Hlavní obsah

Ried hostí nováčka Kapfenberg

Rakouská nejvyšší fotbalová soutěž se už rozjela na plné obrátky a i letos bude mít tradiční páteční předehrávky. Ta se dnes odehraje na hřišti Riedu, který přivítá nováčka Kapfenberg.

Článek

Ani Ried neoplývá moc prvoligovými zkušenostmi, jelikož mezi elitou válčí teprve čtvrtou sezonu. Na svém kontě má však už zajímavé úspěchy, protože v premiérové sezoně skončil čtvrtý a předloni dokonce druhý. Poslední sezonu mu ale vůbec nevyšla a letos chtějí svěřenci trenéra Helmuta Krafta jistě dosáhnout na víc než sedmou příčku.

Po dvou kolech nové sezony je na tom Ried průměrně, jelikož nejdříve porazil 3:0 Altach a následně prohrál 1:2 v Mattersburgu. V těchto zápasech se ukázalo, že klíčovým mužem Riedu bude i letos útočník Hamdi Salihi, který se loni trefil do černého celkem dvanáctkrát a letos už zaznamenal dva přesné zásahy.

Druhá rakouská liga měla loni jasného lídra v podobě Kapfenbergu, který si zajistil postup s jedenáctibodovým náskokem na druhý Gratkorn. V rakouské T-Mobile lize není až takovým pravidlem, že nováček je ihned aspirantem na sestup, ale Kapfenbergu vstup mezi elitu nevyšel, i když oba úvodní zápasy sehrál na svém stadionu. V tom prvním však prohrál s mužstvem LASK Linz a následně remizoval 2:2 s Austrií Vídeň, když bod zachránil z pokutového kopu v nastaveném čase Sun Xiang.

Ve vzájemných zápasech těchto týmů padalo vždy velké množství branek, myslíte-li si, že se dnes bude historie opakovat, pak si vsaďte u bwin na tři a více gólů v zápase s kursem 1.70. Jste-li však opačného názoru a očekáváte tak spíše defenzivní bitvu, pak využijte kursu 2.02. Další sázkové možnosti k tomuto zápasu najdete zde.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články