Hlavní obsah

Boston má v play-off nečekané problémy

Suverénně nejlepší tým základní části NBA - Boston - má v play-off překvapivé problémy s Atlantou. Celtics sice vyhráli oba domácí zápasy, ale na palubovce Hawks neuspěli ani jednou a do své arény se tak vrací za vyrovnaného stavu.

Článek

Za příčinu neúspěchů v Atlantě lze považovat defenzívu Bostonu, která soupeři dovolila v obou utkáních vstřelit přibližně 100 bodů, což bylo o 20 více než v domácích duelech. Ve třetím zápase navíc nesehráli Celtics zdaleka typický týmový výkon, a i když Kevin Garnett zaznamenal 32 bodů, tak to na vítězství nestačilo. V posledním zápase se sice vrátili k tradičnímu způsobu hry, ale 92 bodů na vítězství nestačilo.

Postupový mečbol si tak musí vybojovat až dnes před svými fanoušky. „Bude to hodně emotivní zápas pro všechny,“ je si jistý kouč Bostonu Doc Rivers. „Nebude to rozhodně lehké, především další zápas venku,“ dodal lodivod domácích, který dnes rozhodně opět využije všech svých klíčových hráčů.

To nejlepší určitě pošle na palubovku i trenér Mike Woodson, který bude doufat především v pokračování skvělé formy Joshe Smitha. Mladé křídlo si nevedlo v úvodních dvou zápasech moc dobře, ale v těch domácích Smith jasně ukázal, jakým je hráčem a především díky němu si Hawks udrželi velmi dobrou naději na postup.

Jasným favoritem utkání jsou domácí, na které bookmakeři společnosti bwin vypsali kurs 1.07. Myslíte si, že Atlanta vyhraje třetí zápas v řadě a do své arény se vrátí s mečbolem, pak si vsaďte právě na její vítězství - kurs je 8.50.

Reklama