Hlavní obsah

Duel expertů: 58. kolo

Plný zásah si před týdnem připsal Volnasek, který v Duelu expertů trefil přesně všechny tři zápasy. Jeho soupeři se tak nedařilo, a tak se rozdíl mezi nimi znovu zvětšil. Oplatí mu to Eurotiper tento víkend? Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 57. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Hafnarfjordur - KR ReykjavikStabaek - AalesundDallas - Salt Lake1111.581.401.8310/1010/109/102:02:12:1okokok
Celkem vsazeno: 1488Celkem výhra: 1505.05Úspěšnost: 101.1%
eurotiper - 57. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Stavanger - Brann BergenLillestrom - Hamar KamStabaek - Aalesund1112.251.651.407/108/109/101:20:02:1kokook
Celkem vsazeno: 1186Celkem výhra: 1178.18Úspěšnost: 99.3%

58. kolo

volnasek
Gijon - CordobaTip: 1Kurs: 1.61Vklad: 10/10Tři kola před koncem druhé španělské ligy vrcholí jak boje o postup mezi elitu, tak i o udržení. Takovým duelem bude jistě souboj Sportingu Gijon, aspiranta na postup, a celku Cordoby, která se popere o setrvání ve 2. lize. Domácí po dlouhé době touží po návratu do nejvyšší soutěže a mají reálnou šanci, jenže musí doma bezpodmínečně naplno bodovat. Hosté k záchraně udělali rázný krok třemi vítězstvími v řadě (porazili dokonce v minulém kole i lídra tabulky Numancii 3:2) a hodil by se jim i nějaký ten bodík z půdy Sportingu, ale tak snadné to mít nebudou. Věřím jednoznačně domácím, že toto utkání dovedou do vítězného konce a získají velice důležité tři body.
Opava - HlučínTip: 1Kurs: 1.54Vklad: 10/10Předposlední kolo naší druhé ligy přinese souboj Opavy , která má velikou šanci na postup, a celku Hlučína, který je na tom právě naopak. Domácí po prohře na vlastní půdě s HFK Olomouc 1:2 nahradili ztrátu povinným vítězstvím 1:0 v poslední Krči, a tak si zachovali naději na postup. V tomto utkání však musí získat tři body, pokud tedy myslí vážně na postup, protože konkurence je veliká. Podle mě hosté, kteří již šest kol naplno nebodovali, nemají velkou šanci v Opavě uspět, toto utkaní je pro mě víc než jasná 1!
Brann Bergen - MoldeTip: 1Kurs: 1.54Vklad: 10/10V 1. norské lize přivítá na svém hřišti stále lepšící se Brann Bergen celek ze spodní poloviny tabulky Molde. Domácí jsou na vlastní půdě zatím k neporažení a zlepšili svou slabší bilanci i na cizích hřištích výhrou 2:1 nad silným Stavangerem v minulém kole. Hosté patří svou houževnatou obranou a slabším útokem k celkům, které jsou remízové a úspěchem pro ně by byl opět bod z hřiště Bergenu. Na domácí to však podle mě stačit nebude, protože kvalita obou celků je rozdílná. Brann se podle mě v domácím prostředí opět prosadí a připíše si další tři body.
eurotiper
Xerez - EjidoTip: 1Kurs: 1.70Důvěra: 8/10Ve 40. kole druhé španělské ligy nastoupí 19. Xerez proti poslednímu Ejidu. Domácí jsou navzdory výborné formě z posledních kol stále v pásmu sestupu. Doma jsou momentálně téměř neporaziteln, už šest zápasů v řadě vyhráli a v tomto kole přivítají Ejido, které je se ziskem 9 bodů venku suverénně poslední. Ve prospěch Xerezu mluví i vzájemná bilance, takže zisk potřebných tří bodů by měl být povinností.
Brann Bergen - MoldeTip: 1Kurs: 1.55Důvěra: 8/10V rozbíhající se norské lize je na programu konfrontace mistra s nováčkem. Brann Bergen se po slabším úvodu dostává do formy a momentálně mu patří už 4. místo. Nováček z Molde je 11. se ziskem pouhých sedmi bodů navzdory tomu, že odehrál vyrovnané zápasy a vždy prohrál maximálně o jeden gól. V Bergenu ale nezískal žádný bod už šest let a neočekávám, že by se mu to při současné formě obou týmů mělo podařit právě teď.
Ravenna - CesenaTip: 1Kurs: 2.00Důvěra: 8/10Až v posledním kole italské Serie B se definitivně rozhodne o postupujících i sestupujících. Domácí Ravenna by si výhrou nad Cesenou a případnutím zakopnutím Avellina se silnou Brescií mohla vybojovat alespoň baráž o záchranu. Hosté z Ceseny jsou poslední a venku získali jen čtyři body za tři podzimní a jednu jarní remízu. Proto by pro Ravennu nemuseli být nezdolatelnou překážkou.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články