Hlavní obsah

Hradec i Fulnek bojují o postup

Bohemians 1905 sice z Gambrinus ligy sestoupili, ale v příští sezoně je s největší pravděpodobností nahradí střížkovská Bohemka. O druhém postupujícím zatím není zdaleka rozhodnuto, jelikož šanci má stále hned několik týmů. O elitu se perou mimo jiné hradečtí Votroci, kteří dnes přivítají rovněž ambiciózní Fulnek.

Foto: reprofoto

Fotbal (ilustrační foto)

Článek

Hradec momentálně ztrácí na druhou Opavu čtyři body, Fulnek je na tom dokonce lépe, když mu na postupovou příčku chybí body dva. Už z tohoto pohledu dnes nečeká domácí Votroky jednoduchý duel, ve kterém chtějí napravit 14 dní staré domácí zaváhání s Příbramí. Naději na postup si však před týdnem udrželi remízou na hřišti Slovácka.

Dnes potkají svěřenci Pavla Malury dalšího ze skupiny silných soupeřů. „Jedná se o kvalitního soupeře, v jehož kádru je plno hráčů s ligovými zkušenostmi. Jejich styl hry může být dobrou pozvánkou pro diváky. Nejsou to žádní betonáři, hrají ofenzivní fotbal,“ popsal tým Fulneku hradecký kouč, který se musí obejít bez zraněných Schulmeistra s Riegelem a také vykartovaného Pospíšila.

Fulnek je jistě zajímavé mužstvo. Loni totiž dokázalo postoupit a už letos hraje o postup mezi českou elitu. Kvalitní výsledky mají hráči z města s pouhými šesti tisícovkami obyvatel především na domácím stadionu, kde v probíhající sezoně dokonce neprohráli a celkově lepší mužstvo před vlastními fanoušky není. Tento fakt Fulnečtí jasně potvrdili minulý týden domácí výhrou s Jihlavou.

Hradec jako jeden z mála dokázal na podzim ve Fulneku neprohrát a věříte-li, že si dnes připíše do tabulky ještě o dva body více, pak si vsaďte na jeho vítězství s kursem 1.85. Remízu bookmakeři ohodnotili kursem 3.20 a vítězství hostů 3.85.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články