Hlavní obsah

San Antonio je blízko dovolené

Eurotip.cz

Chybí jeden krok a loňský mistr NBA ze San Antonia se rozloučí s letošní sezonou. Spurs totiž čeká obrovsky těžký zápas na palubovce New Orleans, kteří do sedmého rozhodujícího duelu vstupují s úctyhodnou domácí bilancí.

Článek

Play-off NBA je letos především o vítězství domácích mužstev a podle tohoto mustru se vyvíjí i série San Antonia s New Orleans. Duely na palubovce New Orleans dopadly vždy vítězstvím Hornets průměrně o 20 bodů, což by dnes rozhodně rádi zopakovali.

„Čekali jsme, že se série takto protáhne, takže jsme připraveni,“ řekla jasně opora Hornets David West, který v posledním domácím zápase zaznamenal neuvěřitelných 38 bodů a 14 doskoků. „V základní části jsme tak urputně bojovali, aby jsme rozhodující sedmý zápas hráli na vlastní palubovce. Doma umíme vyhrávat a nyní to musíme dokázat,“ dodal klíčový hráč Hornets.

Na druhé straně San Antonio čeká hodně nelehký úkol. V hale domácích je totiž prozatím naprosto neškodné a do rozhodujícího zápasu tak jde v roli outsidera, i když letos obhajuje titul. „Bude to velkolepý zápas s velkou dávkou adrenalinu,“ konstatoval Manu Ginobili, který v posledním duelu nastřílel 25 bodů a výrazně tak přispěl k vítězství Hornets v poměru 99:80.

Podle bookmakerů společnosti bwin jsou favoritem domácí, na něž si můžete vsadit s kursem 1.53. Myslíte si, že San Antonio překvapí a odveze si z New Orleans postupové vítězství, pak si vsaďte na jeho vítězství - kurs je 2.55.

Reklama