Hlavní obsah

Duel expertů: 56. kolo

Gól Dortmundu na konci zápasu s Bielefeldem stál Eurotipera stoprocentní úspěšnost v minulém kole Duelu expertů. I tak se ale svému soupeři přiblížil na dostřel. Předstihne ho už tento víkend? Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 55. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Cr. Palace - Bristol CityLeeds - CarlisleBordeaus - Sochaux1111.801.781.459/109/1010/101:21:22:0kokook
Celkem vsazeno: 1431Celkem výhra: 1444.68Úspěšnost: 101.0%
eurotiper - 55. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Bordeaux - SochauxOsasuna - Real MurciaBielefeld - Dortmund1111.501.552.109/109/108/102:02:12:2okokko
Celkem vsazeno: 1138Celkem výhra: 1144.88Úspěšnost: 100.6%

56. kolo

volnasek
Catania - AS ŘímTip: 2Kurs: 1.83Vklad: 9/10Velké drama se odehraje v posledním kole Serie A. Vrcholit bude jak souboj o titul mezi Interem Milán a AS Řím, tak i o setrvání v lize. AS Řím zavítá na horkou půdu celku Catania a bude mít o něco těžší pozici než Inter, který nastoupí v Parmě. Ztrácí na lídra z Milána bod a nesmí spoléhat na jeho neúspěch. Domácí Catania, která ještě může sestoupit, bude svému soupeři těžkým soupeřem a bude chtít bodovat, aby ji Parma v případě vítězství neodsunula do druhé ligy. Hosté z Říma však půjdou také za plným  bodovým ziskem, který by jim zajistil titul v případě, že lídr z Milána V Parmě klopýtne. Věřím, že hosté z Říma v Catanii vyhrají a budou čekat na výsledek v Parmě a zda titul získají, nebo ne.
Dallas - Los AngelesTip: 1Kurs: 2.00Vklad: 9/10V Západní konferenci americké fotbalové ligy se o víkendu odehraje zajímavý duel mezi celky Dallasu a Los Angeles. Domácí budou chtít bodově dostihnout Colorado, které odskočilo po výhře 2:0 na Salt Lake na 3 body, a tak půjdou za vítězstvím. Na hosty navíc umí zahrát, o čemž svědčí i vzájemná bilance, kdy v domácím prostředí za poslední dvě sezóny hostům nedarovali ani bod. Věřím tedy, že tradici  neporuší a získají opět plný bodový zisk.
A. Lustenau - Bad AusseeTip: 1Kurs: 1.41Vklad: 10/10Druhá švýcarská liga pokračuje svým 33. kolem a v něm zavítá již jistý sestupující celek Bad Aussee na půdu čtvrté Austrie Lustenau. Nedá se očekávat, že by hosté nějak urputně bojovali, protože jsou nejspíš smířeni se sestupem, i když dokážou potrápit i favority. Domácí Austria je však podle mě jednoznačným favoritem a dovede tento duel do vítězného konce. Navíc naplno nebodovala již čtyři kola, a tak se dá čekat, že plný bodový zisk proti outsiderovi konečně získá.
eurotiper
Xerez - Castellon CDTip: 1Kurs: 2.30Vklad: 9/10Až v posledním kole druhé španělské ligy se rozhodne o sestupujících. Ohrožených je sedm týmů a z nich se zachrání jen tři. Mezi nimi by chtěli být i Xerez, ale k tomu potřebuje získat v zápase s pátým Castellonem tři body. Xerez patří v posledních kolech mezi nejlepší týmy a hlavně doma, kde tahá sérii pěti vítězných zápasů. Ve vzájemné bilanci těchto mužstev platí v posledních letech pořekadlo "Můj dům, můj hrad" a když Castellonu už prakticky o nic nejde, mělo by se naplnit i nyní.
Norimberk - SchalkeTip: 1Kurs: 2.65Vklad: 7/10Norimberk čeká v posledním kole německé bundesligy existenční zápas proti silnému Schalke. K záchraně potřebuje zvítězit a doufat, že Stuttgart potvrdí roli favorita v souboji s Bielefeldem a nedovolí mu získat ani jeden bod. Navzdory tomu, že se Norimberku v soubojích se Schalke nedaří věřím v jeho vítězství. Rozhodujícím faktorem může být výhoda domácího prostředí a fakt, že Norimberk doma už 10 zápasů neprohrál.
Nancy - RennesTip: 1Kurs: 1.90Vklad: 8/10Nancy odehrálo vynikající sezonu a zůstává mu udělat už jen poslední krok, který ale často bývá nejtěžší. Vítězstvím nad Rennes by si zabezpečilo účast v předkole Ligy mistrů. Nancy svého soupeře v této sezoně už porazilo na jeho vlastním hřišti a doma, kde jako jediný tým letos ještě neprohrálo, by tuto výhru mělo zopakovat.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články