Hlavní obsah

Duel expertů: 60. kolo

Společné tipy jako by v posledních týdnech nosily smůlu oběma soutěžícím v Duelu expertů. Předminulý víkend jim nevyšla sázka na Brann Bergen a před sedmi dny zklamal další norský tým Stabaek. Dnes se ani v jednom zápase neshodli, povede se jim lépe? Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 59. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Stromsgodset - StabaekLos Angeles - ColoradoNew England - Dallas2112.202.001.789/109/109/100:03:22:1kookok
Celkem vsazeno: 1545Celkem výhra: 1574.35Úspěšnost: 101.9%
eurotiper - 59. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Keflavik - KR ReykjavikCadiz - Atletico SevillaStromsgodset - Stabaek1121.901.552.158/109/107/104:20:00:0okkoko
Celkem vsazeno: 1234Celkem výhra: 1206.98Úspěšnost: 97.8%

60. kolo

volnasek
Rakousko - NěmeckoTip: 2Kurs: 1.50Vklad: 10/10Prvním zápasem, který tipuji na EURO 2008, je duel domácího Rakouska s favoritem celého turnaje, celkem Německa. Toto utkání má podle mě jednoznačného favorita v podobě borců z Neměcka. Ti si sice zkomplikovali postup ze skupiny prohrou 1:2 s Chorvatskem, které je již jistým postupujícím, ale v tomto utkání nic podobného nepřipustí. Nevěřím, že by domácí Rakousko v posledním utkání skupiny bodovalo, i když bych jim to docela přál. Němci však pro postup udělají vše a nepřipustí žádnou podobnou blamáž. Podle mě víc než jasná 2!
Česko - TureckoTip: 0Kurs: 3.00Vklad: 9/10Nejdůležitějším utkáním našeho mužstva bude souboj o postup ze skupiny s Tureckem. Postupová matematika je jasná: kdo vyhraje, postoupí ze skupiny do další fáze EURA 2008 spolu s Portugalskem. Naši reprezentanti po velmi slabém výkonu se Švýcarskem se v zápase s Portugalskem zlepšili, ale to jim nepomohlo. Moc jim nevěřím, protože i kdyby postoupili, bude to pro ně podle mě ve čtvrtfinále konečná. Náš soupeř má vcelku velice kvalitní tým a myslím si, že Češi nejsou takovým favoritem, jak je vidí bookmakeři sázkových kanceláří. Podle mě tento duel skončí v normální hrací době smírně a v penaltách je to už loterie.
Švýcarsko - PortugalskoTip: 2Kurs: 2.25Vklad: 8/10Třetím vybraným zápasem z EURA 2008 je duel již postupujícího Portugalska s domácím Švýcarskem. Domácí jsou již bez šance na postup, ale jistě se budou chtít proti jednomu z favoritů turnaje v posledním zápase vytáhnout. Hosté se budou určitě šetřit a dá se čekat, že trenér nechá některé klíčové hráče odpočívat. Portugalci však na lavičce mají kvalitní hráče a podle mě i s těmi si se Švýcary jistě poradí. Osobně řadím Portugalce k největším aspirantům na titul, a i kdyby se jim to nepodařilo, jistě už svou hrou nadchli nejednoho fandu totoho krásného míčového sportu.
eurotiper
Xerez - ElcheTip: 1Kurs: 1.40Důvěra: 10/10Ve druhé španělské lize se o víkendu odehraje poslední, 42. kolo. V zápase mezi Xerezem a Elche půjde domácím o hodně, protože jen tři body jim s jistotou zabezpečí záchrnanu. Xerez vyhrál doma už 7 zápasů v řadě, a to jasně vypovídá o jeho současné formě. V úplně opačné situaci jsou hosté, kterým sice patří 9. místo, ale v posledních 10 kolech získali jen šest bodů - nejméně ze všech týmů ligy.
Celta Vigo - AlavesTip: 2Kurs: 2.00Důvěra: 8/10Také v dalším zápase španělské Segunda Division, v němž čtrnáctá Celta Vigo přivítá 19. Alaves, půjde o záchranu. Současná pozice hostů znamená první místo pod čarou sestupu. K záchraně potřebují ve Vigu vyhrát a doufat, že jedno z mužstev, která jsou v tabulce před nimi, zaváhá. Alaves má v posledních kolech lepší formu než Celta a i proto je v tomto utkání favoritem.
San Sebastian - CordobaTip: 1Kurs: 1.60Důvěra: 8/10V zápase, v němž San Sebastian hostí Cordobu, půjde o hodně oběma týmům. Domácí ztrácejí na postup dva body a když Malaga nebo Gijon v posledním kole nezvítězí, má San Sebastian šanci na návrat mezi elitu. Hosté jsou v tabulce 15., ale ještě stále nemají jistou záchranu a určitě nebudou lehkým soupeřem. Navzdory tomu očekávám, že se domácí rozloučí se sezonou vítězstvím. V jejich prospěch mluví lepší forma a také výsledek z Cordoby, kde letos vyhráli 3:1.

Reklama