Hlavní obsah

Prodlouží Helsingborg svou šňůru domácích vítězství?

Není to tak dlouho, co Djurgarden kraloval švédskému fotbalu. Během pěti let získal tři tituly, ale předloni se zadrhl a od té doby na nejvyšší mety ne a ne dosáhnout. Letos se mu opět stále nedaří a v Helsingborgu to dnes nebude mít vůbec jednoduché.

Článek

Helsingborg patří už několik let k průměru švédské elitní soutěže. Poslední titul si šestinásobný mistr země připsal v roce 1999. Od té doby končil převážně okolo šesté příčky. Je tomu rok, co se do týmu nejspíš už nadobro, po 15 letech vrátil elitní evropský kanonýr Henrik Larsson.

Larsson už loni pomohl mužstvu několika brankami, ale na lepší než osmou příčku to nestačilo. Letos se klubu z jihu Švédska vede prozatím lépe, jelikož je v tabulce průběžně pátý s tříbodovou ztrátou na druhý Elfsborg. Helsingborgu se daří především na domácím hřišti, kde ještě neprohrál a všechny poslední čtyři zápasy dokonce vyhrál.

Djurgarden tak už z tohoto pohledu dnes nečeká žádný jednoduchý úkol. V současné době navíc nemá kdoví jakou formu a těžko se bude přibližovat i své loňské třetí příčce. Na druhou stranu času je stále dost a současné 10. místo stále nic moc neznamená. Tím spíše, že kádr Djurgardenu je velmi kvalitní a to i proto, že v něm působí velké množství cizinců včetně Brazilce Nazarého.

Bookmakeři společnosti bwin favorizují mírně domácí, na které si můžete vsadit s kursem 2.15. Jestliže si ale myslíte, že utkání dospěje do nerozhodného konce, poté využijte sázky na remízu s kursem 3.25. Na hosty najdete u stejné společnosti kurs 3.25.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články