Hlavní obsah

Duel expertů: 64. kolo

Poslední kolo bylo úspěšné pro oba tipéry, kdo však naplno zazářil by Volnasek. Trefil všechny své tipy, včetně remízy ve švédské lize. Jak na to odpoví Eurotiper v tomto kole? Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 63. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
St. Patricks Athletic - Finn HarpsIFK Göteborg - Helsingborgs IFMyPa - KuPS1011.403.301.5510/10 9/1010/105:11:14:1okokok
Celkem vsazeno: 1659Celkem výhra: 1719.85Úspěšnost: 103.66%
eurotiper - 63. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
GIF Sundsvall - Malmö FF Zenit Petrohrad - Tom TomskRovaniemi PS - FC KooTeePee1113.551.451.507/109/109/100:05:13:0kookok
Celkem vsazeno: 1327Celkem výhra: 1277.13Úspěšnost: 96.24%

64. kolo

volnasek
Stabaek IF - Viking StavangerTip: 1Kurs: 1.90Vklad: 9/101.norská fotbalová liga pokračuje o víkendu dalším kolem a pro mě nejatraktivnějším duelem se jeví bezesporu utkání lídra soutěže, celku Stabaeku a zkušeného mužstva Stavangeru. Domácí po jedné remíze a dvou prohrách v řadě ztratili slibný, 5 bodový náskok a jako by se jejich forma vytrácela. Zato hosté po ne zrovna nejlepším vstupu do ligy nabírají dech a stoupají po zlepšených výkonech v tabulce vzhůru. Utkání to bude proto jistě zajímavé z pohledu obou mužstev a přinese fanouškům i zajímavou podívanou. Já věřím více domácím, kteří v tomto duelu konečně opět naplno zaberou a připíšou si s těžkým soupeřem důležité tři body.
AC Oulu - PS KemiTip: 1Kurs: 1.55Vklad: 10/10Aspirant na postup do nejvyšší finské ligy, celek AC Oulu přivítá v 11. kole na své půdě nováčka KePS Kemi, pohybujícího se překvapivě zatím v horní polovině tabulky. AC zřejmě svedou boj o přímý postup s celkem Viikingit, současným lídrem 2.ligy a tak potřebují naplno bodovat, zejména doma. Remíza 1:1 právě s tímto soupeřem v minulém kole znamenala pro domácí ztrátu, kterou budou chtít nahradit v utkání s celkem Kemi, který si zatím nevede vůbec špatně.Podle mě však rozhodne zkušenost AC a touha postoupit mezi elitu. Takže jasná 1!
Breidablik - HK KopavogurTip: 1Kurs: 1.50Vklad: 10/10V dalším kole 1. islandské ligy zavítá HK Kopavogur, poslední celek tabulky na půdu mužstva Breidablik. Hosté s pouhými pěti body po 10 odehraných kolech jsou na dně tabulky a je víc než jasné, že tam zůstanou i po tomto kole. Domácí, kteří mají letos namířeno jistě vysoko / alespoň na pohárovou příčku /, musí proto co nejvíc bodovat naplno a v tomto utkání podle mě tomu jinak nebude. Doma totiž má Breidablik horší bilanci než venku a proto to bude chtít jistě změnit. Takže opět jasná 1!
eurotiper
Fredrikstad FK - LillestromTip: 2Kurs: 4.00Vklad: 7/10V 13. kole norské ligy hostí Fredrikstad, kterému patří druhá příčka, předposlední Lillestrom. Domácí jsou v tomto zápase papírovým favoritem. Doma se jim daří a Lillestrom navíc venku ještě nebodoval, přesto by se mohlo zrodit překvapení. Pokud se podíváme na vzájemné zápasy z posledních čtyřech sezón, pouze ve třech se zrodila remíza a ve všech ostatních zvítězil Lillestrom.
Stabaek IF - Viking StavangerTip: 2Kurs: 3.70Vklad: 7/10Domácímu Stabeaku vyšel znamenitě vstup do sezóny v norské lize. Sérií 6-ti vítězných zápasů si vybojoval náskok v čele, který se ale v posledních kolech podstatně zmenšil. Z třech zápasů získal Stabaek pouze jediný bod a zaznamenal i první dvě prohry v sezóně. Pokles formy domácích bude chtít určitě využít Viking Stavanger, který na Stabaek umí zahrát a nyní má ideální příležitost to potvrdit.
Cobh Ramblers - St. Patricks AthleticTip: 2Kurs: 1.67Vklad: 8/10V Irsku je o víkendu na programu již 18. kolo. V zajímavém zápase přivítá předposlední Cobh aktuálního lídra z St. Patricks. Nováček Cobh zaznamenal svoje jediné domácí vítězství 12. dubna a od té doby pouze remízoval nebo prohrál. St. Patricks získal paradoxně venku více zápasů jako doma. I proto očekávám přesvědčivé vítězství hostů.

Reklama