazilců Ronalda a Emersona také obránci Marek Jankulovski, Massimo Oddo a nově veterán Paolo Maldini. Lze očekávat, že do utkání nenastoupí ani útočník Alexandre Pato, jenž má ještě problémy.Vykartovaní jsou z minulého kola Daniele Bonera, který proti Juventusu obdržel červenou kartu a Massimo Ambrosini.

Reggina je na tom o poznání lépe. Chybět jí budou zraněný José Montiel a vykartovaný Emmanuel Cascione.

AC Milán - pravděpodobná sestava:

Zeljko Kalač – Marcos Cafú, Alessandro Nesta, Kakha Kaladze, Giuseppe Favalli – Gennaro Gattuso, Andrea Pirlo, Yoann Gourcouff, Clarence Seedorf, - Kaká – Inzaghi

Reggina Calcio - pravděpodobná sestava:

Andrea Campagnolo – Pablo Alvarez, Bruno Cirillo, Salvatore Aronica, Luca Vigiani – Edgar Barreto, Luca Tognozzi, Francesco Modesto, Francesco Cozza – Franco Brienza, Nicola Amoruso

Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 4.75 - 11.00

Tip EuroFotbal.cz: 1

AC Siena - FC Janov

Na stadionu Artemia Francchiho bude k vidění souboj dvou týmů, které stojí na relativně poklidných místech tabulky. Domácí AC Siena je třináctá s osmibodovým náskokem před sestupovým pásmem a hosté z Janova dokonce na osmé příčce s šestibodovou ztrátou na sedmé Udinese Calcio.

Siena zůstává neporažena už pět utkání v řadě. Ovšem je nutné podotknout, že z těchto utkání čtyřikrát remizovala. Nicméně tým není namočen až tak hluboko v sestupových vodách a osmibodový náskok se zdá být už dostatečný. V kádru Sieny působí Manuel Coppola, který ještě nedávno oblékal dres FC Janova. " Znám velice dobře mentalitu týmu, a také trenéra Giana Piera Gasperiniho" prohlásil současný hráč Sieny Manuel Coppola. Tyto zkušenosti by se mohli týmu hodit, ovšem FC Janov je v současnosti lepším týmem než je Siena. Tedy alespoň co se postavení v tabulce týče.

Janovští patří k těm lepším překvapením letošní sezony. A ještě stále mají šanci se probojovat do pohárové Evropy. Svěřenci trenéra Giana Piera Gasperiniho jsou v dobré formě, což potvrdili v posledním utkání s Turínem. Svému soku nadělili tříbrankovou porážku. Tým střelecky táhne nejlepší kanonýr soutěže Marco Borriello. Italský elegán má na svém kontě už devatenáct přesných zásahů. Janovští tedy zajíždí na půdu Sieny poprat se ještě o Pohár UEFA, ale také vrátit soupeři porážku 3:1, kterou v Janově v prvním vzájemném duelu utrpěli.

Sieně v tomto utkání nepomůže zraněný Valerio Bertotto a ani vykartovaný Daniele Portanova. Na straně Janova to jsou zase Matteo Paro, Matias Nicolas Masiero a Fabiano. Stop na jedno utkání si odpykávají Alessandro Lucarelli a Omar Milanetto.

AC Siena - pravděpodobná sestava:

Alexander Manninger – Luca Rossettini, Daniele Ficagna, Simone Loria, Andrea Rossi – Simone Vergassola, Paul Codrea, Daniele Galloppa, Houssine Kharja – Massimo Maccarone, Mario Frick

FC Janov - pravděpodobná sestava:

Rubinho – Abdoulay Konko, Cesare Bovo, Domenico Criscito, Marco Rossi – Anthony Vanden Borre, Ivan Juric, Danilo, Julio Leon – Marco Borriello, Giuseppe Sculli

Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.65 - 1.95 - 4.75

Tip EuroFotbal.cz: 0

Sampdoria Janov - Udinese Calcio

Souboj šestého se sedmým bude k vidění na janovském stadionu Marassi. Domácí Sampdoria přivítá Udinese Calcio. Šestá Sampdoria má na svého soupeře pouze jednobodový náskok a jak domácí, tak hosté mají ještě šanci si zahrát Ligu Mistrů.

