Hlavní obsah

Duel expertů: 55. kolo

Nepříliš vydařené kolo mají za sebou oba účastníci Duelu expertů. Eurotiper v něm jedním uhodnutým tipem znovu začal Volnaskovi dýchat na záda. Předstihne ho už tento víkend? Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 54. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Sivasspor - GalatasarayBoca Juniors - River PlateAmadora - Benfica0023.003.201.668/108/1010/103:51:00:0kokoko
Celkem vsazeno: 1403Celkem výhra: 1430.18Úspěšnost: 101.9%
eurotiper - 54. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Villareal - GetafeSt. Gallen - SionRubin Kazan - Spartak1111.702.252.407/106/106/102:01:20:3okkoko
Celkem vsazeno: 1112Celkem výhra: 1117.43Úspěšnost: 100.5%

55. kolo

volnasek
Crystal Palace - Bristol CityTip: 1Kurs: 1.80Vklad: 9/10Ve 2. anglické lize začínají o víkendu barážové zápasy o postup do Premier League. V jednom z nich hostí Crystal Palace celek Bristol City. Hosté se po sérii nevydařených výkonů v posledních šesti zápasech sami připravili o možnost přímého postupu, a tak jim nezbývá, než se o to pokusit v baráži. Domácí si vybojovali účast v ní až výhrou v posledním kole a i proto mají podle mě větší motivaci než jejich soupeř. Navíc Crystal dokázal v letošní sézóně svého protivníka porazit doma 2:0 a venku remizovat 1:1. Věřím tedy domácím, že na Bristol zahrát umí a první utkání dovedou do vítězného konce.
Leeds - CarlisleTip: 1Kurs: 1.78Vklad: 9/10I ve 3. anglické lize začíná baráž o postup do vyšší soutěže. Famózní výkon celku Leeds, kterému bylo před zahájením soutěže odečteno 15 bodů, jej posunul do baráže, a tak bývalý prvoligový celek jistě udělá vše proto, aby postoupil. Baráž zahájí doma proti celku Carlisle, který se špatnými výkony v posledních zápasech připravil o přímý postup. Vzájemná bilance obou mužstev je vyrovnaná, oba celky zvítězily letos na vlastní půdě. Věřím domácím, že neponechají nic náhodě a porvou se o poslední postupové místo, které jim zajistí účast ve 2. lize v příštím ročníku. A začnou vítězstvím v tomto zápase.
Bordeaus - SochauxTip: 1Kurs: 1.45Vklad: 10/10Boj o titul mistra nejvyšší francouzské fotbalové ligy se odehraje mezi Lyonem a Bordeaux, dvěma týmy, které v předposledním kole hrají na vlastní půdě. Girondins musí doma bezpodmínečně zvítězit, aby neztratil kontakt s lídrem z Lyonu, který má náskok pouze dvou bodů. Hosté ze Sochaux jsou nejspíš zachráněni, a tak podle mě nebudou pro favorita z Bordeaux žádnou velkou překážkou. Proto věřím domácím, že boj o titul ještě zdramatizují a připíšou si v tomto zápase 3 body za vítězství.
eurotiper
Bordeaux - SochauxTip: 1Kurs: 1.50Důvěra: 9/10Boj o titul ve francouzské lize se v posledních kolech nečekaně zdramatizoval. Pokles formy Lyonu využilo Bordeaux a dotáhlo se na lídra na rozdíl dvou bodů. V předposledním kole přivítá Bordeaux 13. tým tabulky, Sochaux. Hostům už prakticky o nic nejde a navíc i vzájemná bilance hovoří v prospěch Bordeaux, které v této sezoně dokázalo vyhrát i na hřišti soupeře. Proto očekávám jasné vítězství domácích.
Osasuna - Real MurciaTip: 1Kurs: 1.55Důvěra: 9/10Osasuna se dvě kola před koncem Primera Division nachází na hranici pásma sestupu. V posledním kole hraje na hřišti silného Santanderu, nyní proto musí doma proti Murcii bezpodmínečně vyhrát. Hosté jsou už delší dobu jistým sestupujícím a v posledních pěti kolech získali jediný bod. Pro Osasunu by proto neměli být nezdolatelnou překážkou.
Bielefeld - DortmundTip: 1Kurs: 2.10Důvěra: 8/10V německé bundeslize vrcholí dvě kola před koncem boj o záchranu. Bielefeld má náskok jednoho bodu před 16. Norimberkem a zachránit se definitivně se může právě v zápase s Borussií Dortmund. Bielefeldu se v posledních kolech doma daří, vyhrál všechna tři poslední domácí utkání. Dortmundu se naopak venku nedaří, na hřištích soupeřů nevyhrál už od února. Vzájemná bilance těchto týmů je také zajímavá, v posledních třech sezonách vyhrál Bielefeld doma třikrát shodně 1:0 a věřím, že tento - nebo podobný - výsledek uhraje i nyní.

Reklama