Hlavní obsah

Teplice přivítají o titul bojující Slavii

Eurotip.cz

Dohrávka 26. kola Gambrinus ligy nabídne velice pikantní souboj na Stínadlech, domácím stánku Teplic. Severočeši přivítají pražskou Slavii, která se stále nevzdává vidiny titulu.

Článek

Slavie během posledních týdnů ztratila svůj náskok na Spartu a před začátkem 26. kola byla díky horšímu skóre druhá. Letenští navíc o víkendu nezaváhali s Mostem a Sešívaní tak mají dnes jasný úkol - vyhrát v Teplicích. „Bonus, který jsme měli, jsme bohužel ztratili. Nezbývá nám tedy nic jiného než v každém zápase bodovat naplno. Je jasné, že Teplice jsou silné, obzvlášť v domácím prostředí, ale určitě tam budeme chtít hrát tak, abychom bodovali naplno,“ řekl jasně kouč Karel Jarolím.

Slávistický trenér se stále musí obejít bez Milana Ivany, který se minulý týden podrobil artroskopickému zákroku kolena. Stoprocentně fit stále není Petr Janda a před týdnem se navíc zranil David Střihavka, který musel na operaci s klíční kostí. V týdnu si navíc natrhl achilovku František Drížďal a slávistická marodka doznala tradičních rozměrů. V karetním trestu je stále Goce Toleski.

Teplice šli do jarní části sezony ze druhé příčky a s dvoubodovou ztrátou na Slavii, ale velmi špatné výsledky je srazily až na současnou 5. příčku. Stále však není na severu Čech nic ztraceno, porazí-li dnes Slavii, pak se dostanou před Brno i Ostravu. „My hlavně chceme předvést dobré utkání, hrát kvalitně. Co se z toho vyvrbí, uvidíme. Ale jak už říkám vždy, vyhrát chceme v každém zápase,“ konstatoval teplický trenér Petr Rada.

Ani kouč domácích dnes nemá čistou marodku. Rada se určitě bude muset obejít bez Gašpaříka, Ljevakoviče, Vidličky, Ryšky a Smíška. Nejisté jsou navíc starty Štohanzla a Vieiry, kteří v týdnu teprve začali s tréninkem.

Atraktivnější duel v dnešní nabídce nenajdete, ještě více zajímavým se stane, když využijete některých sázkových příležitostí vypsaných společností bwin. Výhra Teplic je oceněna kursem 2.95. Na remízu vypsali bookmakeři této společnosti kurs 2.90 a na vítězství Pražanů 2.35.

Reklama