Tyto dva týmy v posledních čtyřech letech sehráli hned dvě utkání, ve kterých se rozhodovalo o účasti v evropských pohárech. V roce 2004 vyhrálo Udinese 3:0 a rozhodlo tak, že Sampdoria nebude hrát kýženou kvalifikaci o Pohár UEFA. Přesně o rok později si to oba soupeři rozdali znovu. Úspěšnější byli opět Friuliani, na jejichž lavičce působil, nynější trenér AS Řím, Luciano Spalletti. Remíza 1:1 zanechala Udinese bod před Blucerchiati a svěřenci Luciana Spallettiho se radovali z postupu do předkola Ligy mistrů. Nicméně, janovští věří, že do třetice se jim podaří být úspěšnější. "Tento rok to budeme my, kdo se dostane na příčku zajišťující Ligu mistrů," řekl záložník Angelo Palombo.

Pro deník Gazzetta dello sport řekl dále: "Na začátku sezóny se to zdálo jako nemožná věc, ale nyní je to velmi pravděpodobné a záleží to pouze na nás. Tato neděle není rozhodující, ale pro nás velmi důležitá." Po souboji s Udinese totiž jedou janovští na hřiště Fiorentiny, přímého konkurenta v boji o Ligu mistrů, a poté se utkají s AS Řím a Juventusem Turín v posledních třech utkáních. "Je to nesmírně důležité utkání. Je úžasné se nacházet na tak vysoké příčce a hrát tak velké utkání. Už jen to, že bojujeme o účast v evropských pohárech, bylo pro nás před sezónou pouhým snem. Ale nyní jsme to dokázali a budeme bojovat až do konce. Účast v Lize mistrů by byl pro nás i pro Udinese úžasný výsledek," prohlásil Walter Mazzarri.

Utkání bude mít zvláštní příchuť pro kanonýra Udinese Fabia Quagliarellu, který se vrací na stadion, kde ještě před rokem působil. V minulé sezóně byl Quagliarella nejlepší střelec Blucerchiati, díky čemuž obdržel pozvánku do národního mužstva. Nyní válí v útoku Udinese po boku kapitána Antonia Di Nataleho. "Chce pro Udinese pouze to nejlepší a utkání v Janově pro něj bude speciální. Jeho dvě branky v prvním utkání s Udinese nám zajistili vítězství, nyní možná dá ještě víc," řekl s úsměvem Di Natale.

Citelné oslabení domácího týmu tkví ve zranění brankářské jedničky Luky Castellazziho, který si poranil rameno a do konce sezóny se již v brance neobjeví. Jeho náhradník Antonio Mirante je však plně odhodlán jej zastoupit. Paolo Sammarco dnešní utkání vynechá kvůli disciplinárnímu trestu. Na jeho místě ho nahradí Sergio Volpi. V trojici obránců domácích bude hrát Pietro Accardi, neboť Daniele Gastaldello má stopku. Trenér Udiense Pasquale Marino nemá žádné nové zraněné ani suspendované, a tak nejspíš nastoupí stejná sestava jako proti AS Řím minulý týden.

Sampdoria Janov - pravděpodobná sestava:

Anotnio Mirante - Hugo Campagnaro, Stefano Lucchini, Pietro Accardi - Christian Maggio, Angelo Palombo, Sergio Volpi, Daniele Fraceschini, Mirko Pieri - Antonio Cassano, Claudio Bellucci

Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:

Samir Handanovič - Crisitan Zapata, Tomáš Zápotočný, Aleksandar Lukovič - Giandomenico Mesto, Gaetano D'Agostino, Gökhan Inler, Andrea Dossena - Simone Pepe, Fabio Quagliarella, Antonio Di Natale

Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 2.85 - 3.35

Tip EuroFotbal.cz: 1

Atalanta Bergamo - Juventus Turín

Do Bergama na Stadio Azzurri d'Italia přijede v rámci 34. kola Juventus, aby se zde střetnul s domácí Atalantou. Stará Dáma ve středeční dohrávce porazila Parma 3:0 a je již velice blízko od jistoty celkové třetí pozice, když má značnou ztrátu na druhé a výrazný náskok na čtvrté místo. Atalantě se v posledních zápasech příliš nedařilo, dvakrát prohrála a již bojuje jen o střed tabulky.

