Hlavní obsah

Duel expertů: 61. kolo

Přestože je mistrovství Evropy v plném proudu, Eurotiper se soustředí na evropské soutěže. Minulý týden trefil dva zápasy a v Duelu expertů se přiblížil svému soupeři, kterému se tolik nevedlo. Jak si povede tento týden? Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 60. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Rakousko - NěmeckoČesko - TureckoŠvýcarsko - Portugalsko2021.503.002.2510/109/108/100:12:32:0okkoko
Celkem vsazeno: 1572Celkem výhra: 1589.35Úspěšnost: 101.1%
eurotiper - 60. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Xerez - ElcheCelta Vigo - AlavesSan Sebastian - Cordoba1211.402.001.6010/108/108/101:02:31:1okokko
Celkem vsazeno: 1260Celkem výhra: 1236.98Úspěšnost: 98.2%

61. kolo

volnasek
Nizozemsko - RuskoTip: 1Kurs: 1.64Vklad: 10/10Čtvrtfinálové souboje EURA 2008 již začaly a jedním z nich bude i duel Nizozemska a Ruska. Fotbalisté ze země tulipánů prošli skupinou "smrti" opravdu skvěle a neztratili ani bod, čímž potvrdili vynikající formu a také úžasnou střeleckou potenci s impozantním skórem 9:1. Jsou podle mě tedy favoritem nejen v tomto utkání, ale na základě dosavadních výkonů a výsledků jsou i jedním z aspirantů na titul. Rusko se po špatném zahájení(1:4 se Španělskem) vzchopilo a dalšími dvěma výhrami ve skupině si zajistilo postup do čtvrtfinále. V tomto zápase jim však moc šancí nedávám, protože je čekají skvělí Nizozemci s ještě skvělejším útokem, který se opět prosadí.
Španělsko - ItálieTip: 0Kurs: 2.70Vklad: 9/10Dalším čtvrtfinálovým duelem EURA 2008 bude souboj evropských gigantů, celků Španělska a Itálie. Zatímco Španělé prošli skupinou se třemi výhrami, Italové si postup zajistili až v posledním zápase skupiny, kdy zdolali Francii 2:0. Podle sázkových kanceláří jsou mírným favoritem Španělé, což je podle výkonů obou mužstev pochopitelné, ale proti zvedajícímu se soupeři to jednoduché mít nebudou. Já osobně čekám dost tvrdý a vypjatý zápas, který podle mě skončí v normální hrací době remízou.
Cork City - CobhTip: 1Kurs: 1.46Vklad: 10/10Irská fotbalová liga i přes EURO 2008 opět pokračuje dalším kolem a v něm zavítá nováček soutěže, celek Cobh, na půdu mužstva Cork City. Domácí, zkušený celek ligy, jsou v tomto utkání jednoznačně favoritem a jejich fanoušci nečekají nic jiného než výhru. Já jsem stejného očekávání, protože hosté zatím v lize sbírají spíše zkušenosti než body, i když již dokázali překvapit, třeba výhrou 1:0 na půdě celku Galway Utd. V tomto utkání však podle mě k podobnému výsledku nedojde. Cork potvrdí výhrou roli favorita a připíše si plný bodový zisk.
eurotiper
Keflavik - FjolnirTip: 1Kurs: 1.50Důvěra: 9/10V osmém kole islandské ligy přivítá aktuální lídr Keflavik čtvrtý Fjolnir Reykjavik. Domácí už několik sezon patří ke špičce ligy a stejně je tomu i tento rok. Ze sedmi zápasů šestkrát vyhráli a doma ve čtyřech utkáních nezaváhali ani jednou a nastříleli pozoruhodných 14 gólů. Hosté vyhráli první tři zápasy sezony, ale od té doby se trápí. Proto očekávám, že Keflavik potvrdí úlohu favorita a zvítězí.
Shamrock Rovers - Galway UnitedTip: 1Kurs: 1.70Důvěra: 8/10V 15. kole irské ligy je na programu souboj dvou týmů, kterým se v poslední době příliš nedaří. Domácí čekají na vítězství už 11 kol a postupně se propadávají v tabulce. K ukončení této nepříznivé série mají ideální příležitost právě proti poslednímu Galway United. Když se podíváme na poslední 4 vzájemné zápasy v této i předcházející sezoně, tak jen v jednom se zrodila remíza a v ostatních třech zvítězil Shamrock Rovers s celkovým skóre 7:0.
Chorvatsko - TureckoTip: 1Kurs: 1.95Důvěra: 7/10Druhý čtvrtfinálový zápas má trochu překvapivé složení. Chorvati dokázali přeskočit v tabulce Němce a v soubojích s Polskem a Rakouskem neinkasovali jediný gól, což dokazuje sílu jejich defenzívy. Naopak Turci inkasovali ve třech zápasech už pětkrát a do čtvrtfinále se dostali jen díky gólům v posledních vteřinách proti Švýcarům a Čechům. Očekávám, že Chorvati takticky zvládnou zápas a Turky zdolají.

Reklama