Hlavní obsah

Duel expertů: 54. kolo

Eurotip.cz

Velmi slušný víkend zažil před týdnem Volnasek. Díky dvěma trefeným tipům - jeden byl na remízu s vysokým kursem - se v Duelu expertů se vzdálil svému soupeři a ještě si zlepšil svou kladnou bilanci. Oplatí mu to tento týden Eurotiper? Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 53. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Hull - Crystal PalaceTottenham - BoltonBurnley - Cardiff1102.101.803.209/109/108/102:11:13:3okkook
Celkem vsazeno: 1377Celkem výhra: 1430.18Úspěšnost: 103.9%
eurotiper - 53. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Fiorentina - SampdoriaReggina - ParmaNorimberk - Bielefeld1111.851.751.757/107/107/102:22:12:2kookko
Celkem vsazeno: 1092Celkem výhra: 1105.53Úspěšnost: 101.2%

54. kolo

volnasek
Sivasspor - GalatasarayTip: 0Kurs: 3.00Vklad: 8/10Šlágrem předposledního kola 1. turecké ligy bude souboj lídra z Istanbulu s letošním překvapením soutěže, celkem Sivasspor. Domácí mají velikou motivaci, protože ze třetí příčky můžou ještě zaútočit na titul, a tak jim nezbývá než naplno bodovat. Hosté mají náskok pouze 3 bodů jak před svým hostitelem, tak také před druhým celkem tabulky Fenerbahce, a proto nebudou chtít připustit drama až do konce. Jenže v horkém kotli domácích, kteří hrají ve skvělé formě, to snadné mít jistě nebudou a budou rádi za bod za remízu.
Boca Juniors - River PlateTip: 0Kurs: 3.20Vklad: 8/10Souboj tradičných rivalů nabídne i další kolo 1. argentinské ligy. I přesto, že Boca Juniors a River Plate jsou dost vytížení z Copa Libertadores, bude jejich duel zajisté nejsledovanějším a přinese jistě i skvělou podívanou a zážitek pro fanoušky. Domácí, kteří jsou zatím na 3. místě, ztrácejí jediný bod na svého soupeře a budou jej chtít předstihnout ziskem tří bodů, které se jim ovšem nepodařilo získat s River Plate již 3 roky. Předpokládám tedy, že tradice remíz na půdě Boca Juniors bude zachována a že utkání skončí smírně. Tipuji 1:1.
Amadora - BenficaTip: 2Kurs: 1.66Vklad: 10/10O titulu v nejvyšší portugalské lize je již dávno rozhodnuto, ale dvě kola před koncem je stále o co hrát. Zejména boj o příčky zajišťující účast v příštím ročníku LM slibuje drama až do posledního kola. Hosté z Lisabonu, kteří si nechtějí Ligu mistrů nechat ujít, zavítají na půdu třinácté Amadory, která je nejspíš zachráněna před sestupem do nižší ligy. Proto má toto utkání podle mě jednoznačného favorita, motivace Benfiky totiž převýší jakoukoli snahu Estrely bodovat. A navíc: za poslední tři ročníky domácí proti svému soupeři nezískali ani jediný bod a jinak tomu podle mě nebude ani v tomto zápase.
eurotiper
Villareal - GetafeTip: 1Kurs: 1.70Důvěra: 7/10Ve španělské Primera Division je čtyři kola před koncem o mistrovi rozhodnuto. I případné druhé místo a přímá účast v příštím ročníku Ligy mistrů by ale pro Villareal byly obrovským úspěchem. V souboji s trápící se Barcelonou má už čtyřbodový náskok a všechno ve svých rukou. Proti 15. Getafe by měl Villareal využít výhodu domácího prostředí a získat potřebné tři body. V tomto utkání hovoří ve prospěch Villarealu i vynikající vzájemná bilance z posledních sezon.
St. Gallen - SionTip: 1Kurs: 2.25Důvěra: 6/10Do konce švýcarské ligy zbývá odehrát tři kola. V přímém souboji o záchranu přivítá devátý St. Gallen o dvě příčky lepší Sion. Domácí mají v posledních kolech příznivý los, ale důležitý krok k záchraně musí udělat už proti Sionu. V této sezoně se už tyto týmy třikrát utkaly a dvakrát zvítězil St. Gallen, z toho jednou na hřišti soupeře. Jeho výhru očekávám i nyní.
Rubin Kazan - Spartak MoskvaTip: 1Kurs: 2.40Důvěra: 6/10Vstup do nové sezony ruské ligy vyšel Rubinu Kazaň excelentně. Po sedmi zápasech má na svém kontě maximální počet 21 bodů a sedmibodový náskok na druhý Lokomotiv. Hostující Spartak dokázal vyhrát jen dvakrát a patří mu sedmé místo. Rubinu se navíc proti Spartaku doma daří, v posledních pěti sezonách čtyřikrát vyhrál a jednou remizoval. Při současné formě by měl Spartak zdolat v pěkném kursu znovu.

Reklama