V kabině Juventusu nyní panuje dobrá atmosféra a obránce Nicola Legrottaglie se na zápas v Bergamu těší, jelikož se opět setká s trenérem Luigim Del Nerim, jenž ho trénoval tři roky v Chievu. "Hrajeme s Atalantou, kterou vede Del Neri, jemuž hodně dlužím," řekl obránce pro Juventus Channel. "Del Neri mi dal šanci a já mu jsem vděčný – podobně jako jsem vděčný Ranierimu, který mě v tmavých momentech podržel."

Atalantě se v posledních zápasech příliš nedařilo a obránce Moris Carrozzieri své hráče nabádá, aby nepovedené vystoupení hodili za hlavu a soustředili se na střet s Juventusem. "V neděli jsme nehráli příliš dobře," řekl. "Nyní musíme otočit stránku a podat co nejlepší výkon proti Juventusu. Nebude to pro nás nic lehkého, jelikož mají opravdu skvělý tým, ale my nemáme co ztratit."

Domácímu celku bude opět chybět tahoun Cristiano Doni, jenž si odpykává dvouzápasový trest. Na listině "mimo hru" ho doprovodí Costinha, Zlatan Muslimovic a Leonardo Talamonti. Naopak do tréninku se vrátili Rivalta s Langellou a možná již v neděli nastoupí.

Hostujícímu trenérovi Ranierimu se do sestavy po zranění vrací Pavel Nedvěd a Cristiano Zanetti. Zranění na tréninku si přivodil Vincenzo Iaquinta a bude mimo hru asi tři týdny. Na seznamu zraněných jsou Sissoko a Chiellini.

Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:

Coppola - Rivalta, Carrozzieri, Manfredini, Bellini - Ferreira Pinto, Tissone, Guarente, Langella - Paolucci , Floccari

Juventus Turín - pravděpodobná sestava:

Buffon - Grygera, Legrottaglie, Stendardo, Molinaro - Camoranesi, Nocerino, Tiago, Nedved - Del Piero, Trezeguet

Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.30 - 2.90 - 1.90

Tip EuroFotbal.cz: 02

Calcio Catania - Lazio Řím

O záchranu bojující Catania přivítá, v letošní sezoně nevyzpytatelné Lazio Řím. Domácí Catanii dělí pouhé dva body od Serie B, kdežto hostující Lazio je se čtyřiceti body na dvanáctém místě tabulky, což je ale pro ambiciózní římský klub velké zklamání.

Catania nedokázala v minulém kole navázat na úspěšné domácí představení proti Neapoli (3:0), když podlehla v sicilském derby jedinou brankou Palermu 1:0. Tým dělilo pouze šest minut od bodového zisku, protože v 84. minutě vstřelil vítěznou branku Fabrizio Miccoli. Bitvu o Sicílii tedy vyhrálo Palermo. Nicméně domácí fotbalisté se musí vzchopit a bojovat dál, neboť dokonce ligy zbývá pět kol. " Nezasloužili jsme si prohrát. Dokázali jsme že můžeme hrát na stejné úrovni jako týmy z vyšších pater tabulky." Prohlásil po utkání nový kouč Catanie Walter Zenga. Týmu se nedařilo ani v prvním utkání semifinále italského poháru. Sicilský klub si z Říma odvezl porážku 1:0.

Pohárové utkání mělo za sebou i Lazio. To si v utkání s Interem Milán ze San Sira odvezlo do odvety nadějný výsledek 0:0. Pro Římany je to už jediná cesta jak si zahrát v pohárové Evropě i v příští sezoně, neboť v lize je tým trenéra Delia Rossiho až na dvanácté příčce. Bídnou pozici v tabulce jenom dosvědčují poslední výsledky. Lazio Řím čeká na vítězství už čtyři utkání. Naposledy si Biancocelesti rozdělili body s Interem Milán (1:1), Parmou (2:2) a Sienou (1:1). Zvláště v posledním utkání bylo Lazio Řím velice blízko třem bodům.

O těsné vedení 1:0 přišli až v samotném závěru utkání, když neuvěřitelně chyboval brankář Fernando Muslera. " Vidím dobré Lazio ale je k politování hodné kolik dokážeme zmařit gólových příležitostí." Prohlásil po posledních výsledcích prezident klubu Claudio Lotito.

Vzájemná bilance hovoří o něco lépe pro hostující Lazio. Římané dokázali zvítězit v domácím utkání 2:0. V minulé sezóně pak v Římě 3:1, ovšem stejným výsledkem se radovala i Catania ve svém domácím utkání.

Catania bude proti Laziu Řím prakticky kompletní. Chybět jí bude pouze zraněný Joao Batista Pia. Naopak Lazio Řím nastoupí bez Simoneho Del Nera, Valona Behramiho, Modiba Diakiteho a Gorana Panděva. Stop na jedno utkání si odpykává Sebastiano Siviglia. I přes velikou chybu v minulém kole by měl v brance Lazia chytat Fernando Muslera.

Calcio Catania - pravděpodobná sestava:

Ciro Polito – Gennaro Sardo, Christian Terlizzi, Lorenzo Stovini, Rocco Sabato - Giuseppe Colucci, Mark Edusei, Giacomo Tedesco, Juan Vargas - Gionathan Spinesi, Giuseppe Mascara

Lazio Řím - pravděpodobná sestava:

Fernando Muslera – Lorenzo De Silvestri, Emilson Cribari, David Rozenhal, Aleksandr Kolarov – Gaby Mudingayi, Cristian Ledesma, Massimo Mutarelli, Mourad Meghni – Tommaso Rocchi, Ighli Tare

Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.00 - 5.00

Tip EuroFotbal.cz: 02

FC Turín - Inter Milán

Po sobotní remíze AS Řím s Livornem má Inter jedinečnou šanci navýšit svůj náskok na šest bodů a udělat velmi rázný krok k titulu.

V únoru vypadalo v italské lize všechno zcela jasně Inter vévodil tabulce s jedenáctibodovým náskokem a mířil za titulem. Po porážce s Juventusem na konci března bylo ale všechno jinak. Druhý AS Řím se přiblížil už na 4 body a vypadalo to, že jeho stíhací jízda by mohla bt úspěšná. Inter ale potom přestal ztrácet. V Bergamu porazil Atalantu 2:0 a stejným výsledkem přehrál doma na San Siru Fiorentinu. Teď po remíze Římannů s Livornem může Inter znovu odskočit na rozdíl šesti bodů a zasadit soupeři zřejmě rozhodující ránu v boji o titul.

Torino v týdnu vyměnilo trenéra. Místo Waltera Novellina přišel Giani de Biasi. Novellinovi se stala osudnou jasná porážka 3:0 v Janově. Klub, který po letním posílení chtěl bojovat o poháry se strachuje o záchranu v nejvyšší soutěži. Turín je v podobné pozici jako Inter, také brání čtyřbodový náskok před pronásledovateli. Z posledních šesti utkání prohráli hráči Turína pět. O prohře 0:3 v Janově už byla řeč, stejným poměrem prohráli Granata také s Cagliari a zejména domácí prohra 0:1 s Empoli mužstvu hodně zkomplikovala život.

Domácím budou chybět v duelu s těžkým soupeřem Gianluca Comotto, Cesare Natali, brankář Matteo Sereni, Paolo Zanetti, a Ivan Franceschini, kteří jsou všichni zranění. Salvatore Lanna, David Di Michele a Alvaro Recoba nemohou nastoupit kvůli kartám.

Inter bude postrádat vkyartovaného Vieiru a zraněnou pětici Olivier Dacourt, Walter Samuel, Ivan Cordoba, Zlatan Ibrahimovic a Luis Figo.

FC Turín - pravděpodobná sestava:

Fontana- Motta, Di Loreto, Dellafiore, Pisani, Corini - Diana, Rosina, Barone, Lazetic- Stellone.

Inter Milán - pravděpodobná sestava:

Julio Cesar - Maicon, Burdisso, Materazzi, Maxwell - Zanetti, Cambiasso, Chivu - Stankovic - Cruz, Balotelli

Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.75 - 3.25 - 1.55

Tip EuroFotbal.cz: 2

Reklama